Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

js mam pa lih obratn primer kokr ti :) "tašča" je res najbl prjazna, pa tko fulkat se kj zgovarjava pa take, še za miklavža sm dobla dariu pa mi je blo prou nerodn pol :oops: sam "tast" mi pa daje tak filing, kokr d me ne bi marou pa je fnt reku d je on skos tak, sam vseen je komad gadno... tko d se ga ful izgoibam k res ne vem kko nj se obnašam :?
Elisabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Elisabeth »

ja to pa je gadno ja.Najbolj da se obnašaš čim bolj spoštljivo pa prijazno pa upaj da se omehča.Naj ga pa tvoj ali pa njegova žena mal omehčata.hehe...veliko sreče

ja no sm probala navezat pogovor sam nikakor ne steče.Kaj nej nardim? Res bi rada ker sm komunikativn človk drugač sam tukej se mi pa ustavi ane. Bomo vidl kako bo.....
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

"taščo" in "tasta" ne vidim pogosto, moram pa rečt da so legende :D res je, da jst nikakor ne morem bit sproščena pred njimi, čeprav so za zajebancijo
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *meti* »

l'isa napisal/-a:sam "tast" mi pa daje tak filing, kokr d me ne bi marou pa je fnt reku d je on skos tak, sam vseen je komad gadno... tko d se ga ful izgoibam k res ne vem kko nj se obnašam :?

mam isti primer :? tast res pr*uknen u nulo, sm js tud misla, da mene ne mara al pa kej, pa sm pogruntala, da je do vseh tak. Po eni strani olajšanje, po drugi pa omfg :? sam ti predlagam, da se zarad enga glupca ne obremenjevat, ker js sem se čist preveč. Ker sem vidla, da bolj ko se trudš z njim, večji nož dobiš v hrbet. Bodi taka kot si in ne se ponižvat.
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

ZAenkrat se super enkratno štekamo, k se vidmo za kak vikend...sam ne vem, kak bi to zgledalo, če bi enkrat morali skup živet...k nekak se to pričakuje, da se bosta onadva preselila gor, že zidata mansardo, midva bi pa bila spodej v bajti...sam jst bi tok raje vidla, da bi šla na svoje...enkrat... :cool:
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: sončna pega

Neprebrana objava Napisal/-a psenica »

^^ vidiš taki gredo meni čist na živce...nekaj si gradijo, ker imajo v mislih že čisto splanirano kje bo kdo živel itd. brez da bi ta mlade sploh kaj vprašali. in pol če se nekdo odloči, da pa bi mogoče si rad sam kaj zgradil, za sebe, pa ti naprej mečejo, da bo prazna bajta in da sta posebej za vas to gradila.
sej valda niso vsi taki..ampak taki starši prav dušijo svoje otroke... :roll:
Uporabniški avatar
Urshay
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urshay »

aha, tota bo...mama mojega fanta...ne vem no, mislim, hoče prečekirat če si je njen sinček izbral tapravo pa če se štekama pa to...in ker je edinček še tolko bolj...upam da se bo čim prej sprijaznila z mano :cool: jaz se z njo moram, če hočem bit z njenim sinom skup :D :flamingdev:
Elisabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Elisabeth »

ja sj sm si jest tut vedno govorila da sej hodim z njenim sinom ne z njo in se bom obremenjevala s najinimi problemi vendar ne morm.Ta hladnost (kukr jo js čutm-mogoče je ktera od vas ne bi) me mal mori in čutm da karkol naredi fant sm posledično js kriva.Kako to prebrodit da bom mirna in da bom sprejeta v familijo tko k se za gre,čutm včash da sm,včash pa da nism.Čudno vse skup.

Kar se pa tiče odnosov moraš bit pa res tak kot si pa predvsem spoštljiv in normaln.Bojo že vidl kok smo fejst pa pridne tko da bo bolš...optimistka sm!!!
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

psenica napisal/-a:^^ vidiš taki gredo meni čist na živce...nekaj si gradijo, ker imajo v mislih že čisto splanirano kje bo kdo živel itd. brez da bi ta mlade sploh kaj vprašali. in pol če se nekdo odloči, da pa bi mogoče si rad sam kaj zgradil, za sebe, pa ti naprej mečejo, da bo prazna bajta in da sta posebej za vas to gradila.
sej valda niso vsi taki..ampak taki starši prav dušijo svoje otroke... :roll:

Tell me about it Slika Pri mojemu je nekaj takega in ni nama ostalo drugega, kot da si začneva delat v prizidku (no sej je še drug razlog za to in se ga takrat ni dalo drugače rešit in tako je zdaj kar je...ali ipak vedno upaš, da boš nekje na svojem)...

...zaenkrat se še ne vtikajo kej dosti, dajo sam kak nasvet, tast dosti pomaga pri gradnji...in zaenkrat tudi še nič ne rečem tudi če kdaj kaj preveč vneto predlagajo (se jim pa ne pustim :D)...samo, če se mi pa kdaj mislijo vtikat v moje gospodinjstvo pa ne mislim bit tiho...sicer pa pravijo, da če jih že ko ti prvič začnejo srat ne pošlihtaš, jih imaš za vratom dokler ne odidejo v nebesa....Slika
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Kaj pa tiste, ki se z njo razumete?
A ji kej prinesete ko pridete k njim? Jaz sem bila do sedaj skore kr vsak vikend pri njih pa mi je malo žal, da ji nisem prinesla ene rožice za dan žena...jaz sem taka da zelo kaj rada podarim...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Tigi: ji jo pa nesi za materinski dan v nedeljo...
evighet
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sweden

Neprebrana objava Napisal/-a evighet »

sam a ne bo zgledal čudn kao za materinski dan??
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Bo ja zgledal čudn za materinski dan, to morš nest svoji mamici :) eh ti je dej kr enkrat tko rožo k nau prčakvala, bo bl vesela :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

no men se ne zdi, dam tud babici rožico takrat...
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *meti* »

Upam, da vam bo saj "hvala" rekla, ker js tega ne slišm od moje :?
Odgovori