Kontracepcijske tabletke
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
poison_ napisal/-a:mene zanima naslednje:
nekaj mesecev jemljem logest.. in ta teden imam premor..
mam še vneto uho in zdravnica mi je predpisala antibiotike amoksiklav.
v nedeljo morem odpret novo škatlico. pa me zanima za kolko procentov antibiotiki zmanjsajo zaščito. ali je boljse da jih neham jemat prej ( antibiotike )..
pr men na mojih navodilih piše da antibiotiki zlo zmanjšajo zaščito zato je treba tist mesec cel mesec uporabljat dodatno zaščito (kondom). tko da rajš ne tvegaj pa tko nared aj prov.
antibiotike pa tud do konca uporabljej.
aja drgač bi tud teb mogl v navodilih pisat, katere stvari zmanjšajo zaščito
¤MiSsY¤ napisal/-a:Evo jaz sem sla danes po Logest pa so bile zastojn![]()
![]()
me very happy
![]()
hehee dobr, ker jih bo men zmankal..
čeprav pa resno razmišlam, da bi mela une k so za plačat (ene 3 jurje... ne spomnem se imena) , k se po njih ne rediš... baje..
a ma kera kkšne izkušnje .. mislm tko, da je šla z logest na te samoplačniške in a se je nehala redit...
Jaz pa imam eno novo vprašanje, pa da ne bom odpirala nove teme, vas kar tukaj vprašam.
Mogoče bo malo smešno slišat, ampak s fantom imava vsak mesec pogovor o PMS-ju. In sicer, on trdi, da jaz ne morem met PMS-ja, ker jemljem kontracepcijske in nimam "prave" ovulacije, in se hormoni ne sproščajo v taki meri, da bi zaradi tega imela PMS, ampak je to vse samo v moji glavi.
Jaz pa valda vidim sama pri sebi, kak se mi kakšnih 5 dni pred menstruacijo razpoloženje spreminja, niham med jokom, smehom, veseljem, žalostjo... Tečna sem
Torej kdo ima prav, on ali jaz?
Mogoče bo malo smešno slišat, ampak s fantom imava vsak mesec pogovor o PMS-ju. In sicer, on trdi, da jaz ne morem met PMS-ja, ker jemljem kontracepcijske in nimam "prave" ovulacije, in se hormoni ne sproščajo v taki meri, da bi zaradi tega imela PMS, ampak je to vse samo v moji glavi.
Jaz pa valda vidim sama pri sebi, kak se mi kakšnih 5 dni pred menstruacijo razpoloženje spreminja, niham med jokom, smehom, veseljem, žalostjo... Tečna sem

Torej kdo ima prav, on ali jaz?
*zeljka* napisal/-a:men tud razpoloženje zlo niha pred menstruacijo, čeprou sm na tabletkah.
ja men tut.. pa ni uno, da bi vedla, zdej bo pa menstra, morm bit pa smotana, ampak sm najprej vsa zoprna par dni, pol pa dojamem, da niso drugi krivi, ampak to, da sm vzela tazadno tabletko in da bo menstra počas

jaz sem takrat imela še bolj izrazitega...pa se mi zdi, da kar skozi
vse dni...par dni prej pa res nisem videla nič pozitivnega...pa obupna sem bila...tabletke že itak na živce vplivajo...pol pa še pms zraven..strupena kombinacija.... 

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....