Make up ali naravni videz?
Jaz diskretno ličenje smatram kot del osebne urejenosti, podobno kot vsakodnevno tuširanje in uporabo deodoranta (pa ne me linčat zdej). Če imam kak mozolj, dam malo korektorja, drugače pa nič. Imam na srečo dokaj lep in enakomeren ten, da mi ni treba pudrati celega obraza. Tanko si obrobim oči in počešem obrvi, zaključim z malo maskare. Na ustnice pa samo labelo. To je to. Minimalna količina ličila, ki po mojem mnenju ustvari najboljši učinek. Za zvečer pa seveda pride v poštev močnejši MU.
Jaz si sebe ne predstavljam, da bi hodila okrog popolnoma nenaličena (razen za treninge, sprehode, za v trgovino itd.) Pa tudi tak stil oblačenja imam, da je vsaj minimalen MU skoraj nujen, drugače čudno izgleda (pa nisem rejverka
)
Jaz si sebe ne predstavljam, da bi hodila okrog popolnoma nenaličena (razen za treninge, sprehode, za v trgovino itd.) Pa tudi tak stil oblačenja imam, da je vsaj minimalen MU skoraj nujen, drugače čudno izgleda (pa nisem rejverka

- metuljčica*
- Cosmofrik
Uhm...
od nekdaj sem pristašica naravnega make-upa. Puder, rdečilo, barvice, senčila.... je dosti, ne da zveni dosti.
Če je vse skupaj "v kontekstu" res ne vem zakaj se je treba v naprej opravičevati z "zveni dosti, a ni tako". Pač, ene se ličijo več kot ostale.
Moj make-up...
vedno počesane obrvi + kaj na ustnicah (Labelle kot znamke ne maram) za zaščito. Takšna sem recimo za na fax.
Za v službo dodam še maskaro. Če se pojavi mozolj ali če mam podočnjake, še korektor.
Če grem zvečer ven, oči obrobim s črno barvico.
Vse kar je več, se mi zdi na meni pretirano.
od nekdaj sem pristašica naravnega make-upa. Puder, rdečilo, barvice, senčila.... je dosti, ne da zveni dosti.

Če je vse skupaj "v kontekstu" res ne vem zakaj se je treba v naprej opravičevati z "zveni dosti, a ni tako". Pač, ene se ličijo več kot ostale.
Moj make-up...
vedno počesane obrvi + kaj na ustnicah (Labelle kot znamke ne maram) za zaščito. Takšna sem recimo za na fax.
Za v službo dodam še maskaro. Če se pojavi mozolj ali če mam podočnjake, še korektor.
Če grem zvečer ven, oči obrobim s črno barvico.
Vse kar je več, se mi zdi na meni pretirano.
Imaš, da me vikaš!
Jst mam čez dan tekoči puder, puder v prahu, kanček rdečila, senčke na očeh, maskaro in lip gloss. Vse je v mejah normale, se zdim pa sama sebi tako namazana precej privlačna. Tudi brez senčila na očeh in brez rdečila na licih ter z manj pudra sem ok. Ampak brez make up-a pa res nisem navajena hodit okol po svetu. Sem pa ful nesrečna, ko semi pojavi kakšen velik mozolj. 

ličila? jaz jih uporabljam res minimalno, velikokrat tudi nic. Za pohajkovanje okoli morda malo tekocega pudra, za posebne priložnosti še maskaro in lip gloss (dior show, dior kiss - I love). to je vse.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
-
- Cosmopsiho
jst sm skor zmeri naličena, razen mogoče kdaj doma nisem...
drugač pa dam gor:
-puder revlon /loreal (ne vedno, samo če se mi res da, ker mam itaq tok lepo kožo, da skor ni treba)
-blusher mf
-črna barvica za oči gosh(obvezno!)
-maskara mf
-šminka (loreal star secret)
-senčilo (včasih)
drugač pa dam gor:
-puder revlon /loreal (ne vedno, samo če se mi res da, ker mam itaq tok lepo kožo, da skor ni treba)
-blusher mf
-črna barvica za oči gosh(obvezno!)
-maskara mf
-šminka (loreal star secret)
-senčilo (včasih)
Zadnjič spremenil Vermilion, dne 15. Apr. 2007 16:57, skupaj popravljeno 1 krat.