Vseen pa

lojalistka napisal/-a:ne, ni šlo za izkoriščanje. sva se že pomenla o temu in ni blo tko. problem je bil v tem ker je mel on otroke in ni mogel pustiti treh malih punčk.
*daddy's girl* napisal/-a:nr zdi se mi prov,da vse tko posplošujete na podlagi treh 15-letnih primerkov,ki jih poznate...stara sm 16(skorj17)in mam tipa ki bo zdaj star 20,skupej sva 8mescov,zmer se mava kej za pogovarjat in se res super zastopva in zarad tega še ne pomen da je na stopnji 16-letnika-kot je prej napisala bejbika-> če so pa tipi na njihovem nivoju, potem pa seveda tudi 20letnik lahko hodi z 16letnico
lojalistka napisal/-a:sicr ne da sn petnajs stara. pa ne da je blo to petnajs. sam js tko k sm bla 14 sem mela tipa (zvezo) z 36 letnim modelom, k je bil poročen sam ni šlo sam za seks kt vi tuki pravte. bla je res ljubezen in on je bil zame tisti pravi. sam sva morala prekint ampak jaz ga še vedno čakam in nosim v srcu. pach tko je u lajfu.
lojalistka napisal/-a:mesojedci ste navadni omejenci, ki niste sposobni skontrolirati niti osnovne stvari v življenju - prehranjevanja. stlačite v usta vse kar ima približno okus po dobrem. prezira vredni ste.
lojalistka napisal/-a:kadar prevaraš svojega tipa ampak ga imaš kljub temu rada naprej to ni varjanje.
lojalistka napisal/-a:jaz popolnoma razumem vaše težave s kopalkami (sama jih sicer nimam). ampak razumem kako se debelejše punce počutite na plaži.
če sem čisto iskrena, mi vas je težko že gledat revce.
ja čokolada in posedanje pred televizorjem naredita svoje. ampak se vsaka sama odloči kaj ji več pomeni. s problemom se pa take punce obremenjujete šele takrat, ko kupujete kopalke.
kolko med vami pomisli, da je to nezdravo življenje in ne samo grdo za videt?
kaj drugega kot sprijaznit se vam ne preostane. zato kar pogumno na plažo, s špehom ali brez.
lojalistka napisal/-a:fdv je gnoj od faksa. kaj ti ni jasno? pač neumna šola za neumne ljudi. in ja, tud samo z diplomo iz mednarodnih odnosov ne prideš daleč. pač želiš se potolažit s tem, da nucaš mal več kot šolo, ampak to je taka brca v temo...