Piercing
malo sem po domače napisala ja... ne vem če mislima prau, jas v bistvu si ga imam namen dat delat ampak normalno NAD klitoris, ampak na labbije, na velike labije...če sem se prav izrazla... če sem prau videla slike, imajo nekatere v bližini klitorisa uhan, če se njim vname, je verjetno lahko nevarno, da klitoris postane neobčutljiv(to sem mislila, da bi mi kaj uničil)
...sicer sem pa vicdela slike, ko so moški dali piercing v tamalega, pa je prišlo tudi do nekroze..ene slike so grozne...

bucka81 napisal/-a:Rizzen napisal/-a:Meni osebno se zdi to najbl nagravžn plac za dat piercing... In ne, ne zgleda kjut.
ja, res je, tolko bakterij pa vsega, kot je tam, se mi zdi ni nikjer drugje, saj se umivamo, samo, ko greš lulat, pa ti pol po piercingu teče![]()
Mi je pa v popku všeč. (čeprav ga nimam)
a veš,da je v ustih več bakterij,kot v riti? si to vedela?
welcome to Prisneyland,Fish
Mašaaa napisal/-a:bucka81 napisal/-a:Rizzen napisal/-a:Meni osebno se zdi to najbl nagravžn plac za dat piercing... In ne, ne zgleda kjut.
ja, res je, tolko bakterij pa vsega, kot je tam, se mi zdi ni nikjer drugje, saj se umivamo, samo, ko greš lulat, pa ti pol po piercingu teče![]()
Mi je pa v popku všeč. (čeprav ga nimam)
a veš,da je v ustih več bakterij,kot v riti? si to vedela?
true

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
ženska napisal/-a:Najbolje ti piercing naredi Lea iz Kopra. Tudi jaz imam do tja kar daleč, ampak se splača. Vsak piercer ne dela vseh intimnih piercingov, ona pa vse. Ima tudi najboljši nakit iz bioplasta, ki se hitreje celi, se manjkrat vname in zateka.
Pa John v Ljubljani, baje najboljši. Tam na Trubarjevi nekje.
AphexTwin napisal/-a:ženska napisal/-a:Najbolje ti piercing naredi Lea iz Kopra. Tudi jaz imam do tja kar daleč, ampak se splača. Vsak piercer ne dela vseh intimnih piercingov, ona pa vse. Ima tudi najboljši nakit iz bioplasta, ki se hitreje celi, se manjkrat vname in zateka.
Pa John v Ljubljani, baje najboljši. Tam na Trubarjevi nekje.
jst sm si ga dala v Kranju pri Damjanu....Damien's tattoo pa sem full zadovoljna in ni blo nobenih problemov potem....
Splača se potrpet zakaj?!?! Resno no, zakaj bi za kej tacga, kar itak noben ne vid in ti ne prnaša posebnga zadovoljstva al pa užitkov ampak sam dejstvo, da ne morš niti seksat normalno pa skos pazt kaj oblečeš, da se preveč ne podrgneš? Da ne omenjamo zdravstvenih problemov, da se ti še kej zagnoji notr al pa vname. Mislm, jst bi resno razmisnla o tem, če se to SPLAČA 

Saj ni treba, da ljudje vse vidijo, kar imaš. Nisem si ga dala, da bi ga razkazovala naokrog, ampak zaradi osebnih razlogov. In ker sem si ga res želela, se splača počakati tudi pol leta ali več, da se bo zacelil.
Ali vse stvari, ki jih imate kažete ljudem? Včasih si lahko npr. srečen pa ne boš šel tega razlagati vsem ljudem. To je pač tvoja osebna stvar in v njej lahko uživaš, braz, da ti kdo pritrjuje, joj kako je to lepo!
Ali vse stvari, ki jih imate kažete ljudem? Včasih si lahko npr. srečen pa ne boš šel tega razlagati vsem ljudem. To je pač tvoja osebna stvar in v njej lahko uživaš, braz, da ti kdo pritrjuje, joj kako je to lepo!
Ženska,se popolnoma strinjam s tabo. Meni se zdi,da se 90% ljudi,ki si naredi piercing,ga naredi samo za to,da ga drugi vidijo,torej za druge,ne zase. Mislim,kr neki...jaz ga imam tudi na jeziku,pa skoraj noben ne ve,da ga imam,ker si ga nisem naredila,zato da ga bom nonstop vsem razkazovala,ampak zase. In isto tattoo,sem si naredila na takem mestu,ki se vidi edino,ko sem v kopalkah. to je pa mogoče 2tedna na leto in prav malo briga,kaj si drugi mislijo o njem