blue eye napisal/-a:Bo ja zgledal čudn za materinski dan, to morš nest svoji mamicieh ti je dej kr enkrat tko rožo k nau prčakvala, bo bl vesela
Sej lahko vsem mamicam (ki jih pozna) podari rožico, ne samo svoji.

Tigi napisal/-a:Kaj pa tiste, ki se z njo razumete?
A ji kej prinesete ko pridete k njim?
LaBonita napisal/-a:jaz mislim da bom samo zarad svoje tašče pustila mojga tipa...tako živčne in nadležne osebe pa mislim da nobeden ne pozna
*Lara* napisal/-a:Ma nisi edina...moja prjatlca ma tud problem s taščo...sicer ne še o otrokih, pač pa enostavno noče spustiti svojega sina iz rko in daje občutek, kot da ona (punca) ne bo znala z njimj tako, kot mama.
Verjamem pa, da ko bo govor o otrokih...pršlo tud tam do konfliktov.
Kje pa bosta živela s fantom? Pri starših al kako?
LaBonita napisal/-a:jaz imam pa en drugačen problem... cry ki je tudi povezan z otroci...jaz si jih ful ne želim imet in sem jih naravnost zasovražila, to pa samo zato, ker mi že zdaj moja bodoča tašča teži, kako bo skrbela za moje otroke pa nevem kaj...da ne bodo hodili v vrtec, da bodo pri njej, da jih bo vozila k verouku (dobor ve, da jaz nisem verna!), potem je enkrat KAO v hecu rekla, da kadar bom rodila ,če mi ne bodo všeč da jih lahko prepišem kar nanjo... jaz vam povem da tako odbije cry
kaj bi ve naredile?? jaz vam povem, da me je že parkrat prijelo da bi poslala vse skupaj v ku**c in pustila tipa, ker je res ful nadležna tašča...
a je katera imela podoben problem...po moje se bova skregali kot risi, če se mi bo še naprej vtikala v moje življenje...ampak res so mi ratal ostudni otroci sam zaradi tega...ker vem, da bodo vsi drugi imeli bolj prav kot jaz in ker že zdaj igrajo na to karto... cry
to mi dela...to sem napisala že v temo nadležni otroci....
poleg tega pa mislim, da se bo še ful vtikala nasplošno v moj lajf, ko bo njen "otrok" (beri = moj fant) odšel od doma...