Mogoče katera ve kakšen je angleški naslov knjige od Victorie Holt - Hiša ob močvirju?
Edit: Sem že našla

Velouria napisal/-a:Ko smo že pri Jodi Picoult - sem omenila, da sem njeno najnovejšo knjigo Nineteen Minutes dobila že 2. marca, medtem ko je v Ameriki izšla šele 6. marca?Jp, v Behemotu so mi jo ful hitro dostavili!
Sicer je še nisem uspela prebrati, ampak VEM, da bo fantastična knjiga.
Zvoncica napisal/-a:Herman Hesse: Siddharta
Zanimiva knjiga, na začetku sem jo brala nekako odsotno, a me je potegnila in jo bom takoj še enkrat prebrala.
FemmeFatal napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Herman Hesse: Siddharta
Zanimiva knjiga, na začetku sem jo brala nekako odsotno, a me je potegnila in jo bom takoj še enkrat prebrala.
Zanimiva knjiga. Le sam naslov cloveka malce zmede, ker pricakuje, da bo govora o Sidarti Gautami. No, se pa tudi ta nekje vmes pokaze. Ena tistih, knjig, ki spadajo na domaco knjizno polico.![]()
Berem pa trenutno Vojno in mir in spet odkrivam, zakaj tako zelo obozujem Tolstoja.
kr.ena napisal/-a:Ja, ampak nož (oziroma škarje) so bile krvave od poroda. Otrok pa je umrl zaradi zadušitve. Na sodišču so dokazovali, da je imel neko bolezen, zaradi katere se je lahko zadušil ...
Počakajmo na Velourio, ki je podrobno predelala knjigo