Alpsko smučanje

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

sam tole na fotki pa ni jerman :oops:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

sam res... to je švicarski tekmovalec
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Men je frendica rekla k je bla z njemu v klubu oz. skupi trenirala, da so se njemu vsi smejal k ni znal pelat pa to, zdejle pa poglejte kaj vse je dosegu s predanostjo in pridnostjo. Tut trenerji pravjo, da ni lih talent ampak, da je ful delaven in priden, predvsem pa vztrajen. Res vsa čast. Ma pa se 2 smuka do konca, in lahko se v skupnem smukaškem seštevku povzpne na 2. mesto. :) :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Tržičano smo zakon :cool:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a olivia »

polly-polly napisal/-a:Men je frendica rekla k je bla z njemu v klubu oz. skupi trenirala, da so se njemu vsi smejal k ni znal pelat pa to, zdejle pa poglejte kaj vse je dosegu s predanostjo in pridnostjo. Tut trenerji pravjo, da ni lih talent ampak, da je ful delaven in priden, predvsem pa vztrajen. Res vsa čast. Ma pa se 2 smuka do konca, in lahko se v skupnem smukaškem seštevku povzpne na 2. mesto. :) :)

tko kot povsod 30% je talent 70% je garanje al eno tako razmerje pač... brez dela ti tud talent nič ne pomaga, vsaj v vrhunskem športu... kok jih mamo mi smučarjev v reprezentanci, ki so talenti ampak ni nič od njih (če baje ne grejo na trening če sneži pa take:roll: ...kaj pa pol še sploh trenirajo)

uspelo mu je, pa al tko al drgač, in vse čestitke
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Je bil kdo na Pokali Vitranc?
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jest sem hotla it, sem mela take načrte, plakat pa vse to za Hermana. No na konc je pa odpovedu nastop in je vse v vodo padl :cry: :cry: tko, da sem šla na soboto raj delat, zvecer pa na siddharto, neisho in vk. V nedeljo sem pa lepo spremljala slalom. A si ti bla Pink Panterka? Kaksno je blo pa kej vzdusje pa kok je blo kej folka.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

JEEEEEEEEEEEEJJJJJJ!!!! Akslu res dobr kaze u skupnem sestevku, to mi deliiiiiiii :D .... pa se Bode dons na stopnickah... dons je biu res moj dan..

uf..cist naudusena :D
Zivljenje je piskotek!
Snowgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Snowgirl »

Ful ful ful happy za Aksla!!! :D Vse kaže, da mu bo uspel. Vsaka čast. Btw, baje hodi z Julio Mancuso. Cute, a ni?:)
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Pink Panterka napisal/-a:Je bil kdo na Pokali Vitranc?

Jst sm bla(ampak samo v soboto ker sm se potem totalno prehladila...)

Kakorkoli, danes je bir res mega dan.
Heia Axel! Čestitke pa da bi osvojil kristalni globus :D Tko da rabi le še dobro uvrstitev v slalomu in to je to :P
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Snowgirl napisal/-a:Ful ful ful happy za Aksla!!! :D Vse kaže, da mu bo uspel. Vsaka čast. Btw, baje hodi z Julio Mancuso. Cute, a ni?:)

a reeees?!?!? o sweeeet :D (ceprou men osebno je Resika bl usec, tko res najbl simpaticna punca) :wink:
no ja, ubistvu je cela ameriska reprezentanca simpaticna :razz:
Zivljenje je piskotek!
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Glede skupnega seštevka: pri moških navijam za Bennija - čeprov bo zlo težko, v bistvu rab čudež. Pri ženskah pa lahko samo rečem katastrofa. Ampak vsen bolj, da zmaga Hosp kot pa Schild.

Mancuso & Aksel - nikol jih ne bi dala skupi. K je ona ful žurerka pa to, on je bolj resen in discipiniran. No vseno bolj kot pa Raich - Schild.

Drgač sem pa dons smučala v Nassfeldu in je blo res zakon. Baje, da bo drug teden padal sneg, tko, da zgleda, da bomo letos loh še mav smučal. :) Ful fajn k mam lih nove smučke. :razz:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

AKSEL :grinsevil: :respekt: :hearts: !!!!!
Zivljenje je piskotek!
*loNely soul*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *loNely soul* »

Pink Panterka napisal/-a:Je bil kdo na Pokali Vitranc?

jz oba 2 dneva :D
NLP
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NLP »

Jaz tud že od malega smučam, pa mi je ful fajn.
Gleam pa tud po TV vsakič o mi je ful zakon. Navijam pa za Bobea Millerja ko je ful faca. No saj je pa ras da so vsi američani face.
polly-polly jaz bi dala skupaj Mancuso pa Millerja, ko se obadva ful rada zabavata pa tak se mi zdita podobna. :razz:
Odgovori