Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

blue eye napisal/-a:Bo ja zgledal čudn za materinski dan, to morš nest svoji mamici :) eh ti je dej kr enkrat tko rožo k nau prčakvala, bo bl vesela :)

Sej lahko vsem mamicam (ki jih pozna) podari rožico, ne samo svoji. :)
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: sončna pega

Neprebrana objava Napisal/-a psenica »

Tigi napisal/-a:Kaj pa tiste, ki se z njo razumete?
A ji kej prinesete ko pridete k njim?

jaz sem ji prinesla pač za božička pa za roj dan nekaj malega-pozornost pač. al pa če majo kaj doma, pa spečem kako pecivo al pa naredim kako solato za njih. ampak te stvari so bolj po redko :)

bad_girl pa imata/bosta imela svoj vhod?kr jih lahko kaj hitro začnejo motit tud obiski (vem pač za en primer-sta si po več letih naredila še svoj vhod). ampak poznam kar nekaj parov, ki živijo v hiši s starši pa funkcionira-je pa res kar si rekla:da jim je takoj na začetku treba povedat do kot lahko grejo, kam pa več ne. pa magari se kaki teden na začetku grdo gledate. moreš pokazat, da veš kaj delaš in da če boš rabla pomoč, boš že rekla za njo.
pa sploh nevidim problema v tem, če se par odloči, da bi rad zgradil prizidek k hiši od staršev..samo da imajo tudi druge možnosti.torej da se sami tako odločijo..ker verjetno bodo kar nekaj časa živeli tam in da že od začetka čutiš neko prisilo...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Ja svoj vhod itak...pa tut vse priključke bova imela svoje, če se kje ne bi dalo zrihtat svoje, pa vsak svoj števec gor...da vsak ve, kaj porabi in to tudi plača...tašča je itak rekla, da hoče imet svoj mir, ker ve, kako je to, če se ti skos nekdo vtika...in jst sm rekla enako. Jst se ne mislim v njih vtikat, oni pa naj se ne vame...pa bomo čist lepo lahko živeli :D
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ×ChocoLate.× »

evighet napisal/-a:sam a ne bo zgledal čudn kao za materinski dan??

Zakaj bi blo čudno, a ni normalno da smo ji hvaležne ker je rodila našga lubija? :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Am...nevem..Ja za božička in njen rojstni dan je še nism poznala...

Ja drugače pa nevem kaj bom naredila...

Seveda bom svoji mamici dala eno rožico...al pa ji bom naredila čokoladne preline...

Sam za "taščo" pa nevem...al pa ji bom enkrat res neki tk dala eno malenkost...kaka rožica...al pa kej...

Kaj mislite?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

jaz mislim da bom samo zarad svoje tašče pustila mojga tipa...tako živčne in nadležne osebe pa mislim da nobeden ne pozna :cry:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

LaBonita napisal/-a:jaz mislim da bom samo zarad svoje tašče pustila mojga tipa...tako živčne in nadležne osebe pa mislim da nobeden ne pozna :cry:

Zakaj se obremenjuješ? Saj nisi z njo v vezi, ampak z s fantom.. Jaz imam tudi full problemov z mojo "taščo", pa se raje umaknem in se sploh ne obremenjujem več z njo. Meni verjemi je veliko bolje tako! :cool:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Če imaš grozno taščo se nikakor ne vdaj...bodi močna saj si z njim in ne z njo no...

Kaj pa ti dela?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

jaz imam pa en drugačen problem... cry ki je tudi povezan z otroci...jaz si jih ful ne želim imet in sem jih naravnost zasovražila, to pa samo zato, ker mi že zdaj moja bodoča tašča teži, kako bo skrbela za moje otroke pa nevem kaj...da ne bodo hodili v vrtec, da bodo pri njej, da jih bo vozila k verouku (dobor ve, da jaz nisem verna!), potem je enkrat KAO v hecu rekla, da kadar bom rodila ,če mi ne bodo všeč da jih lahko prepišem kar nanjo... jaz vam povem da tako odbije cry
kaj bi ve naredile?? jaz vam povem, da me je že parkrat prijelo da bi poslala vse skupaj v ku**c in pustila tipa, ker je res ful nadležna tašča...
a je katera imela podoben problem...po moje se bova skregali kot risi, če se mi bo še naprej vtikala v moje življenje...ampak res so mi ratal ostudni otroci sam zaradi tega...ker vem, da bodo vsi drugi imeli bolj prav kot jaz in ker že zdaj igrajo na to karto... cry

to mi dela...to sem napisala že v temo nadležni otroci....

poleg tega pa mislim, da se bo še ful vtikala nasplošno v moj lajf, ko bo njen "otrok" (beri = moj fant) odšel od doma...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Ma nisi edina...moja prjatlca ma tud problem s taščo...sicer ne še o otrokih, pač pa enostavno noče spustiti svojega sina iz rko in daje občutek, kot da ona (punca) ne bo znala z njimj tako, kot mama.
Verjamem pa, da ko bo govor o otrokih...pršlo tud tam do konfliktov.

