Kontracepcijske tabletke
-
- Sramežljivka
*loNely soul* napisal/-a:med prvomajskimi gremo na maturanca pa me zanima kdaj moram it h ginekologinji po tabletke oz.kdaj jih začet jemat
Najbolš d greš čim prej..al pa tko enkrat začetek aprila.Bolš d greš prej, se use z njo zmeneš in pozanimaš, kukr pa d boš na konc neki hitela, al pa d po možnosti še ginekologinja ne bo delala. Take probleme sm mela jst lani.
*hox* napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Tut men se je 1x tko zgodil, da sem 2x uzela mal kasnej, pa ni blo (hvalabogu) nič narobe.
Sam a lahko pa je??čeprov ni 12 ur.
Ne vem, v navodilih pri mojih piše, da če jih uzameš v roku 12ih ur naj bi blo pol use uredu. Kere pa maš?
Logest mam

sAdie napisal/-a:urszika napisal/-a:alysa napisal/-a:..in kaj nj zdj?
Abstinenca/celibat!no go
pa sem spet vzela tabletko
Komaj cakam, da bo kaj na trziscu se za moske
al pa če je..poglej par strani nazaj, sm dala link pa še citirala sm: moške hormonske injekcije (neki tazga) pa za ženske tut obstajajo t einjekcije sam nevem zakaj to ni razširjen??
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Dajte mi povedat naslednje...
Včera naj bi vzela tabletko ob 15.00uri pa sem jo šele vzela danes ob 13.00 in sicer eno potem pa še kar za danes vzela amp'ak se mi je preklala napol in je nism mogla več pobrat ker sem jemala to v avtu...tako, da sem pojedla namesto dveh eno in pol...bi morala vzeti šeeno za vsak slučaj?
Včera naj bi vzela tabletko ob 15.00uri pa sem jo šele vzela danes ob 13.00 in sicer eno potem pa še kar za danes vzela amp'ak se mi je preklala napol in je nism mogla več pobrat ker sem jemala to v avtu...tako, da sem pojedla namesto dveh eno in pol...bi morala vzeti šeeno za vsak slučaj?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi napisal/-a:Dajte mi povedat naslednje...
Emm kaj ti pa u navodilih piše? k eno ta prejšnjo si tud uzela več kot 12ur kasnej. Jst bi na tvojem mestu pol še kondom uporabla,al pejd pa ginekologinjo uprašat če ne boš tuki dubla odgovora

-
- Sramežljivka
- Kraj: Novo mesto
Tigi napisal/-a:Dajte mi povedat naslednje...
a ni od učerej ob treh pa do dans ob enih več k 12 ur?

-
- Cosmopsiho
- metuljčica*
- Cosmofrik
estrella19 napisal/-a:Tigi napisal/-a:Dajte mi povedat naslednje...
a ni od učerej ob treh pa do dans ob enih več k 12 ur?
Ne, to je 10 ur