Alpsko smučanje
-
- Cosmopolitanka
Men je frendica rekla k je bla z njemu v klubu oz. skupi trenirala, da so se njemu vsi smejal k ni znal pelat pa to, zdejle pa poglejte kaj vse je dosegu s predanostjo in pridnostjo. Tut trenerji pravjo, da ni lih talent ampak, da je ful delaven in priden, predvsem pa vztrajen. Res vsa čast. Ma pa se 2 smuka do konca, in lahko se v skupnem smukaškem seštevku povzpne na 2. mesto.

polly-polly napisal/-a:Men je frendica rekla k je bla z njemu v klubu oz. skupi trenirala, da so se njemu vsi smejal k ni znal pelat pa to, zdejle pa poglejte kaj vse je dosegu s predanostjo in pridnostjo. Tut trenerji pravjo, da ni lih talent ampak, da je ful delaven in priden, predvsem pa vztrajen. Res vsa čast. Ma pa se 2 smuka do konca, in lahko se v skupnem smukaškem seštevku povzpne na 2. mesto.![]()
tko kot povsod 30% je talent 70% je garanje al eno tako razmerje pač... brez dela ti tud talent nič ne pomaga, vsaj v vrhunskem športu... kok jih mamo mi smučarjev v reprezentanci, ki so talenti ampak ni nič od njih (če baje ne grejo na trening če sneži pa take:roll: ...kaj pa pol še sploh trenirajo)
uspelo mu je, pa al tko al drgač, in vse čestitke
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
Jest sem hotla it, sem mela take načrte, plakat pa vse to za Hermana. No na konc je pa odpovedu nastop in je vse v vodo padl
tko, da sem šla na soboto raj delat, zvecer pa na siddharto, neisho in vk. V nedeljo sem pa lepo spremljala slalom. A si ti bla Pink Panterka? Kaksno je blo pa kej vzdusje pa kok je blo kej folka.

-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Pink Panterka napisal/-a:Je bil kdo na Pokali Vitranc?
Jst sm bla(ampak samo v soboto ker sm se potem totalno prehladila...)
Kakorkoli, danes je bir res mega dan.
Heia Axel! Čestitke pa da bi osvojil kristalni globus

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Snowgirl napisal/-a:Ful ful ful happy za Aksla!!!Vse kaže, da mu bo uspel. Vsaka čast. Btw, baje hodi z Julio Mancuso. Cute, a ni?:)
a reeees?!?!? o sweeeet

no ja, ubistvu je cela ameriska reprezentanca simpaticna

Zivljenje je piskotek!
-
- Cosmopolitanka
Glede skupnega seštevka: pri moških navijam za Bennija - čeprov bo zlo težko, v bistvu rab čudež. Pri ženskah pa lahko samo rečem katastrofa. Ampak vsen bolj, da zmaga Hosp kot pa Schild.
Mancuso & Aksel - nikol jih ne bi dala skupi. K je ona ful žurerka pa to, on je bolj resen in discipiniran. No vseno bolj kot pa Raich - Schild.
Drgač sem pa dons smučala v Nassfeldu in je blo res zakon. Baje, da bo drug teden padal sneg, tko, da zgleda, da bomo letos loh še mav smučal.
Ful fajn k mam lih nove smučke. 
Mancuso & Aksel - nikol jih ne bi dala skupi. K je ona ful žurerka pa to, on je bolj resen in discipiniran. No vseno bolj kot pa Raich - Schild.
Drgač sem pa dons smučala v Nassfeldu in je blo res zakon. Baje, da bo drug teden padal sneg, tko, da zgleda, da bomo letos loh še mav smučal.

-
- Sramežljivka