Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

no a pol js lahk uzamem 2 tablete isti dan, če npr.bruham v tistih 4ih urah ko tabletka prijemlje pa za usak slučaj uzamem še eno???
al pač nesmem? ;)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

V navodilih ponavadi vse piše. Tule so recimo podrobna navodila za Logest, odvisno v katerem tednu pozabiš tableto ali bruhaš ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

~NIA~ napisal/-a:vprašanje:
tabletka prime po baje 3-4ih urah ane?
zanima me če lahko uzamem še eno tabletko če v teh 4ih urah bruham alpa kj podobnga, da nebi bla sigurna al je prjela al ne?
a lahk uzamem novo in a je kaj narobe če obe primeta?

U mojih navodilih piše da će v 3-4urah bruhaš (al pa če maš drisko) da morš uzet še eno. Pomoje ne more bit nl narobe. Tud jst sm že bruhala enkat k sm bla bolna pa sm pol takoj še eno uzela.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

No tko dons sem uzela tazadno logest :D

čez en mesec mam pa ginekologa, pa da mi zamena.. jest logest tut ene ne vzamem več.. pa prov seznam bom uzela s sabo, da nam kej spustila(ker mam tok stranskih učinkov od teh tabletk :D )
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Za tiste, k vas zanima, če loh dobite KT brez recepta - legalno ne! Js sm jih 1x obupano rabla-recept sm zgubila, blo je pa že prepozn za it k dohtarju, tko da sm loh sam še laufala v lekarno pa skor da ne rotila farmaceutko, nej mi da en paketk, kr morm še isti večer vzet. Ful sm se mogla pregovarjat, kr je rekla ,da ona tega ne bi smela narest, ampak se me je na mojo velko srečo usmilila pa mi dala tisto škatlco in sm jo lepo plačala.
Tko da ne se zanašat na to, da boste duble KT brez recepta :schlaumeier:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

če ji nimaš ti jih pa kšna frendica posod škatlco.. prnas mamo use Logest, pa če kera pozab komot dobi pa pol vrne :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

mene pa zanima

a je bolš če uzameš tabletko 1 uro PREHITR al eno uro PREPOZN

(to mislm čist uno obično KT)
alysa
Sramežljivka
Sramežljivka

Hey punce!

Neprebrana objava Napisal/-a alysa »

Eno vprašanje...vrjetno to že piše v teh 167 straneh foruma, sam ne mi zamert če se mi ne lub usega brt...kakšna je razlika med yasminelle in yarino? razn neka minimalna razlika v ceni.sm rekla ginekologinji nj mi predpiše te "ta nove" tablete (sm misnla yarino) pa mi je predpisala yasminelle...

hvala za odgovor!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

chiqqa napisal/-a:mene pa zanima

a je bolš če uzameš tabletko 1 uro PREHITR al eno uro PREPOZN

(to mislm čist uno obično KT)

Mislim da je vseeno.
Jaz nikoli ne vzamem točno na uro, ker ne grem vedno ob istem času spat. Pač nekje približno da je.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

meni menstra kljub tabletam ni redna--->1x pride u četrtek, 1x u petk...a je možno d je to zato, k tablete ne uzamm vedno ob isti uri, ampak uzamm rečmo enkrt ob 21 pole drug dam ob 23??
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

baje, da je to mozno...
I love SISLEY& RW
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

aja?

jz zdje jemlem 4 mesce skor in prvič sm dubla po 3 dneh pol po 4ih in dzej nazadnje po 5ih.. jemlem pa tko skos skor točno, mogoče 10-30 min zamudim.. učas tut uro
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ja nvem meni mi je moja sestra tko rekla...ma po moje mora it tud neki n tem...sam mi pa gre ful na žiwce...in tud zdej če bi hotla menstro prestawt itk nvem kšn dan končat jemat tablete, k nvem kšn dan jo bom dobila... :?
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Re: Hey punce!

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

alysa napisal/-a:Eno vprašanje...vrjetno to že piše v teh 167 straneh foruma, sam ne mi zamert če se mi ne lub usega brt...kakšna je razlika med yasminelle in yarino? razn neka minimalna razlika v ceni.sm rekla ginekologinji nj mi predpiše te "ta nove" tablete (sm misnla yarino) pa mi je predpisala yasminelle...

hvala za odgovor!

Na enm forumu je ena napisala, da vsebuje Yarina iste hormone kt (mislm da) Diane35, Yasminelle pa iste kt Logest.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

to pa ne bo držalo...čisto drugačna sestava je...jaz sem jemala diane...pa so imele preveč stranskih učinkov...potem pa sem dobila yarino...ki je bila "kao" blažja...nekaj mesecev že ja..je pa v yarini in yasminele nek hormon, ki je kao čisto nov...ne vem točno imena...ampak ga v ostalih abletkah sigurno ni..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Zaklenjeno