Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Jst sem ga tut pogledla...in moram rečt, da mi konec spljoh ni ušeč :(
Men so se tut kr solze nabrale :cry:
Ideja je ful dobra...sam ne verjamem, da bi uspela. Eni bi se trudil, pa delal na tem, da bi uspela...sam sem pa ziher, da bi se kje ustavlo...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me_myself_and_I »

Bulma napisal/-a:Tudi jaz sem pogledala Notebook.

aha, js tud ... tok lepga filma že dooolg časa nism gledala.. ful cute... všeč mi je, kr ni tipičn.. v glavnem, js sm čist not padla :D in ga bom zihr spet gledala :razz:
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me_myself_and_I »

čokoholičarka napisal/-a:Zdele glih pogledala film An inconvenient truth

jp, tud tega sm gledala :D pa ga tud zlo priporočam... js sm se ful zamislila nad vsem tem.. in bi blo fajn, da se vsi... :!:
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Včeraj sem pogledala thriller/horror Prey. Dogajanje je kar zanimivo in napeto, tako da priporočam, ampak je kar nekaj levjega mesarjenja. :D

"An American family on holiday in Africa becomes lost in a game reserve and stalked by lions."

Slika
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

Včeri sm pogledala Blood Diamond (Krvavi Diamant) in ga moram res pohvalt in res pretresljivo je da se to dejansko res dogaja...

Fantastičen film z izvrstno igralsko zasedbo!! Leo je bil res vživet in odlično se je naučil naglasa. :gut:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
bella_
Debatorica
Debatorica
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a bella_ »

js sm uceri gledala dreamgirls in me je film totalno razocaru! nardil so nevem kasno famo iz tega. tut jennifer hudson nevem zakaj je dobila oskarja, ker vloga ni bla niti najmn zahtevna (ne petje, ampak vloga). glas ma odlicn, ampak totalno prevec dretja za moje pojme. cela dvorana je kr zauzdihnla k je ona (spet) zacela pet. to je pac moje skromno mnenje
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Včeraj sem gledala film The Pursuit of Happyness (V iskanju sreče)... z glavnim igralcem Willom Smithom (Chris Gardner) in njegovim sinom Jadenom Smithom. Film se me je resnično, resnično dokanil. Zgodba govori o boju za preživetje, zelo pametnega in nadarjenega človeka, ki se skozi življenje prebija s sinom.

Priporočam ogled...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

Ne dolgo nazaj sm gledala The Departed (dobil tud oskarja za najboljši film se mi zdi). Tok dobrga filma že doug nism vidla, ful priporočam vsem k si radi kšno akcijo ogledajo :)
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Včeraj gledala Dream girls Slika
Fajn je blo ker nisem nič pričakovala, tud zgodbe nisem poznala tko da sm bla kr mal presenečena. Nasploh zgodba mi je bla zlo všeč, igralska zasedba je odlična. Nism misnla da bo Beyonce tok dobra odigrala. Tud nasplošno zgleda tko dobr ona sm jo kr mal požirala z očmi.
Kar se tiče samega petja, pa ga je v filmu mogoče kar malo preveč. Odlični pevci vsi od prvega do zadnjega, sploh moč glasu Jennifer oz v filmu Effie :eek: . V eni točki k pomojem traja 10 minut k se ona dobesedno dere, ker jo en zapusti, tist je mal pretirano, cela dvorana je kr vzdihovala naj že neha haha. Pa tudi nekaj točk je blo v filmu ko bi se drugač nekdo samo pogovarju ali kregu so tuki kr pel, tega je blo mal velik, sam dobr navsezadnje je to glasbeni film.
Nasplošno sploh na koncu je lepo, ena zraven nas je kr jokala :D Zdj sm šele vidla v čem je pomen pesmi Listen, zakaj tako besedilo. All in all zadovoljna s filmom :gut:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Gledala A walk to remember in moram rec, da je kr simpaticen film, tak mal naiven ampak priporocam ogled.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

meni se je pa ta walk to remember zdel najslabši film v zadnjih 10h letih. preveč pocukran, predvidljivo dogajanje... ne vem no, stvar posameznika :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Predogled Piratov s Karibov III:
<embed src="http://vid.adbrite.com/video/abplayer.swf" flashVars="vid=33350" quality="best" bgcolor="#ffffff" width="468" height="400" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

*dihi dihi*SlikaSlika

omg, komi čakam! (btw, tiste fotke od Blooma so :twisted: )
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Dodajam še prikolico:

<embed src="http://vid.adbrite.com/video/abplayer.swf" flashVars="vid=33924" quality="best" bgcolor="#ffffff" width="468" height="400" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>

Yeah
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

včeraj sem gledala (lani aktualen) the lake house. super film za romantične dušice :love:
Zaklenjeno