Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

miikena napisal/-a:Eno vprašanje: Kaj je najboljš jest tiste dni, ko si ful telesno aktiven, ful športaš? Pa kaj je najboljše vzet/nest s sabo, če si recimo cel dan na tekmi?

ne pozabi za pit. pa ne sme bit sama voda, kšn razredčen sok, cedevita... men osebno je zlo všeč izomaratonik k ma vse potrebne minerale not pa to.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Na Cedevito rajsi kar pozabite. Cuker na kvadrat. Jaz prisegam na navadno vodo in vitamin C v prahu.
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

Mene je tud ta pilates čist zasvojil. :D Sem si dol poteglna Winsor Pilates in je res super. Zdej telovadim približno en teden vsak dan (20 minut zjutraj in 20 minut zvečer) in se že kr dost pozna, vse je bol trdo. :D Je pa res verjetno vse odvisno od posameznika. Meni ta vadba zelo ustreza, in se mi je prvič zgodil, da mi ni telovadba več muka. Tako, da ga jaz zeloooo priporočam.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

somebody napisal/-a:ne pozabi za pit. pa ne sme bit sama voda, kšn razredčen sok, cedevita... men osebno je zlo všeč izomaratonik k ma vse potrebne minerale not pa to.

Ah, to brez skrbi. ;) Spijem pomojem še preveč tko na tekmah.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Tako sem že dolgo na forumu, pa te teme še nikoli nisem brala. Danes pa sem jo...in ded,najprej pohvale! Po tem kar sem brala sem dobila direkt motivacijo, da se končno zganem in začnem nekaj delat sama zase, ne da doma žerem in se smilim sama sebi kako sem se zredila (preko 10 kil v nekaj letih in se grozno počutim). Upam samo da mi bo uspelo!!!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ded »

Me veseli :D

Zacni lepo pocasi, ce bos imela kaksne tezave z motivacijo ali kaksna vprasanja, pa kar tule napisi.

Sej poznas stari kitajski pregovor: 1000km dolga pot se zacne s prvim korakom. Zdej si zacela in dokler ne dosezes cilja, se ne ustavi. Rezultati, verjetmi, bodo!

Go girl :wink:

lp
Zdravo hujsanje in oblikovanje postave: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=7048
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hvala za vzpodbudne besede. Sicer sem že večkrat začela, jela zdravo itd. samo kaj če se nisem NIČ gibala. Enostavno sem prelena. Zdaj si bom pa pač to vbila v glavo in bo nekaj z mene. Tvoje napotke sem si že sprintala verjamem da je to že nekaj :D
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Sprintaj se 1x, ker sem ravno nekaj preuredil in dodal ;)

lp
Zdravo hujsanje in oblikovanje postave: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=7048
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Jaz sem bla tudi najbolj leno bitje na planetu verjetno, in sem zdaj lepo počasi začela telovadit. Se držim tega že 2 tedna. Kr neko motivacijo sem dobila, upam da me bo še držala. Sej nenazadnje, vsi delamo to za sebe.
Lahko imam vse.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Eno vprasanje zate Ded (resno vprasanje) Ok zanč sem primerjala sestavo 2 jogurtov; prvi je mel 1,2 % maščobe, drugi pa 0,1%. In kljub temu, da je mel prvi jogurt več mašobe je na 100g vseboval manj kalorij. Se prav je tisti drugi jogurt z 0,1% mašočbe vseboval toliko umetnih sredstev in vsega, da je posledično naneslo več kalorij? Upam, da zastopš kaj hočem prašat oz. tvoje mnenje.
Sori če ne sodi lih v to temo. :oops:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

A si primerjala sadne al navadne jogurte? V sadnih je ful dodanega sladkorja za okus.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

mily napisal/-a:A si primerjala sadne al navadne jogurte? V sadnih je ful dodanega sladkorja za okus.

Ja ja sadne, sej bom sla prov se enkrat pogledat kok sladkorja vsebujeta, smo mislm, da ni blo velike razlike. Sam to je res bedn k izdelke promovirajo kot zdrave in brez maščobe v resnici so pa :nein: :/ še slabši.
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Bulma napisal/-a:Tvoje napotke sem si že sprintala verjamem da je to že nekaj :D

Hehe se ti pridružujem in tudi jaz sem jih :) sej zadnja čase dost od vsega tega printam, da bom enkrat za res lotila se...sej ne da imam ful kg preveč, mam pač kake 2-3 kg, ampak hočem imet bolj izoblikovano postavo, celulitu rečt adijo :D in se predvsem še boljše počutt v svoji koži ;)
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

polly-polly napisal/-a:Eno vprasanje zate Ded (resno vprasanje) Ok zanč sem primerjala sestavo 2 jogurtov; prvi je mel 1,2 % maščobe, drugi pa 0,1%. In kljub temu, da je mel prvi jogurt več mašobe je na 100g vseboval manj kalorij. Se prav je tisti drugi jogurt z 0,1% mašočbe vseboval toliko umetnih sredstev in vsega, da je posledično naneslo več kalorij? Upam, da zastopš kaj hočem prašat oz. tvoje mnenje.
Sori če ne sodi lih v to temo. :oops:

Seveda te zastopim :)

Tezko ti na pamet povem kje je razlika, ze same ste verjetno kar pravilno ugotovile.

Vedno preglejte etiketo s sestavinami in se jo naucite prebrati. Ce ze moras jest jogurt, jej cisto navadnega in to polnomastnega (3.2% al kok je ze).

Osebno pa se kravjega mleka in izdelkov iz njega izogibam (kot je ze v nasvetih zapisano). Zakaj tako je seveda cisto druga tema.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

MoJcHyKa napisal/-a:
Bulma napisal/-a:Tvoje napotke sem si že sprintala verjamem da je to že nekaj :D

Hehe se ti pridružujem in tudi jaz sem jih :) sej zadnja čase dost od vsega tega printam, da bom enkrat za res lotila se...sej ne da imam ful kg preveč, mam pač kake 2-3 kg, ampak hočem imet bolj izoblikovano postavo, celulitu rečt adijo :D in se predvsem še boljše počutt v svoji koži ;)

Juhu!:D Jaz začnem v ponedeljek. Z začetkom tedna. Glede printanja-se mi zdi full pametno sprintati ali pa si nekje pisat dol take stvari, ker se mi zdi da to dodatno motivira. Ker ko zgubiš voljo do vsega in rabiš takoj neko motivacijo...mislim da traja predolgo da prižgeš računalnik :D Tak da je boljše meti vse pri roki.
Srečnica da nimaš preveč kg!!! Upam,da ti bo fajn uspelo preoblikovati postavo. Jaz si še pa plus vsega želim, da bom začela bolj zdravo živeti :)
Odgovori