Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

densy napisal/-a:http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=2325-073&color=
mammm jihh :D :hearts:
taki, kot slikca, sam da majo udspredi dva paščka.. :) pa full udobni

ne dela link. sam na naslovno stran te vrže...
edit: sm še enkrat probala, pa vrže na produkt. sam slikce pa še zmer ni :S
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

a so tole zi stradivariusa?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

ne od vagabonda, v massu majo to znamko...
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

jst sm pa dons res najlepše balerinke v trgovini probavala ...samo mi niso ble prov :cry: ...so ble preširoke zadaj in so se mi sezuvale... pa še nekak rahlo čudn model...drugač pa res najlepše... morm prov najdt kje kj podobnga :wink: ...k mi bo prov :wink:

a mogoče katera ve kje bi dobla kaj podobnega?
...mal je slaba fotka... :oops:

Slika
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ tele zgorej so res lušne... in kje si jih vidla oz. probavala, če ni skrivnost?
The secret of success is consistency of purpose.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

sem videla sliko podobnih, sicer bolj v roza ali modrem odtenku, bili so pa iz Jellota.
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica

Mimi_M napisal/-a:sem videla sliko podobnih, sicer bolj v roza ali modrem odtenku, bili so pa iz Jellota.

jp, sj so ble v jellotu...sam res niso nevemkaj kvalitetni in mi sploh ne sedejo...sam k so pa tok lepi :?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ma saj to kupiš za eno sezono, če zdržijo kaj več - super, drgač se pa jst čevljev itak naveličam kmal, tko da mi take cheap variante čist sedejo.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

sam te ful hitr noge začnejo bolet pa pečejo... :? vsaj mene, če mam te čevlje, jih pol ne obujem z veseljem al pa jih sploh nočem obut, ker vem kako bo, k bom dam pršla pa namakala une razbolele noge.. pa zdej, k se mi cifra noge ne spreminja mi je res bol dt več keša..
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica

densy napisal/-a:sam te ful hitr noge začnejo bolet pa pečejo... :? vsaj mene, če mam te čevlje, jih pol ne obujem z veseljem al pa jih sploh nočem obut, ker vem kako bo, k bom dam pršla pa namakala une razbolele noge.. pa zdej, k se mi cifra noge ne spreminja mi je res bol dt več keša..

to niti ni tok odvisn kje pa za kok keša si kupu čevlje... odvisn je od modela, materiala ipd... mam čevlje za 17 jurjov, ki jih niti slučajno ne morm nosit, ker me tok bolijo noge če jih mam recimo samo pol ure gor(pa ne da bi mi ble premejhne al karkoli) ...pol sm zadnjič v masu kupla čevlje za 13 čukov, k so nekak čudn trde, da me zmer užuljio če ne spredaj pa zadaj, uglavnem zmeri kje ...pol mam pa še balerinke za 6 čukov iz čist ene tretje štacune, pa jih že več kot 1 let nosim skoz... brez, da bi se mi karkol poškodvale, uničle... al pa me užulle... tko, da ni vse v ceni...

...sam jst sm se že nekak sprjaznla, da zmer naletim na eno čudno robo, ne glede na to kok dam za šuze... tko, da ne kupim nobenih več, če mi niso čist kot ulite, pa ni važn a stanejo 3 čuke al pa 30...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

js sm mela tut probleme.. zdej sos e mi pa noge na vse navadle ..prej sm mela čist požulane in obdrgnene..zdej tega sploh ne čutm več.. najprej se fajn zaflajštraš (men to btw ni pomagal ;)) itaq se prjaznš da te boli enc ajt pol s epa čevl razhod 8balerinke recimo pa špičaki) da so ti nakonc že nekak skor da prevelki
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

ja sam ta yello roba je vsa zlo zanič.. jst tm kupm sam kkšne petke, k jih mam sam tko za h kkšni cuni, pa dam najmn (15-25 €) ,,, drugač mi je pa vagabond firma 1a.. sm mela ene bele balerinke, pa je blo tko, k bi bosa hodila :hearts:
podobni tem so bli http://bambii.blogg.se/images/32771108_1_1146941193.jpg
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica

densy napisal/-a:ja sam ta yello roba je vsa zlo zanič.. jst tm kupm sam kkšne petke, k jih mam sam tko za h kkšni cuni, pa dam najmn (15-25 €) ,,, drugač mi je pa vagabond firma 1a.. sm mela ene bele balerinke, pa je blo tko, k bi bosa hodila :hearts:

drgač jello roba ni vsa zanč... :roll:

kakšni čevli so tm čist ql... jst sicer tm ne kupujem kaj dost, razn kakšnim čevljev s petko, k jih mam itaq ene 5x gor...
moja mt pa včasih kup kakšne čevlje tm pa so večinoma čist ok...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Vermilion napisal/-a:
densy napisal/-a:ja sam ta yello roba je vsa zlo zanič.. jst tm kupm sam kkšne petke, k jih mam sam tko za h kkšni cuni, pa dam najmn (15-25 €) ,,, drugač mi je pa vagabond firma 1a.. sm mela ene bele balerinke, pa je blo tko, k bi bosa hodila :hearts:

drgač jello roba ni vsa zanč... :roll:

kakšni čevli so tm čist ql... jst sicer tm ne kupujem kaj dost, razn kakšnim čevljev s petko, k jih mam itaq ene 5x gor...
moja mt pa včasih kup kakšne čevlje tm pa so večinoma čist ok...

ja sj sm jest čist isto napisala.. kva pol neki zavijaš z očmi.. :wink:
Zaklenjeno