Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Mahagonij napisal/-a:
puma napisal/-a: da če bi tega tipa tako motilo to, da ga ona ima na ozki vrvici, bi verjetno tud prej jo zapustil in ne šele ko je spoznal novo osebo.
No velika vecina ljudi se ne bo tega kar ti pravis drzala, ker nocejo bit sami. Velik folka prejsnjega partnerja ne bo pustila dokler ne bo nov na obzorju, takle mamo.

sam a ni potem 'smešno', da krivi njo, da ga je imela na kratki vrvici (kar je lahko tud res) ... pa vendar je on s tem, ko je v vezi vztrajal podpiral takšno dejanje. Potem nimaš drugemu kaj naprej metat pod nos, če pa je sam dovolil to.

drugače pa prav to sceno opazujem pri bratovem kolegu. Punca ga ima pod takšno komando, da se mi tip totalno smisli ... pa je on ne zapusti (na začudenje vseh).
Kolk nesamozavesten pa mora biti, da mora punco spraševat če lahko gre ob 15 uri s kolegom za 20 min pa pijačko. Pa mu ona reče ne ... in on ostane doma.
In ko ga vprašam zakaj vztraja v takšnem razmerju ... pravi, da noče biti sam.
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a AphexTwin »

Jaz verjetno tud ne bi mojga pustila tko it v Ameriko kr z eno žensko. Pa ga nimam na vrvici, si zaupava pa vse sam ena meja mora bit. Če si res tko fuuuuuul želi it, naj tebe počaka, da bosta šla lahko skupaj. Če pa mu je tako nujno it ravno zdaj z njo, je edini motiv mogoče, da mu ona karto plača pa še vse v Ameriki. Drugih razlogov ne vidim, da bi tel it nujno zdaj z NJO za 1 mesec. Al pa pač, že 100x napisano, da veza škripa.
Ena, ne vem katera, je rekla, da kao rabi par malo pavze, da razbije rutino itd. Saj je tud to lahko pavza, da gresta za 1 mesec vi2 v Ameriko. Razbijeta rutino, skupaj spoznavata stvari in imata potem tudi materiala za pogovore, ko prideta nazaj :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:14, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

MIGRENA napisal/-a:Purple sej ni noben rekel, da moraš hodit žurat pa varat svojga tipa sam, če te pa povabijo v Maribor na (predvidevam) girls night res ne vem kaj bo tvoj tip zraven počel... to pol ne more bit babji večer. Pa dej no lepo te prosim en dan se nebi vidla in to je zdej konec sveta?!

Jest sam upam, da bo tole med vama res funkcioniralo tko kot ti praviš, ker če ne ti bo še fejst hudo. In ne ni dost met sam fanta v življenju, čeprov zdej mogoče misliš, da ne rabiš prijateljic... hm, me zanima komu jokaš v telefon, ko se skregata (in vsi vemo, da to ni malkrat)?

sem že povedala da mam službo kjer se med tednom nč ne vidva...in niti slučajno nočem it stran od njega še med vikendom...pač, jst sm taka da rada z njim počnem karkoli...tud na lejdis najt mi ni provblem da je zraven, če je pa komu drugemu pa to ni moj problem...jst mam njega rada zraven...in še vedno nevem kaj je tle težkega za razumet..pač nism človek ki bi skos pohajkovala s kolegicami naokoli...niti mi ne paše, niti nočem....nekak mi paše neko "družinsko" življenje tko kot ga furam zdej...men pač take stvari več pomenijo....
ni poanta v tem da ne rabim prijateljic...ne rabim slabih prijateljic, kar so pa skoraj vse...res ne rabim kolegice ki me pokliče soamo ko kej rabi, ne rabim kolegice ki me še na rojstni dan ne povabi recimo in sploh ne rabim take kolegice ki ne sprejema mojga fanta in ki se čudi zakaj ga ne prevaram in zakaj ne uživam v mladosti še z drugimi...za take kolegice hvala lepa...ok, sej gremo skupej na kavo sem in tja, ampak kakšno veje druženje odpade...z leti smo pač prišle do neke točke da različno razmišljamo in je cela družba razpadla...komu jokam v telefon?verjameš da nobenemu...če že jokam, napišem na blog kar imam za napisat, povem mami in se pogovorim z njo, pa nas se sliši še tko blesavo...kolegicam ne razlagam težav ker jih potem cel naš okoliš ve...da se bodo pa drugi naslajali nad mojo stisko, ne hvala....drugače pa obstaja tud msn....in se s tam s kakšno pogovorim....

