Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

malo sem po domače napisala ja... ne vem če mislima prau, jas v bistvu si ga imam namen dat delat ampak normalno NAD klitoris, ampak na labbije, na velike labije...če sem se prav izrazla... če sem prau videla slike, imajo nekatere v bližini klitorisa uhan, če se njim vname, je verjetno lahko nevarno, da klitoris postane neobčutljiv(to sem mislila, da bi mi kaj uničil) :D ...sicer sem pa vicdela slike, ko so moški dali piercing v tamalega, pa je prišlo tudi do nekroze..ene slike so grozne...
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

jaz zbiram pogum. ta christina mi je res vsec. upam, da do poletja bo :cool:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Mašaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fox River

Neprebrana objava Napisal/-a Mašaaa »

bucka81 napisal/-a:
Rizzen napisal/-a:Meni osebno se zdi to najbl nagravžn plac za dat piercing... In ne, ne zgleda kjut.

ja, res je, tolko bakterij pa vsega, kot je tam, se mi zdi ni nikjer drugje, saj se umivamo, samo, ko greš lulat, pa ti pol po piercingu teče :eek:
Mi je pa v popku všeč. (čeprav ga nimam)

a veš,da je v ustih več bakterij,kot v riti? si to vedela?
welcome to Prisneyland,Fish
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

ma jst si ga nebi nikoli dala dol..res.. :eek:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

Mašaaa napisal/-a:
bucka81 napisal/-a:
Rizzen napisal/-a:Meni osebno se zdi to najbl nagravžn plac za dat piercing... In ne, ne zgleda kjut.

ja, res je, tolko bakterij pa vsega, kot je tam, se mi zdi ni nikjer drugje, saj se umivamo, samo, ko greš lulat, pa ti pol po piercingu teče :eek:
Mi je pa v popku všeč. (čeprav ga nimam)

a veš,da je v ustih več bakterij,kot v riti? si to vedela?

true :) pa meni nič ne teče po pirsu ko grem lulat.. LoL :D
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ma mene kr strese k si zamislim d bi mogla met pjrs... :? a-a...take reči niso za mene...
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a AphexTwin »

ženska napisal/-a:Najbolje ti piercing naredi Lea iz Kopra. Tudi jaz imam do tja kar daleč, ampak se splača. Vsak piercer ne dela vseh intimnih piercingov, ona pa vse. Ima tudi najboljši nakit iz bioplasta, ki se hitreje celi, se manjkrat vname in zateka.

Pa John v Ljubljani, baje najboljši. Tam na Trubarjevi nekje.
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

AphexTwin napisal/-a:
ženska napisal/-a:Najbolje ti piercing naredi Lea iz Kopra. Tudi jaz imam do tja kar daleč, ampak se splača. Vsak piercer ne dela vseh intimnih piercingov, ona pa vse. Ima tudi najboljši nakit iz bioplasta, ki se hitreje celi, se manjkrat vname in zateka.

Pa John v Ljubljani, baje najboljši. Tam na Trubarjevi nekje.

jst sm si ga dala v Kranju pri Damjanu....Damien's tattoo pa sem full zadovoljna in ni blo nobenih problemov potem....
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jst sm ene sto let nazaj rekla da to p anikol. Zdej mi je pa kr ušeč :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

nimam, bi ga pa fulllll mela, sam nimam toliko poguma,mogoče pa ga bom kdaj mela...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Jao ... Spet se mi je vnel. Sicer je že spet boljše kot pred dnevi, a se iz njega cedi mali krvi, pomešane z limfo. Lea mi bo po pošti poslala neko antibiotično kremo, da ga pozdravim. Baje bo trajalo kar pol leta, da se bo 100% zacelil. Mislila sem, da bo prej ... No, pa saj se splača potrpeti. :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Pou leta? :eek: Hvalabogu, da ga nimam. ;)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Splača se potrpet zakaj?!?! Resno no, zakaj bi za kej tacga, kar itak noben ne vid in ti ne prnaša posebnga zadovoljstva al pa užitkov ampak sam dejstvo, da ne morš niti seksat normalno pa skos pazt kaj oblečeš, da se preveč ne podrgneš? Da ne omenjamo zdravstvenih problemov, da se ti še kej zagnoji notr al pa vname. Mislm, jst bi resno razmisnla o tem, če se to SPLAČA :?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Saj ni treba, da ljudje vse vidijo, kar imaš. Nisem si ga dala, da bi ga razkazovala naokrog, ampak zaradi osebnih razlogov. In ker sem si ga res želela, se splača počakati tudi pol leta ali več, da se bo zacelil.
Ali vse stvari, ki jih imate kažete ljudem? Včasih si lahko npr. srečen pa ne boš šel tega razlagati vsem ljudem. To je pač tvoja osebna stvar in v njej lahko uživaš, braz, da ti kdo pritrjuje, joj kako je to lepo!
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma_nekdo »

Ženska,se popolnoma strinjam s tabo. Meni se zdi,da se 90% ljudi,ki si naredi piercing,ga naredi samo za to,da ga drugi vidijo,torej za druge,ne zase. Mislim,kr neki...jaz ga imam tudi na jeziku,pa skoraj noben ne ve,da ga imam,ker si ga nisem naredila,zato da ga bom nonstop vsem razkazovala,ampak zase. In isto tattoo,sem si naredila na takem mestu,ki se vidi edino,ko sem v kopalkah. to je pa mogoče 2tedna na leto in prav malo briga,kaj si drugi mislijo o njem
Odgovori