Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

MilkyWay napisal/-a:no sej u tem je fora...preveč bližine škodi...

po čem sklepaš? :) nama ne....nama premalo bližine škodi..prejšnji tedn ko sm začela delat in ko se nisva nč vidla, se mu je kar mešalo, bil je zoprn, zameril mi je zarad tega....zaradi bližine se nikol ne skregava, niti ni to noben povod al karkoli že pač...

[quote=bucka81"]kakor za koga midva sva bila 4 leta takorekoč nenehno skupaj, in nama je bilo lepo, nikoli ni bilo enolično, vedno je bilo kaj novega za počet.[/quote]

evo to je to...e ti ni dolgčas, če si znaš narest vsak dan lep (sevedda tud kregancija pride), če ti ugaja partnerjeva družba, potem ni tle nobenih preveč :wink:
malo nas je takih, ampak zares uživamo tako, četudi se sliši neverjetno. :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

*purple* napisal/-a:.....
malo nas je takih, ampak zares uživamo tako, četudi se sliši neverjetno. :)

In kaj naj bi se kle slisal neverjetno?
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *janch* »

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 17:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*janch* napisal/-a:Se strinjam z Astro. Vse je ok s tem, da sta rada skupaj. Sam *purple*, se ti ne zdi to, da se "nujno" morata videt vsak dan prisiljeno? Nekje si napisala, da se ti to, če se en dan ne vidita, zdi pokazatelj, da nekaj ni v redu v zvezi. No, to se meni zdi čudno. Pa še vprašanje: Kako ti lahko zameri to, da delaš? In ne mislit, da te napadam. Samo zanima me!

Samo moje mnenje, bo ona potem svoje povedala..(ampak sem bla v podobnem). V taki zvezi, ko se res velik videvata, po možnosti vsak dan, JE čudno, ko se kakšen dan ne vidta..men se je zdel to čudno, nenavadno, ko se z mojim takratnim kakšen dan nisva vidla..in ja, manj "videvanja" je prišlo, ko sva se čustevno oddaljevala...
"Zameri" ji pa verjetno to, da mu ni vedno na razpolago, kot je prej bila..
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Blazno "preizkušljiva" situacija za resno zvezo. ;)

Hm .... ampak glede na to kako js sebe poznam vem, da tega nebi zdržala. Niti slučajno ne. Pa kolkr se posesivno sliši. Sem zelo ljubusumne narave in se že itak brzdam in se poskušam (samo sebe) čim manj uničvat z ljubusumnimi izpadi brez podlage.
V takšni situaciji pa ... itak, da mu nebi niti slučajno rekla, da ne sme it (do tega niti nimam pravice), niti nebi zaradi tega poskušala prekint najino zvezo (ta je res smešna), ampak bi mu enostavno razložila kako se počutim in mu poskušala predstavit kaj to predstavlja meni. Potem pa bi skupaj našla kakšno rešitev, oz. kaj jaz vem ... se pač dost pogovarjala o tem, da bi blo na koncu obema prav.

Čeprav jaz vem kaj bi v taki situaciji naredila - zraven bi šla - sploh ni debate. ;D
Waiting in the queue oh whoopee doo
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

kr.ena napisal/-a:Vse, ki ste naklonjene temu, da gre tip za en mesec s prijateljico na potovanje ... si predstavljate, da bi to naredil vaš oče? (v primeru, da je še vedno skupaj z vašo mamo, seveda). Ne? Zakaj?

In družina zame ni edini argument. Oziroma očitno jaz družino pojmujem širše. Čeprav nimava skupnih otrok, sva midva neke vrste družina. Kjer ne gre za to, da nečesa ne smeš početi, ampak da si določenih stvari ne želiš početi. Ker ti je prioriteta čas, preživet s partnerjem.

