densy napisal/-a:sam te ful hitr noge začnejo bolet pa pečejo...

vsaj mene, če mam te čevlje, jih pol ne obujem z veseljem al pa jih sploh nočem obut, ker vem kako bo, k bom dam pršla pa namakala une razbolele noge.. pa zdej, k se mi cifra noge ne spreminja mi je res bol dt več keša..
to niti ni tok odvisn kje pa za kok keša si kupu čevlje... odvisn je od modela, materiala ipd... mam čevlje za 17 jurjov, ki jih niti slučajno ne morm nosit, ker me tok bolijo noge če jih mam recimo samo pol ure gor(pa ne da bi mi ble premejhne al karkoli) ...pol sm zadnjič v masu kupla čevlje za 13 čukov, k so nekak čudn trde, da me zmer užuljio če ne spredaj pa zadaj, uglavnem zmeri kje ...pol mam pa še balerinke za 6 čukov iz čist ene tretje štacune, pa jih že več kot 1 let nosim skoz... brez, da bi se mi karkol poškodvale, uničle... al pa me užulle... tko, da ni vse v ceni...
...sam jst sm se že nekak sprjaznla, da zmer naletim na eno čudno robo, ne glede na to kok dam za šuze... tko, da ne kupim nobenih več, če mi niso čist kot ulite, pa ni važn a stanejo 3 čuke al pa 30...