Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

lagat pa ni lepo :x
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

dj no dej, kdo mi je pa včerej govoru, d amu je jani čiz tu mač všeč :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

jemina napisal/-a:dj no dej, kdo mi je pa včerej govoru, d amu je jani čiz tu mač všeč :D

ne laž! pa OT sva.

in ja, AH sux na celi črti :twisted: .
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

jemina napisal/-a:Ja jz jih tud poslušam, pa Poison girl je čiz navdušena nad njimi, pa nisva kmečka fantka

pa baucyka tudi! to je tak kot da bi rekli da rave, hause,itd poslušajo samo narkomani., ker pač x jemajo na partyih, pa jih nena, ker ravno tako to muziko poslušam tudi jaz, brez x-ov in alkohola, ampak odvisno od razpoloženja, ampak pustimo to, ker se že ponavljamo v postu...vsak ma rad svoj stil muzike...če sem zarat tega ker polsušam slovenski turbofolk kmetica, pa je vaš problem...žuram ga pa ob tem dosti bolj kot večina ob tem, ko jih tu šinfate...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ae čist strinjam..veliko boljši in večji žur je žur na katerem se sliši slovenske narodne pesmi (plesnih variant), kot pa kakšne druge...v skoraj vsakem lokalu dandanes slišiš vsaj dva tri komade od naših turbofolk izvajalcev in takrat folk najbolj poskakuje najbolj vriska, skratka izkaže se da takrat vsi ponorijo, ko je pri drugih pesmih recimo bolj mirno vse skupaj...
tud če pogledamo lokal Franci na balanci, ki s svojim stilom predvajanja glasbe (pretežno slovenska nardona) že od nekdaj polni svoje prostore in nič ne kaže da jih ne bo polnil več...ostali lokali pa počasi izumirajo, sam če gremo recimo katastrofo pogledat...ko se je odprla je bla oh in sploh (isto emonska, dvanajstka ipd...) danes je notr trideset ljudi maximalno..
in res ne rabite neki govorit kdo posluša atomike in podobne izvajalce, ker praktično to poslušajo vsi...sem že omenila da bi rada vidla vse te ki šinfate tukej čez njih, nekje žurat in kaj naredite ko se zavrti njihov komad ali od ostalih turbo folk slovenskih skupin..pomoje da se poberete domov ja, al pa skačete veselo na plesišču...in dejstvo je da je tko....
in nič ni lepšega kot poletne gasilske veselice, poceni pivi, borovničke in medica in plesanje, skakanje, veseličenje na plesiču na zvoke slovenskih narodnih komadov... :) pa sem daleč od kmetije :wink:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

*purple* napisal/-a:in res ne rabite neki govorit kdo posluša atomike in podobne izvajalce, ker praktično to poslušajo vsi...

LOL kategorično zavračam to trditev. Če bi se že znašla v situaciji, kjer bi na mojem izbranem placu začeli vrtet to debilano, bi šla domov ja, kaj pa drugega? Čeprav se skoraj ne more zgodit kaj takega.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

honeydew napisal/-a:
*purple* napisal/-a:in res ne rabite neki govorit kdo posluša atomike in podobne izvajalce, ker praktično to poslušajo vsi...

LOL kategorično zavračam to trditev. Če bi se že znašla v situaciji, kjer bi na mojem izbranem placu začeli vrtet to debilano, bi šla domov ja, kaj pa drugega? Čeprav se skoraj ne more zgodit kaj takega.

ja, jaz pa moram bit posteno pod gasom ...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

khm..še nikogar nism vidla odit iz lokala zarad take muske..pa sej je vseeno..dve, tri bi šle, ostalih sto bi pa ostalo...
tud če pogledam recimo v emonsko kjer sem bla nazadnje...so se zarteli atomiki, turbo angelsi, račke, golica pa se je folku čist zmešalo...pa me res zanima kolk od teg potem tkole piše naokoli, da so atomiki fuj in fej...
pa sej mene ne briga, jst se mam fajn na takih žurkah in si ne predstavljam žurke brez golice.. :)
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

honeydew napisal/-a:

No vsi pa res ne. Jest moram bit tud kar pošteno pod gasom da mi tale muzka sede. No in ker zdaj lep čas ne bom povohala alkohola je tud minimalna verjetnost da bi poslušala kej tacga.
Pivo mi pa tud paše bolj kje drugje pit kot na kaki gasilski veselici.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

*purple* napisal/-a: in si ne predstavljam žurke brez golice.. :)

Pa ne mores Avsenikove mojstrovine oment v isti sapi kot Harmonike. Ansambel bratov Avsenik je kvaliteten ansambel, spostovan po celem svetu - zaradi glasbe, ne golote! Avsenikova besedila nekaj povejo - na kulturen nacin opevajo lepote Slovenije - medtem ko Atomiki in njim podobni to pocnejo na precej vulgaren nacin, poleg tega "opevajo" slovenske joske in tice.

