Vse o kopalkah
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:js se pa letos lahk kr poslovim od novih kopalk.. sm lansk let dala zanje 25.000 sit tko da letos nemorm prčakvat novih
Lol.

Jemina, sam ne kkšne oranžne, ker te nrdi še bolj bledo.
Legally blonde, sej Roxy sm mela tud lani hmm, no ja upam, da bodo letos lepi modeli.

This too shall pass.
jemina napisal/-a:samo jz v vseh bleda zgledam
Hmmm.... zakaj pa se sekiraš, če si bleda?
Ne nazadnje je tudi to lepo. Vsekakor lepše od čokoladno rjave (tiste, ki veš, da se celo leti sonči tako ali drugače).
Bi predlagala rdečo. Uno ta pravo. Če maš dovolj poguma. Se mi zdi, da ta barva res paše na svetlo polt - jo nardi .. kako naj se izrazim... plemenito, tako elegantno (Nicloe Kidman style).
Al pa temno rjavo (črna bi bila preveč kontrastna).
Rumeno tudi.
Imaš, da me vikaš!
OT:No to mi gre pa ful na živce...taki predsodki
Kao "vsekakor lepše od čokoladno rjave, tiste, ki veš, da se celo leto sonči tako ali drugače..."
Mislm, se oproščam, če mamo eni bol temno polt in sm po enem dnevu na soncu že čist rjava...in pol me folk točn tko obravnava, kao ta se pa po cele dneve peče na soncu
Nazaj k temi...jst pa ne vem, kašn zgorn del nej si izberem, ker mam dost široka ramena...pol mam pa ponavad kr navadn kroj bikink (k modrc varianta), k uni trikotnički, se mi zdi, da mi res ne pašejo

Kao "vsekakor lepše od čokoladno rjave, tiste, ki veš, da se celo leto sonči tako ali drugače..."
Mislm, se oproščam, če mamo eni bol temno polt in sm po enem dnevu na soncu že čist rjava...in pol me folk točn tko obravnava, kao ta se pa po cele dneve peče na soncu

Nazaj k temi...jst pa ne vem, kašn zgorn del nej si izberem, ker mam dost široka ramena...pol mam pa ponavad kr navadn kroj bikink (k modrc varianta), k uni trikotnički, se mi zdi, da mi res ne pašejo

Jaz mam tudi ful svetlo kožo. Bom si letos kupila kopalke res močne barve, ker pravite da naj bi svetlim to pristajalo. Najverjetneje bo to vijolična barva. Pa obvezno je da niso roza, ker mam vse kopalke roza barve.
Sem pa enkrat vidla tipa, ki je mel res svetlo kožo in bele kopalke..
Bela se res poda samo temnejšim. Če si svetel te pa res ne bo nardila temnejšega, kvečjemu grdo izgleda pol vse skupaj.

Sem pa enkrat vidla tipa, ki je mel res svetlo kožo in bele kopalke..

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:majbolša in najbl originalna znamka so mi od australian seafolly, je totalno drago, sam je pa unikatno (v slo dobiš samo in le v eni trgovini)
Ja, seafolly so ful hude. Sam ti pa ne ves cist dobr kaj pomen unikatno, a?

Js bom mela letos en Roxy pa matching board shortse