Ketchup napisal/-a:Kero mladoletno bejbo???? A ni tko on.. že v letih?
ja je v letih ja... Sam ena kolegica je pravla, da pozna njegovo bejbo, k je stara 17 pa se kao na ta način hoče "vn" spravt da z nemu hod... Je blo pa to kšn mesc nazaj tko da ne vem koko je zdej z njima...
eh, maja malnar verjetno?
nimam pojma, je pa možn ja Bom prov prašala kolegico sam da jo vidm.
A to je una, k je bla s Hrvatičem pa z Gregorjem iz Bara na WCju, pa z...like...vsemi?
me2you napisal/-a:hm..jst pa tuki vidm ene tipe kao publika?na odru?
hehe:)ja sn vidla zaj ja..nevem jas sn tak bla v gibanju, tam ko je biu plac za plesat..zgleda da sn to spregledala škoda da jim nisn mogla kaj zapet..ok pa vseeno so mi turboti večjo čago naredli, atomiki so na koncu preveč rhvaške peli, če se ne motim..malo sn bla pod gasom..
Meni pa na teh slikah od baucyke spela zgleda kot da bo vsak cas eksplodirala v tem mini kostimu. in se vedno ne razumem politike tlacenja josk v 2 stevilki premajhno majcko ali modrc
Kakšna je Špela na unih slikicah. Obup. In obup obleke in čevlji. A oni2 nimata drugega kot grdih škornjev in vseh oblek na isti način samo, da je vsaka bolj grozna od prejšnje
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Špelini joški so mi čist fuj. Ne vem zakaj si jih je dala napumpat do največje možne velikosti, ker ji vse kr nekam bohti in zgleda grdo. Tejči je pa luštno dekletce, ja.
BaUcYkA napisal/-a:eh, to je pač zato, ker je malo gor dobila... če bi bla noseča so AH fertik, mislim pa da se še to ne bo zgodilo, na srečo, oz za nekatere, na žalost.
Itak,konc bi blo z njimi ne verjamem,da je noseča..pač 5 kg gor pa je že noseča