Poslusajte, kar vam pase, in uzivajte, kolikor se da. In bmk, kako je Spela oblecena in kolk speha ji kje (ne) visi dol. Ampak NE pa Avsenika v ta kos metat! Toliko spostovanja je pa po tolk letih menda zasluzil! :evil:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

*purple* napisal/-a:khm..še nikogar nism vidla odit iz lokala zarad take muske..

Ker v takšne lokale sploh ne pridejo :lach:
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

*purple* napisal/-a:ae čist strinjam..veliko boljši in večji žur je žur na katerem se sliši slovenske narodne pesmi (plesnih variant), kot pa kakšne druge...v skoraj vsakem lokalu dandanes slišiš vsaj dva tri komade od naših turbofolk izvajalcev in takrat folk najbolj poskakuje najbolj vriska, skratka izkaže se da takrat vsi ponorijo, ko je pri drugih pesmih recimo bolj mirno vse skupaj...
tud če pogledamo lokal Franci na balanci, ki s svojim stilom predvajanja glasbe (pretežno slovenska nardona) že od nekdaj polni svoje prostore in nič ne kaže da jih ne bo polnil več...ostali lokali pa počasi izumirajo, sam če gremo recimo katastrofo pogledat...ko se je odprla je bla oh in sploh (isto emonska, dvanajstka ipd...) danes je notr trideset ljudi maximalno..
in res ne rabite neki govorit kdo posluša atomike in podobne izvajalce, ker praktično to poslušajo vsi...sem že omenila da bi rada vidla vse te ki šinfate tukej čez njih, nekje žurat in kaj naredite ko se zavrti njihov komad ali od ostalih turbo folk slovenskih skupin..pomoje da se poberete domov ja, al pa skačete veselo na plesišču...in dejstvo je da je tko....
in nič ni lepšega kot poletne gasilske veselice, poceni pivi, borovničke in medica in plesanje, skakanje, veseličenje na plesiču na zvoke slovenskih narodnih komadov... :) pa sem daleč od kmetije :wink:

Kaj ko si npr. v avtu in slisis AH, si das glasbo na glas in pojes zraven? Al pa doma ti pride kdo na kavo, pa reces, cakaj bom dala en CD gor, hm, mam novega od AH. Ker jaz moram zamenjat postajo, ce jih slisim.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

khm...glede na to da mam skor vse komercialne komade slovenskih narodnih izvajalcev-tiste plesne mislim, in seveda atomiki so tudi vmes, s fantom skos poslušava na glas tako musko :) sej pravim, da mi je kul...
prav tako če kakšen pride, dam kakršnokoli musko ki mi takrat paše, imam pa to srečo da mam vse take kolegice ki se ne zmrdujejo nad nobeno glasbo in jih ne moti, pa seveda tudi oni poslušajo vse skupaj :) sej ni to da sem njihova oboževalka ampak kej, ampak glasba mi je čist kul...in ne cdjev že kakšne deset let ne kupujem, lahko pa rečem da dam cd gor ker mam tanov komad od atomikov on če je hud je pač ud :) ok tegale tanovga si niti zlovdala nebom ker je kr neki...

in ne ne mečem avsenike in atomike v en koš..ampak oboje je dost podobno, glede na to da atomiki izvajajo tud glasbo ostalih izvajalcev...in mi je nekak še boljša ker je njihva nbolj plesna...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

joj, pa saj nima veze kaj poslušate. če so vam všeč, dajte radio na glas, če pa ne, pa zamenjajte postajo. purpel, brezveze dokazuješ svoje. če so tebi všeč, še ne pomeni, da morajo biti vsem. meni so tako nekje vmes. imajo mi kakšen dober komad, nisem pa neka fanica. o oblačilih, izgledu posameznih članov ne bi komentirala, ker so si oni sebe pač tako zamislili in nekaterim je celo všeč.

je pa vedno tako, da ima vsak pevec/ka/skupina svoje privržence in ljudi, ki jih ne morejo, ter tiste vmes, ki poslušamo le kakšen njihov komad.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

*purple* napisal/-a:in ne ne mečem avsenike in atomike v en koš..ampak oboje je dost podobno, glede na to da atomiki izvajajo tud glasbo ostalih izvajalcev...in mi je nekak še boljša ker je njihva nbolj plesna...

Lol pa ti čisto vedno sama sebi kontro spustiš no. Predlagam da ko spišeš post, ga še enkrat preberi.
Odgovori