*janch* ....
sej ni reku da mi zameri dobesedno...videt je blo tko...težko mu je blo, tko kot tvojemu ko sta se pričela manj videvat..samo da moj je povedal meni da če res ne morem najdt kakšne službe dopoldne...ampak se je navadil..zdej je že cel tedn kul..ni nobenga problema več..še vedno em pogreša, to itak, ampak pač z opravki mal počaka da sm frej in potem greva skupaj kamor pač bi šla tud prej in počneva kar pač želiva in prej ko sem delala nisva mogla....
men gre to tud ful na živce, da gre to vsem v nos...nevem zakaj majo vsi tolk proti, če pač nama tko sede...isto nimam kolegic..ker pač ni razumela da sem zmenjena z njim da greva po kavbojke in ker nism mogla z njo na kavo..med drugim me je klicala medzadnjimi v imeniku...ja res ne hvala za take kolegice..sej sem že stokrat povedala da nimam nobene tiste prave kolegice..ne rabim takih kot so one...ne rabim človeka ki mu ne morem zaupat ki vse naokol raztrobi, ne rabim človeka ki se naslaja nad mojo stisko, ne rabim človeka ki me noče poslušat in skos menja teme-pa nism težka glede težav....in ne rabim človeka ki ma slabo mnenje o mojem tipu....ta je pa tazadnja ki bi šla z njo na kavo...jst sm pač taka..ne maram da kdo govori čez moje najbližje in najdražje....sej men ni noben n reku, slišala sem pa marsikaj...
in jst nobene nisem zapostavljala..ko nisem delala smo cel dan visele po kavah in počele vse skupaj...dokler se pač ni začelo trenje...pa ne zarad tega da bi ktero izpostavljala, ampak zarad drugih stvari..parkraqt so me že tko fajn zajebale, da res ne hvala več za kakšno globje prijateljstvo..kava ko se nimam kam dat in to je to....
drugač pa tud e je on zraven...midva se nikol v javnosti ne liževa in nevemkaj kušujeva in ignorirava vse naokoli..res nikoli...takrat sva kot nekakšna kolega...to pustiva za takrat ko sva sama ker nočva izvajat nekih intimnosti pred vsemi, sploh mi ni do tega da bi se metala po njemu sredi lokala, še manj pa da bi koga v družbi delala neprijetnega... če že gremo s kakšno kolegico na kavo in gre zraven se mamo čist kul...in nobene ne moti..če pa jo, je pa njihov problem..mene tud od nobene tip zraven nikoli ni motil...in če bi me bi bil to moj problem...
tko je..če je prava kolegica je nebo moj fant motil, prav tako je ne bo motilo da pride zraven (navsezadnje smo vsi skupaj kolegi, vsi se že od prej poznamo in družimo, preden sva sploh začela, ampak jih ej spoznal prek mene)...sploh za pogovore ki so čist splošni med nami...nobenih globokih skrivnosti in nič....
men je pa pač fajn tko kot je....jst ga mama rada rada sem znjim in to je to...pa če je komu prav ali pa ne :) in če furava že dve leti pa pol tko, ne dvomim v to da nebi furala še naprej.... :) dokler nama sede, je vse ok....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

o jt...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

^^pa misliš, da je tvojim kolegicam fajn, ko ti tip zraven sveti??
jaz si ne znam predstavljat, da gremo s puncami ven...pa jaz ali pa katera od njih pripelje fanta zraven... :lach: :lach: dobro..če gremo vsi po parih ok...ne pa da nas je 5 žensk..pa ima ena fanta zraven...če je ženski večer..je ženski...in to definitivno brez moških...moj niti noče zraven...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

