Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
butterfly girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly girl »

se strinjam sej razlika v letih ni nč tazga sam odvisno od tega katera leta so-ok 30 pa 50kull ampak 14 pa 36 je po mojm tako zelo zelo mem ker tak moški more met resne probleme v glavi... pač punčka je sam naivna pa najbrž rab moško figuro v lajfu ampak kaj je z modelom d sploh na to pomisl....ker dejansko nimata nč skupnga... bi še kej napisala sam raj no coment!

Vseen pa :respekt: d si nam zaupala zgodbo.
Centura X
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: V vesolju
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Centura X »

ja različno je tako d aje težko sodit kajti mislim da se najde kdaj tudi par ki je razlika v letih velika pa se imata vseno rada in sta za skup in en samo za sex - toda po drugi strani mislim da vsi vemo da je pač fantom bolj za sex in 15 letnice so ideal za njih saj so ene naivne ko . . .hmhm . . . in pač nasedejo starejšim "izkušenim" fantom/moškim - sama sme stara 13 let in mislim da ne bi kar tak nasedla nekomu :roll: eni pa bi . . . :roll:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

lojalistka napisal/-a:ne, ni šlo za izkoriščanje. sva se že pomenla o temu in ni blo tko. problem je bil v tem ker je mel on otroke in ni mogel pustiti treh malih punčk.

Ni mogel pustiti treh malih punčk, pa si je našel še četrto punčko zraven ... :roll:
Ok, saj zdaj ni več važno.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *daddy's girl* »

nr zdi se mi prov,da vse tko posplošujete na podlagi treh 15-letnih primerkov,ki jih poznate...stara sm 16(skorj17)in mam tipa ki bo zdaj star 20,skupej sva 8mescov,zmer se mava kej za pogovarjat in se res super zastopva in zarad tega še ne pomen da je na stopnji 16-letnika :roll:-kot je prej napisala bejbika-> če so pa tipi na njihovem nivoju, potem pa seveda tudi 20letnik lahko hodi z 16letnico
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

joj, to pa ne moreš primerjati. :roll: vajina zveza je čist nekaj drugega, normalnega. vsaj zame.

mislim, da je žalostno, da se 14letnica sploh spusti v kaj takega. da že sexa.. :roll: ampak, kdo sem jaz, da bi ti kaj govorila. o teh stvareh bi se morala pogovarjati s starši. :?
butterfly girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly girl »

*daddy's girl* napisal/-a:nr zdi se mi prov,da vse tko posplošujete na podlagi treh 15-letnih primerkov,ki jih poznate...stara sm 16(skorj17)in mam tipa ki bo zdaj star 20,skupej sva 8mescov,zmer se mava kej za pogovarjat in se res super zastopva in zarad tega še ne pomen da je na stopnji 16-letnika :roll:-kot je prej napisala bejbika-> če so pa tipi na njihovem nivoju, potem pa seveda tudi 20letnik lahko hodi z 16letnico

to ni za primerjat
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bigboi »

Lojalistka, če je bla to tako velika ljubezen, bi ta tvoj 36 letnik pustil družino zaradi ljubezni in bi pač dajal mesečno rento za punčke in šel s tabo. Saj ljubezen premaga vse ovire. Js vem da bi storil to. Dejstvo pa je da 36 letnik in 14 letnica... to je živi primer pedofilije in ne govori, da ne ampak se raje pozanimaj in poglej če ta tvoj stric nima sedaj kere druge... Bi bla ti z 10 letnim fantkom mogoče? In s tem da se sexa pri 14, ko še nevejo kaj je zdrav odnos in so komaj zapustili igračko iz rok... Se je malo za zamislit kam gre današnji svet in kaj diktirajo mediji. Mi nismo meli punc ki bi nosle tangice vse tja do 3 letnika srednje, zdj je to neki normalnega v 6 razredu... Me zanima, kaj bi blo če bi zanosila ;) Takrat se zve iz kakega testa je partner :cool: Zihr bi ti govoru da greš splav delat, da to ni nič takega, čeprav te ljubi ;)
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

bigboi, se popolnoma strinjam. res je današnja mladina že tako "napredna", da si včasih niti ne predstavljamo kaj vse počnejo. imam 14letne sestrične in mi marsikaj povedo, čeprav vedno govorijo kao o drugih.

in najbrž ona daje občutek, da je starejša. ker se včasih punce tako namažejo&oblečejo, da misliš, da so stare vsaj 18, potem pa vidiš EMŠO, pa te zadane. pa tudi bolj razvite so, kot smo nekoč bile me (pa nisem stara :D ). ne vem, jaz še vedno mislim, da punca sanja v oblakih. ta moški ne bo zapustil družine, vsaj zaradi nje ne. mogoče pa ima prav ta trenutek katero drugo... :?

