aaaaa, obožujem nedelje ko mi ni treba nase vlačt nobene tedenske nočne more...NO sej ni tolk hudo, ampak ko nonstop neke pudre vlačiš nase, ličila, lepe obleke, v nedeljo prav paše da sem totalno brez vsega...mah kje da dam kakšno ličilo nase, al pa da se fenci oblečem...zame ne obstaja takrat nič od tega...niti modrc ne..najraj še spodnjih gat nebi mela, sam qrc ker mam probleme z mehurjem
če ne pa itak sem za naravni videz, ampak na ta način da naravni videz fura tisti ki si ga lahko privošči...kaka pretirano mozoljčasta, bi lahko malce pudra dala nase...nevem no...ni povsod naravno lepše...
drgač pa mi pretirano naraven videz ni všeč...ciljam na razno nestiskanje mozoljov in hodenje po svetu z največjim sredi čela...nevem, men je pač to nevšečno...
drgač pa je itak lepše tisto, česar je manj...puder v mejah normale, enako senčila, maskara, črna barvica...sicer ma vsak svoj stil in vse, in tudi tako je prav, ampak kšne pa res pretiravajo
aja pa še glede oblačil...jst cel dan čakam da se ruknem v trenirko in da v trenirko cel vikend šetam ukol...pa grem v citipark v trenitki, pa jest, pa kamorkoli in boli mene...

in taka dekleta so mi ful všeč...ki se ne rihtajo kot nevem kaj za na kavico al pa en krog po citiparku recimo...
in če gremo športat to pomeni d agremo v trenirkah, ne pa v salonarjih, kot so to počele...in to meni ne zgleda ne sproščujoče niti ne naravno....