Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Tud jst sm dons kr mal pogledala, a je bil tak kot al preveč od bliz sneman sam zdi se mi, da se je še mal zredila.
Glede kože-sm jo vidla enkrat brez make upa pa sploh nism vedla da je ona, grozljivka. Najbrž je bla vsa zjahana s kakega nastopa in res ni zgledala kot kakšna rožca. Sam to so več al manj vse znane osebe, k smo jih navajeni vse krasne in lepe na tvju, pol jih pa vidš v resnic od bliz ti pa ni nč jasn.
Glede kože-sm jo vidla enkrat brez make upa pa sploh nism vedla da je ona, grozljivka. Najbrž je bla vsa zjahana s kakega nastopa in res ni zgledala kot kakšna rožca. Sam to so več al manj vse znane osebe, k smo jih navajeni vse krasne in lepe na tvju, pol jih pa vidš v resnic od bliz ti pa ni nč jasn.
učeri so bli v interšparu-so nastopal, in morm rečt, da špela ni videt tko ful rqajva kot je bla pri mariotu...se res pozna ko stoji zrave tejči, ampak tejči je itak bolj bledolično dekle, tko da je vsaka najmanjša razlika ful opazna...pa tud tkole v živo od blizu zgleda čist kul in ni videt nobenih odvečnih kilogramov....
drgač pa mi ni jasno zakaj nekateri tko dvomte da je njena barva iz tajske...moja mami ma čez zimo nomralno kožo in ko pa gre poleti za dva dni na morje, pride nazaj k črnc...
drgač pa mi ni jasno zakaj nekateri tko dvomte da je njena barva iz tajske...moja mami ma čez zimo nomralno kožo in ko pa gre poleti za dva dni na morje, pride nazaj k črnc...
Jst mam tut bol temno kožo in sm tut po dveh dneh na morju ko cigan. Zlo in hitro porjavim. PORJAVIM-ne pooranžim. (Špela je čist oranžna. Taka je tut moja frendica in tut zdej ko je malo zmanjšala ma še vedno to oranžno barvo v sebi in zdej niti na soncu ne porjavi več, ampak ma kr tak oranžn odtenek.)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
jaz sem bla v petek v superliju na ptuju, na atomikih, pa so ful čago naredli...so peli v živo, če so fušali, ne vem, ker ko se jas odklopim, ne poslušam, kolko tonov gre mimo. še na oder sem jim vujšla, hehe:)me je potem varnostnik pospremo dol.. v glavnem, mislim da je čas za konec debate o tem če je debela al ne, vsak ma svoje kriterije za nekoga...nebom rekla, da je suha, ampak za mene je vredi baba. če tebi ni, ti ni... za tisto ki pa je rekla, da jo pozna celo življ. pa mislim da ji gre malo v nos, njena slava. tak kot tista punca v drugi temi, ki je pisala o tem, kako je prijateljici vse na krožniku prineseno.. zdaj se bo seveda pritožla nad mojo izjavo, ampak tako deluje... z žaljenjem samo zdravimo svoje neozdravljene komplekse. moje skromno mnenje, zdaj pa pluvajte po meni, če hočete.
..najwečji smehi so pa to, da ko jih jih vidš v "žiwo"nastopat, in zdj s to novo"pewko"tejči...ja opaziš, ugotoviš da je ta beyba samo za okras, no okey vmes se malo spomne usta odpret, to je pa to..sam ni kj bodo mal z financami prišparali, glede na to, da majo pevko in koreografinjo v enem:)..loh bi še malo špelco"obdelala",sam odkar ma umetne"balkone" je pa etaq najbolša...*
meni niso všeč. ne glasba ne koreografija, ne glas, ne pevki, ne jani. v galvnem nič. jih pa ne žalim, imajo svoj način, če jim gre in so kolko tolko uspešni - zakaj pa ne?
mi je pa smešno, da so kar vse nove pevke kot kakšni kloni špele.
ja saj, poanta takega benda je v blond barvi las in velikih joških. in že se prodajamo. isto turbo angels - čista kopija atomikov.
v končni fazi mi je pa vseeno. v sloveniji je tak že samo peščica glasbenikov, ki ustvarjajo zaradi glasbe in ne zaradi 'slave' in imiđa in denarja. zelo nam manjka takih.
glede kilogramov: ne vem, zakaj se vsi obremenjujejo s tem. če nje ne moti, če je samozavestna, zakaj pa ne. zakaj morajo pa vse pevke biti 'kopije kate moss'. pa še lepa kombinacija. suha + taka z večjimi oblinami. in zadovoljimo vse moške okuse.
mi je pa smešno, da so kar vse nove pevke kot kakšni kloni špele.

v končni fazi mi je pa vseeno. v sloveniji je tak že samo peščica glasbenikov, ki ustvarjajo zaradi glasbe in ne zaradi 'slave' in imiđa in denarja. zelo nam manjka takih.
glede kilogramov: ne vem, zakaj se vsi obremenjujejo s tem. če nje ne moti, če je samozavestna, zakaj pa ne. zakaj morajo pa vse pevke biti 'kopije kate moss'. pa še lepa kombinacija. suha + taka z večjimi oblinami. in zadovoljimo vse moške okuse.

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
ampk js sm pa ugotovila da taki bendi k jih usi skp najbl simfamo kle gor najbolso festo nardijo....nevem, mi zmer ful plesemo pa ful smeha pa vsega ce j kasna taka muzika, kt pa da bi tm plestenjak jamru recimo al pa kj podobnega...nevem no...
mogoc je pa kera sam mejckn fousna oblin od spele al kaj vm gre tok u nos, men se res ne zdi debela, cist fejst bejba je!

mogoc je pa kera sam mejckn fousna oblin od spele al kaj vm gre tok u nos, men se res ne zdi debela, cist fejst bejba je!

Zivljenje je piskotek!