saj, ko boš malo starejša, boš pomislila, kakšne bi lahko bile posledice, če bi zanosila, če bi se razvedlo, če bi on zapustil družino oz. družina njega... našla si boš sebi primernega, čeprav si zdaj najbrž 100%, da tebe tvoji vrstniki ne privlačijo, ker so otroci :wink:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

jao 14-36 če pa to ni tipičen primer pedofilije pol pa js ne vem kaj je. moja tamala je stara 14 in sam če bi vidla enga tok starga okol moje tamale mu ga odrežem. groza ej. tega tipa bi pa mogl prjavt policiji in mu vzet otroke, škoda da je tebe tok okol prstov naviu da ne vidš dl od svojga nosa, ja sej otrok kaj nej pa druzga rečm. verjem vem kaj je pedofil, sm to občutla na lastni koži in taki tipi si ne zaslužjo druzga kot zapor. pa prosm ne mi govort o ljubezni, ko se en tok star sprav na otroka to ni ljubezen ampak umska bolezen!!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Ne glede na to, da ljubezen ne pozna meja':

14 in 36 - to je pedofilija.
Ne pravim, da te on ni mel takrat rad (po svoje te je mel) in verjamem, da si bla ti čisto zatreskana vanj, samo boš ćez čas najbrž tudi sama vidla, da to JE pedofilija. Zakaj? Ker zakon tako določa in punca pri 14h je prej otrok kot mlada ženska. Upam, da sedaj gledaš za tistimi, ki so od tebe malo starejši.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
PRESLANA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PRESLANA »

hmmm...men se pa zdi to tko mal no..khm...sj obstajajo tut osebe pr 20 k so naivne, ne zrele in use to...js ljudi sploh ne sodim po letih, ampak po tem kok so dal čez u živlenju..nevem če me razumete, sam naprimer da je punca stara 16 in je u žiulenju probala use droge, vidla use diskače, dala čez dost tipou in se je zdj že zresnla pol je kokr tok zrela ane??pa poznam dost takih pupik k so mele teško žiulenje i so zdej stare16, 17 pa se obnašajo k da bi ble 30....mah neveem..pomoje tut zato tipi iščejo malajše ker so tipi mnj zreli in več časa u živlenju hočjo samo zajeb..pomoje odvisn od usake osebe posebi.. :) :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

lojalistka napisal/-a:sicr ne da sn petnajs stara. pa ne da je blo to petnajs. sam js tko k sm bla 14 sem mela tipa (zvezo) z 36 letnim modelom, k je bil poročen sam ni šlo sam za seks kt vi tuki pravte. bla je res ljubezen in on je bil zame tisti pravi. sam sva morala prekint ampak jaz ga še vedno čakam in nosim v srcu. pach tko je u lajfu. :cry:

Ta tvoj ''model'' (mater, kakšno izražanje), bi lahko imel resne težave, če bi se to izvedelo. Ker to ni nič drugega kot pedofilija, kot so ti tako že povedali. Ko boš nekaj let starejša in boš drugače razmišljala, boš videla, da ni moglo iti za ljubezen, sploh z njegove strani ne. Če to ni bil en mentalni bolnik, pa tud nič nočem :stupid: Me zanima, če bo svojim otrokom pri teh letih dovolil sex s toliko starejšimi! pedofil
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

^^
ne mene bl skrbi da se ne bo sam odloču svojim otrokom kej pokazat o sexu
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Tudi to, ja...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Tale Lojalistka v vseh temah provocira, jaz je pravzares ne jemljem resno. :lach:

V temi o vegetarjancih:
lojalistka napisal/-a:mesojedci ste navadni omejenci, ki niste sposobni skontrolirati niti osnovne stvari v življenju - prehranjevanja. stlačite v usta vse kar ima približno okus po dobrem. prezira vredni ste.

V temi o varanju:
lojalistka napisal/-a:kadar prevaraš svojega tipa ampak ga imaš kljub temu rada naprej to ni varjanje.

v temi o predplazni paniki:
lojalistka napisal/-a:jaz popolnoma razumem vaše težave s kopalkami (sama jih sicer nimam). ampak razumem kako se debelejše punce počutite na plaži.
če sem čisto iskrena, mi vas je težko že gledat revce. :(

ja čokolada in posedanje pred televizorjem naredita svoje. ampak se vsaka sama odloči kaj ji več pomeni. s problemom se pa take punce obremenjujete šele takrat, ko kupujete kopalke.
kolko med vami pomisli, da je to nezdravo življenje in ne samo grdo za videt?

kaj drugega kot sprijaznit se vam ne preostane. zato kar pogumno na plažo, s špehom ali brez.

V temi o FDVju:
lojalistka napisal/-a:fdv je gnoj od faksa. kaj ti ni jasno? pač neumna šola za neumne ljudi. in ja, tud samo z diplomo iz mednarodnih odnosov ne prideš daleč. pač želiš se potolažit s tem, da nucaš mal več kot šolo, ampak to je taka brca v temo...
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Odgovori