Mogoče katera ve kakšen je angleški naslov knjige od Victorie Holt - Hiša ob močvirju?
Edit: Sem že našla

Zaenkrat res super knjiga in prav zanima me, kako se bo tale zgodba razpletla!
Jp, v Behemotu so mi jo ful hitro dostavili!
Sicer je še nisem uspela prebrati, ampak VEM, da bo fantastična knjiga.
Spodaj je pa še trailer za to knjigo.
Velouria napisal/-a:Ko smo že pri Jodi Picoult - sem omenila, da sem njeno najnovejšo knjigo Nineteen Minutes dobila že 2. marca, medtem ko je v Ameriki izšla šele 6. marca?Jp, v Behemotu so mi jo ful hitro dostavili!
Sicer je še nisem uspela prebrati, ampak VEM, da bo fantastična knjiga.
Sicer pa imam še tri njene doma za prebrat (Perfect Match, Second Glance in The Tenth Circle).

klik

Zvoncica napisal/-a:Herman Hesse: Siddharta
Zanimiva knjiga, na začetku sem jo brala nekako odsotno, a me je potegnila in jo bom takoj še enkrat prebrala.

FemmeFatal napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Herman Hesse: Siddharta
Zanimiva knjiga, na začetku sem jo brala nekako odsotno, a me je potegnila in jo bom takoj še enkrat prebrala.
Zanimiva knjiga. Le sam naslov cloveka malce zmede, ker pricakuje, da bo govora o Sidarti Gautami. No, se pa tudi ta nekje vmes pokaze. Ena tistih, knjig, ki spadajo na domaco knjizno polico.![]()
Berem pa trenutno Vojno in mir in spet odkrivam, zakaj tako zelo obozujem Tolstoja.
Moram se spet spraviti na delo 

kr.ena napisal/-a:Ja, ampak nož (oziroma škarje) so bile krvave od poroda. Otrok pa je umrl zaradi zadušitve. Na sodišču so dokazovali, da je imel neko bolezen, zaradi katere se je lahko zadušil ...
Počakajmo na Velourio, ki je podrobno predelala knjigo
Če sem prav razumela, potem je bila Sarah tista, ki je ubila otroka - Ellie tudi reče, da je mama kriva tistega, zaradi česar so sodili hčerki, poleg tega pa Sarah pojasni, da je vseskozi vedela za nosečnost in da ni mogla dopustiti take sramote, zato je pač to storila.
Berem jo sicer bolj počasi, ker mi čas ne dopušča več, ampak res, knjiga že na začetku zagrabi. Streljanje se namreč zgodi že takoj v prvem poglavju, storilec pa je ujet. Avtorica se v vsakem drugem poglavju vrne v preteklost in tako izvemo, kaj je pripeljalo do te tragedije.