the big red machine napisal/-a:Ja vem ja da so glasovi res totalno mimo udarjeni.Kaj pa tam kjer je nek Petrček h kateremu pridejo na obisk skini,pa neka gospodična s katero bo preizkušal nekaj novih položajev,....Ta je pa za zaščito otrokov na internetu.
to reklamo mislm, da sm sam enkrat vidla in mi je bedna. tko lajk celo reklamo sm bulila v ekran tv-ja, da sm sploh nekak začela kapirat, zakaj se gre in pol na koncu pove, da je za zaščito otrok. ok, v redu, sam tko nazorno pa tud ni treba no... pa pride nekdo v hišo in začne streljat (se mi zdi, da je to v tej reklami tud vključeno).
sj konc koncev morjo starši poskrbet, da so otroci varni pred vsiljivci na internetu... res pa je, da se nikol ne ve, kdo je kdo v virtualnem svetu

sj pravm, folk je brez idej za reklame, pol pa nastajajo take in drugačne reklame, k za moje pojme ne prinesejo velik dobička.
pr tej reklami za tuš sm pa vedno misnla, da ta ženska govori kao da je ona tjaša iz tuša (pač se sliš tjaša s tuša), ne pa da je to kao njen priimek. kua se bo človk še vse spomnu. v tušu skrbim za to, da je vse popolno.... se ji jabolka usujejo na tla (k btw nikjer v nobenem tušu ni tolk zelenih jabolk-saj ne v teh okol nas) in reče pol: skoraj vse... pa zaigran nasmešek in to je to...