Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

iluzija napisal/-a:
CorfuGirl napisal/-a:Zakaj pa je ravno njega povabla v ameriko in ne koga drugeg ki ni vezan??A ve da ma on tebe?

ker se blazno dobro razumeta in ja, ve da ima mene, osebno se sicer še nisva srečali, s fantom sva pa skupaj eno leto. :wink:
zaupam mu sicer res ZELO, ampak sem začela razmišljat o vaših postih - je samo človek. ampak kaj narest?? postavit ultimat - potovanje ali jaz? mislim da ne bi šlo tako.. :)

Da semoj fant blazno razume s prijatljico je že ok...saj prav da ma kolegice.Ampak da gre še pol na potovanje z njo?Tega pa ne toleriram..Niti pod razno.Pa naj punca niti malo ni po njgovem okusu mi ne bi bilo všeč...

Zakaj pa je sploh privolil da gre z njo?A bi ti šla z svojim najbolšim kolegom nekam na drugo celino tud če maš fanta???
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ako je?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:33, skupaj popravljeno 1 krat.
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

~NIA~ napisal/-a:no a boš kej poročala kako je?

OT:
saj tud jaz hodim čekirat vse čas da zvam kak je.... :D
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Jest sm mojga prašala za mnenje da bi šla jest s kolegom za en mesec nekam. :D
No in je reku da 1 mesec je mal preveč in da če bi jest res hotla it tja da bi, se on že nekak potrudu da bi šel on z mano. :cool:

Tud on je reku da ne bi šel z drugo.
:razz:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma|ick4 »

Če bi se jaz znašla v taki situaciji,svojega ziher ne bi pustla.Pa tud sam ne bi šel,ker ve kakšen tip človeka sem,pa sama tudi ne bi šla z drugim nekam niti za 1 dan.
Glede tvojega fanta pa menim,da nima v glavi vse pošlihtano(sorry,ampak meni res tak deluje),tistega da je ona vredu,pa tudi ne bi resno jemala.Mi glih tak se zdi,da ma neke vlke načrte za ameriko.Kak boš pa ti naredla,pa se moreš sama odločit,ker mi točno ne vemo,kak je v vajini zvezi.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

mene bi pobral če bi moj šu na potovanje za en mesc s punco k je zaljubljena vanga, pa ne da ne bi njemu zaupala, kvečjemu njej.
pomoje bi se ornk skregala pred tem... :?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

CorfuGirl napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:no a boš kej poročala kako je?

OT:
saj tud jaz hodim čekirat vse čas da zvam kak je.... :D

:D
ubistvu je zadeva z njegove strani ZELO potihnila.. jaz pa tudi nisem hotela načenjat te debate... do zdaj, ko sem vprašala za mnenje vas :) to njegovo potovanje mi je omenil že pred časom, kakšen mesec nazaj in od takrat o tem sploh nisva več govorila (samo parkrat sem mu naprej vrgla v smislu "pogrešam te, kaj bom šele potem, ko te en mesec ne bo".. no mogoče me je, ko je prvič omenil stvar, samo preizkušal kako bom reagirala ali kaj... takrat je še rekel, da mu ni jasno kaj me moti, da on pa mene bi pustil z enim za en mesec... oh... pa saj ne vem več... definitivno ga ne bom podprla :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ojej, jst tega ne bi pustila...nikakor....sem dost ljubosumen človek, sicer znam brzdat ljubosumje in nimam nekih napadov, mapak da bi šel pa kar za en mesec k eni miljon kilometrov stran ki je povrh vsega še zaljubljena vanj in bi nonstop skakala okoli njega...NE!sploh pa je zveza zame nekej takega da če greš kam tko za dlje časa da greš skupaj..razen če ni zares nujno da se gre posebej, kar pa tukejle ni nič nujno...nevem, če meni omeni kej takega nebi zdržala...nevem sicer kaj tončo bi nardila, vsekakor pa se iz tega nebi izcimilo nič dobrega...
iluzija svaka ti čast da mu ne oporekaš... :D
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Ja jaka kolegica je to, ce sta skupaj leto dni, pa se vedve se nista spoznali... :)
Torej brez skrbi, verjetno je bila res vse le "proba na reakcijo" ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Huda proba, ni kej...me je kr pogrelo. Pr meni bi bilo to pač NO GO.
Zivljenje je lepo...
curly me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a curly me »

hey=)
lej tko ti bom povedala...pomoje si tvoj fant ful zeli it v us in mislm da njega nc druzga ne vlece ke kokr pa ta cela destinacija...zdej pa tko mislm da mors ti narest en kompromis med tole tvojo ljubeznijo ter velik zaupanjem do fanta in pa med lobusumjem...jz mislm da ce si bla povablena pejt!!!!!!!Bla bos 1 mesec s svojim fantom, skoz bosta skp, use si bosta skp ogledala, z njegovo prjatlco se bosta koncno spoznale mogoce sle tut skp v shooping pa njega doma pustile. Mogoce pa ona sploh ni nc zalublena vanga, sm ze dostkrat ugotovila da fantje to naso zalublenost mal drugace dojemajo kokr jo punce...jz mislm da mors it z njim...res!!!Pa jz sm bla tut tm ze vec k 1 mesec in ti povem da te izkusnje ne zamudit!!!Pa ne zato ker bi mi bla pa zdej us naj naj naj destinacija, ampak ker ti usako potovanje da eno novo izkusnjo, vpogled v drug svet in neko splosno razgledanost...pejt ze kupt te letalske karte pa srecn let :D
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Jst tipu ne bi težila. Stvar je pa u tem, da recimo, da se on odloči, da ne gre (zarad tebe). In kolegica pride čez en mesec nazaj in razlaga kako NORO je blo, in da mu je lahko žal ker ni šel zraven. Možno je, da podzavestno tip postane jezen nate, ker zaradi tebe ni šel.
Če mu zaupaš... Kaj pa vem, pomoje mu lahko rečeš, da ti ni všeč da gre, da pa je odločitev njegova. Mislim da bi jst pop... če bi mi tip kaj prepovedal narest.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Re: na potovanje z drugo

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

iluzija napisal/-a:da bi šla zraven - povabilo sem sicer dobila - ampak iz določenih razlogov ne morem.

Samo ideja.. kaj pa predlagat, da bi se potovanje prestavilo in bi lahko vsi 3je šli? :D
Ja, let me guess, tista prijateljica(kar je čudno, da je v 1letu še nisi spoznala) ne bi bla ravno pretirano navdušena.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Js ne vem kaj bi pismo, sicer je možno da si moj česa takega sploh predlagat ne bi upal, ampak v tem oziru kot ga zdej spoznavam (zdej bo šou že na nizozemsko, pol gre v francijo za skor pet mesecev) skor verjamem da bi hotu it, tud če s kr eno drugo žensko. :?
Sam če bi hotu bi ga pustila. V tem smislu, da bi blo veze konec. Mislm kar je preveč je pa preveč :evil:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ma :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori