Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Sam če bom jest čist nehala jest kontracepcijske (ker zdej nameravam počakat, da pridem na vrsto, pa dobit kkšne druge), bom pomoje ena živčna razvalina že ene tri tedne pred menstruacijo.. kaj šele če bo en dan zamujala, in pol mi je ponavad zarad psihe zamujala po 10 dni.. sm sanala o otrokih, zmer ko sm šla mim tv-ja je bla ena fucking reklama za plenice, otroške šampone, v vseh španskih limonadah so neki zanosile babe, na ulci sm srečala vsaj eno nosečnco na dva dni :? .. nevem, a je blo to preklet, a sam bol opazš, ko si v taki situaciji.. enkrat mi je clo mtka v hecu rekla, če sm noseča, ker sm se mal zredila :eek: ..

tko da po en stran razmišlam, da bi mela rajš stranske učinke, sam joj..
k jest s kondomi sploh ne morem, plus velikrat je že poču..
sam kaj, k se mi sploh ne da seksat če jem tabletke.. :cry:
matejčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matejčica »

am po kolikih dneh za zihr delujejo kontracepciske. midva sva po 6. dnevih jemanja seksala brez kondoma, pa tko da sm žačela točno k sm dubla menstruacijo :?: :oops:
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

chiqqa napisal/-a:^popijš usaj 2 litra tekočine nadan da skos na wc hodš 'spraznjevat'

a ni fora v tem da če več popiješ da se ti še bolj nabira? :oops: ker jaz si nisem ravno na jasnem s tem...torej če popijem dva litra tekočine na dan, se mi ne bo nabirala voda v telesu...jaz sem mislila ,da se ti še bolj nabira... :oops: :oops:
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

densy napisal/-a:Sam če bom jest čist nehala jest kontracepcijske (ker zdej nameravam počakat, da pridem na vrsto, pa dobit kkšne druge), bom pomoje ena živčna razvalina že ene tri tedne pred menstruacijo.. kaj šele če bo en dan zamujala, in pol mi je ponavad zarad psihe zamujala po 10 dni.. sm sanala o otrokih, zmer ko sm šla mim tv-ja je bla ena fucking reklama za plenice, otroške šampone, v vseh španskih limonadah so neki zanosile babe, na ulci sm srečala vsaj eno nosečnco na dva dni :? .. nevem, a je blo to preklet, a sam bol opazš, ko si v taki situaciji.. enkrat mi je clo mtka v hecu rekla, če sm noseča, ker sm se mal zredila :eek: ..

tko da po en stran razmišlam, da bi mela rajš stranske učinke, sam joj..
k jest s kondomi sploh ne morem, plus velikrat je že poču..
sam kaj, k se mi sploh ne da seksat če jem tabletke.. :cry:

isto se dogaja meni...ko jih nisem jemala, je bila panika, menstruacijo sem dobivala z veliko zakasnitvijo + full močne sem imela...
ja pa tisto ko se ti pojavljajo reklame o otrocih pa to...joj kok to jaz sovražim... :roll:
pa še želje po sexu ni...pa tip misli da sem lena ker takrat ko nisem jemala sem bila kar naprej potrebna :oops:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ja sj to in pol moj misl, da je z nama kej narobe :? pa res ni..
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

matejčica napisal/-a:am po kolikih dneh za zihr delujejo kontracepciske. midva sva po 6. dnevih jemanja seksala brez kondoma, pa tko da sm žačela točno k sm dubla menstruacijo :?: :oops:

Mi2 sva sexala mislim da že drugi dan od kar sem jih začela jest, pa je blo use uredu. Drugač je pa men ginekologinja rekla, da je priporočljivo nekje do enga tedna uporabljat še dodatno zaščito. :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js sm pa slišala d delujejo že takoj ko prvo spiješ...
matejčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matejčica »

pol pa najbrš ni panike. :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

MilkyWay napisal/-a:js sm pa slišala d delujejo že takoj ko prvo spiješ...

:ja: V navodilih za uporabo tko piše. ;)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*hox* napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:js sm pa slišala d delujejo že takoj ko prvo spiješ...

:ja: V navodilih za uporabo tko piše. ;)

no ben sej sm vedla d mi je od nekje znano :wink:
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

sAdie ... jaz sem tudi zdaj skoz dala prvo mesntruacijo po tabletkah. Bila je sicer 6 dni, ampak nimam nič proti, ker de druge stvari urejajo - saj veš. :D Ti bebavi stranski učinki. :evil:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ma moja menstra skozi traja 6 dni, pa nej bi majn zrd tablet...a se to še komu dogaja, al to ni normalno?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

MilkyWay napisal/-a:ma moja menstra skozi traja 6 dni, pa nej bi majn zrd tablet...a se to še komu dogaja, al to ni normalno?

Moja je pa ful krajša..mam jo okol 3 dni,pa še to ni kej preveč močna :)
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

men traja 4 dni, 5 ce mi zacne glih na vecer. s tem da mam samo 2 dni mocno. pred KT pa sm mela ceu teden mocno.
zasanjana_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zasanjana_ »

...
Zadnjič spremenil zasanjana_, dne 18. Jul. 2008 20:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno