Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

Meni se pa zdi, da se je Špela od začetka Atomik Harmonik do zdaj kar za nekaj kilogramov zredila...tudi majčk, kjer bi kazala trebuh ne nosi več,...zdaj bodo vsaj punce, ki so zakompleksane svojo težo videle, da Špelo kljub kakšnemu kilogramu viška fantje še vseeno obožujejo..pa bodo potem mogoče pridobile usaj kakšne kanček na svoji samozavesti..
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ta tejči pa mi precej otročja deluje... :? ne vem, če ravno paše k njim.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

mhm, tud men se zdi taka, ne vem no, premlada mogoče za v tako skupino.
Špela je pa men čist kjut na teh slikcah, tud če ma kkšni kilco preveč, sj zakaj bi pa mogl bit vsi popolni... tko k je lyla napisala, seksapilna je še vedno :P
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

jooj, nej en že pove tejle Špeli da pretiravanje s solarijem tut ni dobr. njena barva je naravnost odurna. seveda pa še dodatne kile, mrežaste žabe in fejk joški dodajo svoje :wink:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

*purple bitch* napisal/-a:mogoče ji tale oblekca res ne paše :? :D

No pa si le dojela :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Seveda da je Tejči oz. Mateja otročja, sej je še v srednji šoli, kakšna naj pa bo?
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

mislim da za take komade kot jih ima atomik harmonik ne rabis biti zrel :lol: glede na tezavnost komadov in publiko je bolj ali manj prava izbira... daje videz sexi puncke, kar je dobro za starejse poslusalce in dovolj popacen glasek za prepevanje, kar ponavljajo se otroci...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Poison Girl napisal/-a:jooj, nej en že pove tejle Špeli da pretiravanje s solarijem tut ni dobr. njena barva je naravnost odurna. seveda pa še dodatne kile, mrežaste žabe in fejk joški dodajo svoje :wink:

Kako znaš ti stvari lepo povedat :lach:
to ni sloari Isa, to je tajska :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jemina napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:mogoče ji tale oblekca res ne paše :? :D

No pa si le dojela :lach:

ampak jst ne pravim za vse, ampak samo za to oblekco..
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

mimi.k napisal/-a:mislim da za take komade kot jih ima atomik harmonik ne rabis biti zrel :lol: glede na tezavnost komadov in publiko je bolj ali manj prava izbira... daje videz sexi puncke, kar je dobro za starejse poslusalce in dovolj popacen glasek za prepevanje, kar ponavljajo se otroci...

če ti ne paše ne poslušaj.. meni tudi ne paše žaganje pri punku, metalu, rocku, in zato ne poslušam, razn kakega izjemnega legendarnega komada. sicer pa je ta muzika za žurko, ne pa da boš razmišljau, kaj že stem misli...pa še zdaleč ni za starejše..eh jas odstopam od te teme.. lahko napišeš moje mnenje o njihovi glasbi je... ne pa da kar posplošiš in napišeš kot da so to dokazana dejstva. kaj pa boš pol rekla glede težavnosti besedila za kakšen trance, techno..?ko ma samo nekaj malega besedila, al pa nič..joj ljudje..
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

^^ Jaz bi tudi nekaj na to temo povedala, čeprav je off topic, ampak saj mi boste oprostili, ker je ravno prilika.

Meni je zelo hecno, ker vsi pljuvate čez glasbo Atomik Harmonik: ne znajo peti, besedila so otročja in kr neki, pozornost morajo zbujati z joški,...

Alya tudi joške kaže čisto vedno, poleg tega pa je napravljena kot pustna šema, za moje pojme neokusno. Evo, razmišljam, da bom jaz v soboto kar Alya ;). Poleg tega tudi njena besedila niso na čisto nič višjem nivoju od Atomik Harmonik. A se kdo obregne obnjo? NE!

Kocka: ne spremljam jih veliko, ker mi niso všeč, ampak kadar na letim na njih, so vedno zgoraj nagi. Verjetno, da se pokažejo....da vidimo, ženske, kašne postave imajo ti fantiči. Mislim halo??? Ali pa če jim je na snemanjih skoz vroče?

6 pack čukur - on je meni kar nekaj. Njegova number one žena (npr.) pa še bolj (Ti si žena,žena, moja number one žena, malo tistga, malo tega,... - WTF?)

In če smem vprašati, kaj je tako super pri Zablujeni generaciji, ko 3 minute sprašuje, kdo hoče plesati z njim? Jaz že ne bi s pevcem plesala!

Tako, da nehajte pametovati o kvalitetnih besedilih, ker ste dvolični.
Če se lahko še pošalim (v prid Atomikom): mene so učili v šoli, da je kvalitetno besedilo tisto, ki vsebuje veliko pesniškega jezika, in to ga npr. Brizgalna brizga vsebuje še pa še:

- rima (tavelizga .... brizga)
- dvoumnost besedila (mislim, da ni potrebno razlagati)
- refren
- šaljivost
- metafora (prižgati srce, požar v meni pogasi)
- personifikacija (kliče ga dolžnost)
- hiperbato - zamenjava besed (brizgalna ta njegova res najlepše brizga)

Hja, ne vem, no, jaz sem tole našla zdaj v 3 minutah.

Kaj pa pesniški jezik pri Zablujeni generaciji - Kdo hoče plesati z menoj?:
Mislim, da samo refren. Wuaw, kakšna "Huda" pesem!
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katarincaa »

avtor Brizgalne Brizge in tudi Zablujene Generacije....je pa isti!

KDO HOČE PLESATI Z MENOJ?
(M. Alič/ D. Kaurič, M. Alič/ D. Kaurič, M. Štibernik)

BRIZGALNA BRIZGA
(D. Kaurič/ D. Kaurič/ A. Čadež)

tko, da to je odvisno od zvrsti glasbe za katero dela komad...
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

go Špela...go Špela :gut:
Misli pozitivno....
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *LittleBug* »

http://www.direkt.si/domov/bulevar/35164/

Takoj mi je blo jasno,da bosta skp :)
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a *tamalla* »

*meti* napisal/-a:Kere nasprotujoče si izjave :D dejte se mal "poslušat". Tuki kritizirate in tolčete čez Špelo ker je kao oh in sploh največja pujsa, kok se je zredila, kok je zdej usa grda, ker je dobila tiste 3 kile gor, ne zna se oblačt, je že na "meji med sexy in fatty", da je cela bomba... mislm halo. Če je res tko, pol tričetrt punc v slo iz bajte neb upalo, ker so tok široke. Najbl smešn mi je pa to, da pol v drugih temah na veliko pametujete kok je lepš, če ma punca več kil kot pa da je vsa shirana, da mate raj kako kilo več ko pa da ste bolne, anoreksične punce tolažte kako je bolj polno telo lepše :lol: dejte se odločt :? ampak tko pač je, dejmo use prešimfat kar leze in gre. fovšarija ne pozna meja :?

ne bi se mogla bol strinjat...
tukile pa res vse prešinfate kar je ... me sam zanima kak bi se ve počutle če bi ble ona in bi brale tele poste ... svaka ji čast da je saj bol pametna od vas in živi svoje življenje ga uživa klub temu če ni tak popolna k ste vse ve očitno... :)
Odgovori