ful dobro povedano :zustimm:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

okej... nekatere menite, da bi se vprašale ali je ta zveza potem res še tista "ta prava".
ampak kaj pa če je z njegove strani res samo tisto, da bi rad videl svet, pač želja po raziskovanju in mu ni važno s kom in je to res enkratna priložnost, ki bi jo rad izkoristil. bi tudi v tem primeru trdile, da nekaj "škripa"?
vampirk'ca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vampirk'ca »

hjah, ni rečeno da v zvezi škriplje samo...ne vem, fant ki ma res rad svojo punco se mi zdi d ne bi šel z drugo nekam daleč in sploh ne za tolk časa.če si oba želita it(pač ti in on) potem gresta lahko skupaj kasneje k bosta oba zmogla.če je pa ona še zaljubljena vanj je pa še tolk slabš vse skup...men bi blo ful hudo.če bi mela fanta in bi razmišljala d je v ameriki in d se zabava z eno drugo k bi mi rada konkurenco delala bi mi šlo zihr na jok....ful težko bi preživela res...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

iluzija napisal/-a:okej... nekatere menite, da bi se vprašale ali je ta zveza potem res še tista "ta prava".
ampak kaj pa če je z njegove strani res samo tisto, da bi rad videl svet, pač želja po raziskovanju in mu ni važno s kom in je to res enkratna priložnost, ki bi jo rad izkoristil. bi tudi v tem primeru trdile, da nekaj "škripa"?

Huh.
Ja, hm, če bi jz dobila tako ponudbo, bi šlaaaa po svetu!
Pomoje, tolk kot tipi znajo bit smotani, hehe, ga pač ta ideja privlači, pač samo potovanje. In če te ma res res rad, se ne bo pustil zapeljat, ne bo "šibkih" trenutkov in bil z njo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*janch* napisal/-a:
astra_mb napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:
*purple* napisal/-a:sicer pa nevem kakšen človek si ti, jst sama nikol ne pomislim na kej takega...zdej me že dva mesca vabijo (sorči kure) :D v maribor k eni kuri, pa ne grem sama brez njega, ker pač hočem da gre z mano, ker hočem da sva skupaj, ker se mava rada in sva rada drug z drugim in rada počneva vse skupaj...

js sm liberalna punca :wink: taka bol flegma...in če me on hoče prevarat me lhko tud tuki (tko ku je že ena punca gor napisala)...

in mislim, d bi mogla it tud malo s kom drugim pohajt...tip ni use n svetu...sej štekm d rada delsta use skupi, ma malo pawze ne škodi...to je sam moje mnenje no...

tu se pa popolnoma strinjam...lahko se imata ne vem kako rada..pa se dejansko lahko prenaješ tiste rutine, tega, da sta non stop skupaj...in potem enkrat poči...midva tudi večino stvari počneva skupaj..ampak dejansko so nekatere stvari za katere potrebuješ prijatelje in prijateljice...
tako on kot ti...pa mu nikoli ne bom rekla, da nečesa ne sme...ker človek dejansko včasih potrebuje malo odklopa...vsaj midva sva taka..pa se nimava nič kaj manj rada..celo nasprotno..zelo se imava...

Se strinjam z Astro. Vse je ok s tem, da sta rada skupaj. Sam *purple*, se ti ne zdi to, da se "nujno" morata videt vsak dan prisiljeno? Nekje si napisala, da se ti to, če se en dan ne vidita, zdi pokazatelj, da nekaj ni v redu v zvezi. No, to se meni zdi čudno. Pa še vprašanje: Kako ti lahko zameri to, da delaš? In ne mislit, da te napadam. Samo zanima me!

huh, je težko razumet a ne :D pač rada sva skupaj, rada počneva vse živo skupaj...res je da noben od naju nima tisga pravega prijatelja ki bi mi posvečala čas, torej se ve posvečava en drugmu..še boljše :) jst raj nakolonim dan in čas njemu kot pa dosadnim kolegicam ki pokličejo samo takrat ko kej rabijo, recimo...in sva se že tolk prvadla da vse skupaj počneva da ni nobene panike tukej...seveda greva tud z drugimi na kavo in v šoping in to, ampak ko greva midva je najboljš :)
pač tko mava..in tist dan je bil anmenjen temu, da sva pač skos skupej kurk se da in v dveh letih pa še mal nisva bla en dan narazen da se nebi vidla (tud zlo bliz stanujeva) ker niti ni blo tega razloga da se nebi vidla..tud če se skregava se potem pač po parih urah dobiva in pogovoriva....tist dan je pa pač tko aneslo da se nisva...predvsem zarad mojga poznega delovnega časa....in ni se mi zdel čudno samo zarad tega ker se en dan nebi vidla ampak še zarad vseh ostalih okoliščin..če bi brala moj blog bi vedla :D če pač nebi mela časa, al karkoli in bi blo med nama vse normalno mi nebi blo nč čudno...tko mi je pa pač blo..ampak zdej je že mimo....
kako mi lahko zameri to da delam?ne zameri mi ker delam (spet si malce slabo prebrala), ampak mi zameri to da delam tko da se na dan vidva lahko samo po pol ure, al pa še to ne...no, zameril mi je, zdej je vse kul...pač ko si z nekom navajen na doloen ritem življenja, ko hodiš skupaj tja in tja, ko počneš to in to potem pa kar naenkrat nič ve od tega....Tebi nebi bilo hudo?ti nebi zamerila tvojemu zakaj si je ravno tko našel službo?nevem, jst priznam da bi....predvsem zato ker bi pomislna na to da nočem več njegove bližine in da hočem stran od njega pobegnit...tko si je on razlagal...ampak sej pravim..zdej je že kul, sva se navadla, zdej mam osem dni frej in ni panike.....
drga pa ne zamerim nič....veliko folka, tstga ki naju n epozna, se čudi kakšno zvezo imava midva to....ampak dejstvo ej da če si znaš naredit tko da ti je lepo in kul, potem se nimaš česa bat da bi se česa naveličal...pri nama zihr ni enolično....žeres da nama kdaj tudi zmanjka besed, ampak vseeno se zamotiva potem s čim drugim recimo :D ampak redko nama zmanjka besed....skratka ko naju boš v živo vidla boš vidla da se dost razlikujeva od drugih....ampak obadva v tem uživava kar imava in obema je lepo...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