astra jst nevem kako mate vi, ampak mene bi ful motilo če tip nikol nebi smel pridt zraven ko sem s kolegicami...razlagala bi si da so proti njemu in če so proti njemu so tudi proti meni...poleg tega pa mi nismo nikol mele kakšnih ženskih večerov, ker smo se vse skupaj razlikovale in nam niso bli isti lokali všeč, ista muska in tko dalje...če smo že šli kam je šla cela družba...se pa strinjam..če bi bil pravi ženski večer in bi normalno vedel s kom grem in seveda poznal folk pa to, mislim da nebi mel nič proti...seveda predvidevam da tud nebi hotu it, tko kot v maribor noče it in prespat tam, ker so same babe....
poleg tega, da če bi šla v maribor, je tudi to, da fant nobene ne pozna niti je ni nikoli vidu...tko da je to še en razlog zakaj nebi šla brez njega, ker seveda ljubosumju nebi blo konca....nekako logično....tud jst ga nebi spustila kar tko z nevemkom nevemkam.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

morm se oglasit :oops:
purpl, luba duša, kakšno ljubosumje? on bi bil ljubosumen na nas al kuko?
sj te čist štekam, sam ne vem no... jst mojga ne bi mogla met pr seb, če bi ble vse ostale brez... sicer pa kakor vama paše, jst vama nč ne branm :) sam rada se mejta!!! :D
drgač pa tole za en mesec... no ja, bi se dal potrpet, ker vem, da ni tak tip, da bi varu (pač, če govorimo o mojem).. tko kot je že ena rekla, potrebno je zaupanje, ker drugač se v zvezi ne pride delč... a ne?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ti nebi bla ljubosumna na svojega fantae bi reku, da gre za vikend 200 km stran z doloenimi osebicami, ki jih je na netu spoznal, katere še nisi vidla,slišala al karkoli?nevem, jst bi bla :)
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Puhec »

Malo čudno vse skupaj.... Le zakaj si tako močno želi v Ameriko z njo? Sej Amerika danes vseeno ni več tako nedosegljiva, da bi moram zdaj na vse pretege se truditi.

Meni bi bilo sumljivo....
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

*purple* napisal/-a:ti nebi bla ljubosumna na svojega fantae bi reku, da gre za vikend 200 km stran z doloenimi osebicami, ki jih je na netu spoznal, katere še nisi vidla,slišala al karkoli?nevem, jst bi bla :)

niti ne, sploh če bi bli vsi tipi, tko kot so v našem primeru same ženske... no, sj jst sm sam povedala, kar si mislm.. name mu pa res ni treba bit ljubosumen :D
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

da gre za vikend stran, tudi jaz ne bi imela nobenih problemov. da gre za teden dni, tudi ne. tudi če bi bile same punce, ne. za en mesec se pa že pojavijo pomisleki, right?

purple, tebe sicer popolnoma razumem (kar se fanta in prijateljic tiče), čeprav imam sama glede tega popolnoma drugače. s fantom se ne vidiva vsak dan. vidiva se povprečno dvakrat na teden (čeprav sva vedno na tekočem kdo kaj počne :wink: ), s prijateljicami pa se vidimo skoraj vsak dan in včasih si želim, da bi bila v taki situaciji kot ti - pač da bi bilo obratno.. po drugi strani pa tudi brez prijateljic ne bi mogla zdržat prav dolgo. vsaj zame so zelo pomemben del življenja :) .
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

iluzija napisal/-a:da gre za vikend stran, tudi jaz ne bi imela nobenih problemov. da gre za teden dni, tudi ne. tudi če bi bile same punce, ne. za en mesec se pa že pojavijo pomisleki, right?

Tudi če bi šel samo za vikend v toplice z eno "prijateljico" ... čas tu ne igra bistvene vloge. Nasprotno mi pa kak teden s prijatelji ni problem. En mesec je pa veliko ... ni važno s kom. Tu mi je pa edini sprejemljiv razlog kakšna službena zadeva.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jagodka85 napisal/-a:
*purple* napisal/-a:ti nebi bla ljubosumna na svojega fantae bi reku, da gre za vikend 200 km stran z doloenimi osebicami, ki jih je na netu spoznal, katere še nisi vidla,slišala al karkoli?nevem, jst bi bla :)

niti ne, sploh če bi bli vsi tipi, tko kot so v našem primeru same ženske... no, sj jst sm sam povedala, kar si mislm.. name mu pa res ni treba bit ljubosumen :D

njemu res ni treba bit, ampak kaj nej :D men tud nebi blo prav....

zame so ble tud pomemben del življenje dokler nism spoznala kakšne so ble resnici...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pi
Odgovori