*janch* napisal/-a:astra_mb napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:*purple* napisal/-a:sicer pa nevem kakšen človek si ti, jst sama nikol ne pomislim na kej takega...zdej me že dva mesca vabijo (sorči kure)

v maribor k eni kuri, pa ne grem sama brez njega, ker pač hočem da gre z mano, ker hočem da sva skupaj, ker se mava rada in sva rada drug z drugim in rada počneva vse skupaj...
js sm liberalna punca

taka bol flegma...in če me on hoče prevarat me lhko tud tuki (tko ku je že ena punca gor napisala)...
in mislim, d bi mogla it tud malo s kom drugim pohajt...tip ni use n svetu...sej štekm d rada delsta use skupi, ma malo pawze ne škodi...to je sam moje mnenje no...
tu se pa popolnoma strinjam...lahko se imata ne vem kako rada..pa se dejansko lahko prenaješ tiste rutine, tega, da sta non stop skupaj...in potem enkrat poči...midva tudi večino stvari počneva skupaj..ampak dejansko so nekatere stvari za katere potrebuješ prijatelje in prijateljice...
tako on kot ti...pa mu nikoli ne bom rekla, da nečesa ne sme...ker človek dejansko včasih potrebuje malo odklopa...vsaj midva sva taka..pa se nimava nič kaj manj rada..celo nasprotno..zelo se imava...
Se strinjam z Astro. Vse je ok s tem, da sta rada skupaj. Sam *purple*, se ti ne zdi to, da se "nujno" morata videt vsak dan prisiljeno? Nekje si napisala, da se ti to, če se en dan ne vidita, zdi pokazatelj, da nekaj ni v redu v zvezi. No, to se meni zdi čudno. Pa še vprašanje: Kako ti lahko zameri to, da delaš? In ne mislit, da te napadam. Samo zanima me!
huh, je težko razumet a ne

pač rada sva skupaj, rada počneva vse živo skupaj...res je da noben od naju nima tisga pravega prijatelja ki bi mi posvečala čas, torej se ve posvečava en drugmu..še boljše

jst raj nakolonim dan in čas njemu kot pa dosadnim kolegicam ki pokličejo samo takrat ko kej rabijo, recimo...in sva se že tolk prvadla da vse skupaj počneva da ni nobene panike tukej...seveda greva tud z drugimi na kavo in v šoping in to, ampak ko greva midva je najboljš
pač tko mava..in tist dan je bil anmenjen temu, da sva pač skos skupej kurk se da in v dveh letih pa še mal nisva bla en dan narazen da se nebi vidla (tud zlo bliz stanujeva) ker niti ni blo tega razloga da se nebi vidla..tud če se skregava se potem pač po parih urah dobiva in pogovoriva....tist dan je pa pač tko aneslo da se nisva...predvsem zarad mojga poznega delovnega časa....in ni se mi zdel čudno samo zarad tega ker se en dan nebi vidla ampak še zarad vseh ostalih okoliščin..če bi brala moj blog bi vedla

če pač nebi mela časa, al karkoli in bi blo med nama vse normalno mi nebi blo nč čudno...tko mi je pa pač blo..ampak zdej je že mimo....
kako mi lahko zameri to da delam?ne zameri mi ker delam (spet si malce slabo prebrala), ampak mi zameri to da delam tko da se na dan vidva lahko samo po pol ure, al pa še to ne...no, zameril mi je, zdej je vse kul...pač ko si z nekom navajen na doloen ritem življenja, ko hodiš skupaj tja in tja, ko počneš to in to potem pa kar naenkrat nič ve od tega....Tebi nebi bilo hudo?ti nebi zamerila tvojemu zakaj si je ravno tko našel službo?nevem, jst priznam da bi....predvsem zato ker bi pomislna na to da nočem več njegove bližine in da hočem stran od njega pobegnit...tko si je on razlagal...ampak sej pravim..zdej je že kul, sva se navadla, zdej mam osem dni frej in ni panike.....
drga pa ne zamerim nič....veliko folka, tstga ki naju n epozna, se čudi kakšno zvezo imava midva to....ampak dejstvo ej da če si znaš naredit tko da ti je lepo in kul, potem se nimaš česa bat da bi se česa naveličal...pri nama zihr ni enolično....žeres da nama kdaj tudi zmanjka besed, ampak vseeno se zamotiva potem s čim drugim recimo

ampak redko nama zmanjka besed....skratka ko naju boš v živo vidla boš vidla da se dost razlikujeva od drugih....ampak obadva v tem uživava kar imava in obema je lepo...