purple, upam, da ne govoriš na pamet tud v njegovem imenu, ker moji prijateljici je tip, ko sta se razšla, vrgel naprej tudi to, da ga je imela skoz priklenjenga nase in da ga ni nikamor pustila ter da sta bila preveč skupaj... Saj zdaj se tud ona zaveda svoje napake, sam je prepozno, on se je zatrapal v drugo, ki je menda čist drugačna..valda. :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne ne govorim na pamet...mislm nevem..tko pač čutim in tko zgleda..če me nebi hotel videt, če nebi hotu da grem z njim k frizerju, če nebi hotu da grem na kavo in kamorkoli, me nebi klical....sicer pa ni tak da bi se pustil bit priklenjenega....če mu zapaše gre...in ga ne omejujem....razen priklenjen je da ne gre za en mesec kr z eno k je zaljubljena vanj v tujino :D tle se pa pri meni stvar stopnuje samo navzdol....
ma lej niti ne znam razložit no...pač fajn se mava...n ni tle noben prikljenjen..navsezadnje je priklenjen tip zame copata, kar je pa moj daleč daleč od copate,...loh bi bil mal copata :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Mimi_M napisal/-a:purple, upam, da ne govoriš na pamet tud v njegovem imenu, ker moji prijateljici je tip, ko sta se razšla, vrgel naprej tudi to, da ga je imela skoz priklenjenga nase in da ga ni nikamor pustila ter da sta bila preveč skupaj... Saj zdaj se tud ona zaveda svoje napake, sam je prepozno, on se je zatrapal v drugo, ki je menda čist drugačna..valda. :?

če bi resnično bil tako priklenjen na njo, potem druge sploh videl ne bi... kaj šele da bi se zaljubil v drugo ;)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

služba, služba... :? nova sodelavka
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

*purple* napisal/-a:sicer pa nevem kakšen človek si ti, jst sama nikol ne pomislim na kej takega...zdej me že dva mesca vabijo (sorči kure) :D v maribor k eni kuri, pa ne grem sama brez njega, ker pač hočem da gre z mano, ker hočem da sva skupaj, ker se mava rada in sva rada drug z drugim in rada počneva vse skupaj...

O hudo! A maš ti sploh kšno prijateljico? K men grejo najbolj na k**** take ženske k jo povabš na kofe pa zmer še svojga tipa zraven privleče :roll: in to zame ni nobena ljubezen. To, da se oklepaš sam na eno in edino stvar v življenju, da tečeš kuj iz službe domov k njemu in nimaš popolnoma nobene svobode (ne ti in ne on) te bo lahko enkrat še fejst teplo.

Da sem pa jest na mestu teh tvojih kur te 100% sploh nebi mela več želje ne slišat in ne vidt k, če si pa taka prijateljica, da moraš čakat na dovoljenje svojga tipa al pa še huj, da zaradi tega, ker boš pač en dan manj z njim (kaj je to v primerjavi z vsakim dnevom k skup tičita) pol pa hvala lepa za tako "prijateljstvo"
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Odgovori