Kje pa bosta živela s fantom? Pri starših al kako?
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

*Lara* napisal/-a:Ma nisi edina...moja prjatlca ma tud problem s taščo...sicer ne še o otrokih, pač pa enostavno noče spustiti svojega sina iz rko in daje občutek, kot da ona (punca) ne bo znala z njimj tako, kot mama.
Verjamem pa, da ko bo govor o otrokih...pršlo tud tam do konfliktov.

Kje pa bosta živela s fantom? Pri starših al kako?

v bistvu saj tudi meni se dela pametna kao da jaz ne bi znala tako dobro skuhat kot ona, in da njen način je najboljši...joooj ta ženska me vsak dan dela bolj živčno...pa stalno se neki vtika, pa vse jo zanima...
no zdaj se je fant razjasnil, da je trdno odločen da greva na svoje...saj bo itak vsak dan pri nas visela, dokler meni ne bo počil film...ne ma res, jaz sem upala, da bom v žiljenju dobila idealnega tipa - saj sem ga res dobila ampak njegova mama - ta je pa čist vse pokvarila....vi si ne morete zamislit kakšnem probleme zna delat že zdaj, zato ker sva 5 let skupaj, pa kdaj misliva se poročit pa nevem kaj....pa da moram imet vsaj dva otroka, pa biti dobra gospodinja, pa držat familijo skupaj... mislim, da je res za v Idrijo!!!
:roll:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Vem da je to vse skup zlo nadležno...pa verjemi, resnično nisi edina. Sama na srečo nimam takih izkušenj..mogoče še pride kej tazga...a upam da ne...

Probej se enostavno distancirati...je pa res težko preslišati vse to, kar tašča govori :?
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

ne saj vem da nisem edina....samo boli me da se mi to dogaja, ker jaz pa res nisem žleht človek in bi vsem ustregla...ampak - ne, njej pa ne bom...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja jst bi ji takoj postavila ultimate in ni nakazala da naj govori kar hoče sam nima kej pri tem...
Da so se ti "zagabili" otroci ni prav...Če boš mela otroke nima ona kaj postavljati pogojev kaj pa kako bo saj boš ti njihova mama in boš ti govorila kam in kaj bodo delali, s kom bodo kam šli,...

Priporočam pa da si čim dlje od nje...Fajn bi blo, da bi se usedla s tvojim fantom in njo za mizo in pač povedala kar ji gre...nikakor pa nebi potem z njo živela...

Joj k ti prov nič ne privoščim da se maš takole bedno...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

LaBonita napisal/-a:jaz imam pa en drugačen problem... cry ki je tudi povezan z otroci...jaz si jih ful ne želim imet in sem jih naravnost zasovražila, to pa samo zato, ker mi že zdaj moja bodoča tašča teži, kako bo skrbela za moje otroke pa nevem kaj...da ne bodo hodili v vrtec, da bodo pri njej, da jih bo vozila k verouku (dobor ve, da jaz nisem verna!), potem je enkrat KAO v hecu rekla, da kadar bom rodila ,če mi ne bodo všeč da jih lahko prepišem kar nanjo... jaz vam povem da tako odbije cry
kaj bi ve naredile?? jaz vam povem, da me je že parkrat prijelo da bi poslala vse skupaj v ku**c in pustila tipa, ker je res ful nadležna tašča...
a je katera imela podoben problem...po moje se bova skregali kot risi, če se mi bo še naprej vtikala v moje življenje...ampak res so mi ratal ostudni otroci sam zaradi tega...ker vem, da bodo vsi drugi imeli bolj prav kot jaz in ker že zdaj igrajo na to karto... cry

to mi dela...to sem napisala že v temo nadležni otroci....

poleg tega pa mislim, da se bo še ful vtikala nasplošno v moj lajf, ko bo njen "otrok" (beri = moj fant) odšel od doma...

jz sploh ne vem kako bi tko živela, pomoje bi kr nehala s tipom, k bi preveč živce zgublala k točn vem kaka sm in zihr nebi tega prenašala :?
Odgovori