midva pa to prakticirava že skoraj eno leto....sem bla prej na tabletkah,sem jih zamenjla enh par ker mi niso odgovarjale....začele so se mi pojavljati težave, od večkratnih vmesnih krvavitev, do groznih bolečin, in so mi svetovali (ginekolog)naj za zmeraj prekinem z jemanjem.... tako da sva zdej brez zaščite, je pa čist odvisno kadar nama zapaše da bi mu prišlo vame dama gor kondom, drugače pa ga umakne in ne uporabiva nič. je mogoče neodgovorno za tiste ki so precej mlade..midva sva stara 24 in on 26, živiva v svojem stanovanju, skrbiva zase, itaq načrtujeva štručko čez nekaj let(kar imam še js kakšno leto da dokončam študij), namerno sedaj ne bi imela otroka, sva se pa pogovorila in če se zgodi slučajno sploh ni druge opcije kot da ga obdrživa...imava pa tudi podporo staršev iz obeh starni( ker bi bil to za oboje prvi vnuk, tako da že mal pritiskajo na naju..

) ampak vse ob svojem času...če bova pa zibala kdaj v bližnji prihodnosti vam pa sporočim..
se pa absolutno ne strinjam s tem da to metodo uporabljajo punce ki niso pripravljene na posledice in se jih ne zavedajo....(predvsem tu mislim mlade punce)..vaše življenje je pazite kaj počnete z njim