Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
*loNely soul*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *loNely soul* »

med prvomajskimi gremo na maturanca pa me zanima kdaj moram it h ginekologinji po tabletke oz.kdaj jih začet jemat
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*loNely soul* napisal/-a:med prvomajskimi gremo na maturanca pa me zanima kdaj moram it h ginekologinji po tabletke oz.kdaj jih začet jemat

Najbolš d greš čim prej..al pa tko enkrat začetek aprila.Bolš d greš prej, se use z njo zmeneš in pozanimaš, kukr pa d boš na konc neki hitela, al pa d po možnosti še ginekologinja ne bo delala. Take probleme sm mela jst lani.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

*hox* napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:
*hox* napisal/-a:^^ Tut men se je 1x tko zgodil, da sem 2x uzela mal kasnej, pa ni blo (hvalabogu) nič narobe. :)

Sam a lahko pa je??čeprov ni 12 ur.

Ne vem, v navodilih pri mojih piše, da če jih uzameš v roku 12ih ur naj bi blo pol use uredu. Kere pa maš?

Logest mam :) Ja sj pr mojih tud tko piše, tko da upam d bo use uredu..more bit. Sam če tko pogledaš a pol če bi zmer tko tabletke jemlu bi blo še kr use uredu? sj ne mislm tega počet..sam sprašujem se :)
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

urszika napisal/-a:
alysa napisal/-a:..in kaj nj zdj? :D

Abstinenca/celibat! :schlaumeier:

:lach: no go :D pa sem spet vzela tabletko :roll: Komaj cakam, da bo kaj na trziscu se za moske :twisted:
I love SISLEY& RW
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ok, zadeva resena, vprasanje nepomembno..
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

sAdie napisal/-a:
urszika napisal/-a:
alysa napisal/-a:..in kaj nj zdj? :D

Abstinenca/celibat! :schlaumeier:

:lach: no go :D pa sem spet vzela tabletko :roll: Komaj cakam, da bo kaj na trziscu se za moske :twisted:

al pa če je..poglej par strani nazaj, sm dala link pa še citirala sm: moške hormonske injekcije (neki tazga) pa za ženske tut obstajajo t einjekcije sam nevem zakaj to ni razširjen??
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jah.. pa že rajš pojem tisto tabletko, k pa da se k ginekologu hodm filat z inekcijami...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ummm enkrat na 3 mesce :wink: mislm da to ne bi smel predstavlat enga problema.. pomoje si mn škodš pa še ni ti treba uzemat usak dna tabletke
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Dajte mi povedat naslednje...

Včera naj bi vzela tabletko ob 15.00uri pa sem jo šele vzela danes ob 13.00 in sicer eno potem pa še kar za danes vzela amp'ak se mi je preklala napol in je nism mogla več pobrat ker sem jemala to v avtu...tako, da sem pojedla namesto dveh eno in pol...bi morala vzeti šeeno za vsak slučaj?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Tigi napisal/-a:Dajte mi povedat naslednje...

Včera naj bi vzela tabletko ob 15.00uri pa sem jo šele vzela danes ob 13.00 in sicer eno potem pa še kar za danes vzela amp'ak se mi je preklala napol in je nism mogla več pobrat ker sem jemala to v avtu...tako, da sem pojedla namesto dveh eno in pol...bi morala vzeti šeeno za vsak slučaj?

Emm kaj ti pa u navodilih piše? k eno ta prejšnjo si tud uzela več kot 12ur kasnej. Jst bi na tvojem mestu pol še kondom uporabla,al pejd pa ginekologinjo uprašat če ne boš tuki dubla odgovora :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ah ne....ni minilo več kot 12ur zamude...

Mah pustila bom tako...sej ni panike...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

a ni od učerej ob treh pa do dans ob enih več k 12 ur? :gruebel:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

eee...mene pa zanima c je kera kej slisala o tem da baje obstajajo ze kontracepcijske tabletke za moške....kaj in kakao je s tem v naši deželici na sončni strani alp?
leilla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a leilla »

Mene pa zanima, klko časa skupaj že jeste tabletke? A ste delale kako pavzo vmes? Če ja, koliko časa?

LP
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

estrella19 napisal/-a:

a ni od učerej ob treh pa do dans ob enih več k 12 ur? :gruebel:

Ne, to je 10 ur :rofl: :rofl:
Zaklenjeno