Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
Pa kaj enim ni jasno da Špela in AH ni neka huda zvezda ki bi jo bilo nemogoče poznat ali spoznat. Je čist navadna punca ki živi v Domžalah in valda obstaja folk ki jo že pozna. Dejte eni že dojet da v SLO ni zvezd so samo bolj znani osebki in to je to.
In če pač nekdo napiše da pozna Špelo ali pa kej podobnega res ni treba it prec v napad da to pa ni res.
In če pač nekdo napiše da pozna Špelo ali pa kej podobnega res ni treba it prec v napad da to pa ni res.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
me2you napisal/-a::D![]()
Tastari se poznajo?? Bučkice again..dejte rajš napisat,da je trava rdeča,bomo prej verjel
Halo?Hlače od Špele hahaha
veš kje je kamnik? veš kje so domžale?
če ti povem da je nina osenar doma blizu kamnika, in da jo velikrat vidm pa zanč je na benzi v kamniku na obvoznici tankala mi boš tut rekla bučkica?
zresn se.
res smesno k eni mislejo da zvezde recimo beyonce kova (zj k je neki popularna) pa nimajo prjatlov....
anyway, men so AH cist gut, nimam pripomb, niti nad izgledom niti nad nicimer...aja pa se to no k ste use tok prjazne u sosednji temi o debelih puncah kle pa simfate...hm...js sm sam srecna da j mal bl konkretna ne pa 180/45

anyway, men so AH cist gut, nimam pripomb, niti nad izgledom niti nad nicimer...aja pa se to no k ste use tok prjazne u sosednji temi o debelih puncah kle pa simfate...hm...js sm sam srecna da j mal bl konkretna ne pa 180/45

Zivljenje je piskotek!
Se kar strinjam z Inaa-o:).
Tam v temi "kaj je narobe z močnejšimi ženskami?",ste se skoraj vse fine delale,da je važen karakter,da ne gledate na izgled...tukaj pa sam0o pljuvate!
Sram naj vas bo!
Naj se punca obleče kot njej paše,pa če ima kak kg viška ali ne!Obravnavate pa jo kot da,ste ve vse popolne,z ravnimi,belimi zobmi,popolnih riti,dojk...
Mater ste ene bedne,res!
P.S.:načeloma ne pišem v take teme,samo ste mi res odnesle pokrov!
Tam v temi "kaj je narobe z močnejšimi ženskami?",ste se skoraj vse fine delale,da je važen karakter,da ne gledate na izgled...tukaj pa sam0o pljuvate!
Sram naj vas bo!
Naj se punca obleče kot njej paše,pa če ima kak kg viška ali ne!Obravnavate pa jo kot da,ste ve vse popolne,z ravnimi,belimi zobmi,popolnih riti,dojk...
Mater ste ene bedne,res!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
satan28 napisal/-a:Se kar strinjam z Inaa-o:).
Sram naj vas bo!
Mater ste ene bedne,res!
Ja, bravo!

samo da sem vidla spet aktualno temo od Atomik Harmonik, se mi je kar zdel, o čem je "debata"

Snow flake napisal/-a:satan28 napisal/-a:Se kar strinjam z Inaa-o:).
Sram naj vas bo!
Mater ste ene bedne,res!
Ja, bravo!
![]()
![]()
![]()
samo da sem vidla spet aktualno temo od Atomik Harmonik, se mi je kar zdel, o čem je "debata"
se tud jst popolnoma strinjam....v vsaki temi drugače...očitno se določeni ljudje ne morejo odločit kaj jim paše in kaj ne...kukr se večina obrne se še oni..sm že napisala v drugi temi, da živite svoje življenje in svoje mnenje, predvsem pa ni treba podcenjevat normalnih ljudi ki imajo kilco več, štrleča ušesa, špegle al vatever...sploh pa ker ni nobena od vas popolna...treba je najprej pomest pri sebi, potem pa šele pri drugih...ž
Vidla Špelo na Jan P. koncertu včeri..tm se je po koncertu z enim pogovarjala sam ni bil njen tip.
a ti če maš fanta ne spregovoriš z nobenim drugim moškim in ne greš nikamor brez njega???mislm kere otročarije

amm...ja da nebos misnla da ni mogoce...dva primera (OT se oproscam ampk sm prou mogla napisat k mi je do konca smesn
)
- moj biusi rece kolegici --> 'sam js mam raj privat zurke, k ce grem km tko se to koj zve, a stekas!'
- moja kolegica 'ej se nevem ce grem vn, morm pocakat ka bo tip reku, sam nevem kuko mi kaze, dons je bl tko razpolozen'

- moj biusi rece kolegici --> 'sam js mam raj privat zurke, k ce grem km tko se to koj zve, a stekas!'

- moja kolegica 'ej se nevem ce grem vn, morm pocakat ka bo tip reku, sam nevem kuko mi kaze, dons je bl tko razpolozen'

Zivljenje je piskotek!