drgač sta pa še vedno obe dve luštni, Špela je prou lepo zagorela

komadič je pa tud kul

Bluestocking napisal/-a:Meni so tudi čisto všeč. Sicer tale pesem za moje pojme ni glih največji hit, ampak so mi oni bolj simpatični od Turbo Angelsov.
Se mi pa zdi, da je Špela zdaj res že na meji med sexy in fatty. Včasih je imela prelepe noge, danes so bile pa že skoraj preveč močne.
Tigi napisal/-a:Bluestocking napisal/-a:Meni so tudi čisto všeč. Sicer tale pesem za moje pojme ni glih največji hit, ampak so mi oni bolj simpatični od Turbo Angelsov.
Se mi pa zdi, da je Špela zdaj res že na meji med sexy in fatty. Včasih je imela prelepe noge, danes so bile pa že skoraj preveč močne.
Nobedn ni popoln
AtomicKitty napisal/-a:špela iz atomikov se jeres ful ful zredila....kot ena bomba je...
jagodka85 napisal/-a:AtomicKitty napisal/-a:špela iz atomikov se jeres ful ful zredila....kot ena bomba je...
ja, fak, ker komentar... a če bi se ti zredila, pa bi ti en reku, da si k ena bomba, bi ti blo kul? pač se je mal zredila... res je, da za to postavo pač niso več tele cunce iz AH primerne, ampak lepa je pa še vedno, pač je mal bol polna. ne morš tko no![]()
ne bi rekla, če bi šla iz recmo 50 na 100 kr naenkrat, tko je pa pač dodala ene par kilc oz. ma mal več cm-jev zdj okol bušija pa nogic.. a zato je zdj kot bomba?
_nana_ napisal/-a:Špela je vsaj dokaz, da se v svoji koži vredi počuti tud na odru, čeprav ma kak kilogram več, ki ji ga ni strah pokazat celi širni Sloveniji!!