Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

hehe, sm vidla ja, naslov mi je smešn :D
drgač sta pa še vedno obe dve luštni, Špela je prou lepo zagorela :)
komadič je pa tud kul :ja:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ampak teli tadrugi tale mejkap sploh ne paše :?
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

Meni so tudi čisto všeč. Sicer tale pesem za moje pojme ni glih največji hit, ampak so mi oni bolj simpatični od Turbo Angelsov.

Se mi pa zdi, da je Špela zdaj res že na meji med sexy in fatty. Včasih je imela prelepe noge, danes so bile pa že skoraj preveč močne.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Bluestocking napisal/-a:Meni so tudi čisto všeč. Sicer tale pesem za moje pojme ni glih največji hit, ampak so mi oni bolj simpatični od Turbo Angelsov.

Se mi pa zdi, da je Špela zdaj res že na meji med sexy in fatty. Včasih je imela prelepe noge, danes so bile pa že skoraj preveč močne.

Nobedn ni popoln :roll:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

*purple bitch* napisal/-a:ampak teli tadrugi tale mejkap sploh ne paše :?

Sam so jo res preveč namalal. :?

Sicer mi je pa tale pesm še najslabši singl do zdej.. Pa kaj se Špela skoz po laseh boža? Tko si gladi jih skoz, očitno je ful pogrešala te podaljške :D
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

urszika napisal/-a:Tko si gladi jih skoz, očitno je ful pogrešala te podaljške :D

:rofl: :rofl: očitno res haha. Sam so ji tud kratki laski prov lepo pasal.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Angel girl napisal/-a: Sam so ji tud kratki laski prov lepo pasal.

Ja, kokr sm js slikce vidla, so ji prov bolj pasal kokr te fejk kodri. Je bla, hm, manj umetna? :) Ne vem kako naj drugač povem.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Ja sam najbrž si jih je spet dala nazaj podaljšat da lahk z njimi okol poskakuje na odru in da sta si s Tejčiko podobne.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

špela iz atomikov se jeres ful ful zredila....kot ena bomba je... :roll:
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

Tigi napisal/-a:
Bluestocking napisal/-a:Meni so tudi čisto všeč. Sicer tale pesem za moje pojme ni glih največji hit, ampak so mi oni bolj simpatični od Turbo Angelsov.

Nobedn ni popoln :roll:

Nisem mislila kot slabo, samo komentirala sem. Ker potem imam še jaz za sebe malo upanja :lol: .Mislim, da je ona edina, ki je malo bolj močna, pa še vedno sex bomba, uspešna, lepa,... Ampak če bo tako nadaljevala, bo pa še vedno lepa, sexi pa za mene ne več.
me2you
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me2you »

Ampak če bo tako nadaljevala, bo pa še vedno lepa, sexi pa za mene ne več.

Se podpišem..Sedaj je na meji... ampak se mi zdi da ona kr niha s težo..mal gor pa pol mal dol..
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

AtomicKitty napisal/-a:špela iz atomikov se jeres ful ful zredila....kot ena bomba je... :roll:

ja, fak, ker komentar... a če bi se ti zredila, pa bi ti en reku, da si k ena bomba, bi ti blo kul? pač se je mal zredila... res je, da za to postavo pač niso več tele cunce iz AH primerne, ampak lepa je pa še vedno, pač je mal bol polna. ne morš tko no :?
ne bi rekla, če bi šla iz recmo 50 na 100 kr naenkrat, tko je pa pač dodala ene par kilc oz. ma mal več cm-jev zdj okol bušija pa nogic.. a zato je zdj kot bomba?
Uporabniški avatar
nanyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: 18km iz mb

Neprebrana objava Napisal/-a nanyka »

Špela je vsaj dokaz, da se v svoji koži vredi počuti tud na odru, čeprav ma kak kilogram več, ki ji ga ni strah pokazat celi širni Sloveniji!!
:gut:
When God Created Men, She Was Only Kiding!
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

jagodka85 napisal/-a:
AtomicKitty napisal/-a:špela iz atomikov se jeres ful ful zredila....kot ena bomba je... :roll:

ja, fak, ker komentar... a če bi se ti zredila, pa bi ti en reku, da si k ena bomba, bi ti blo kul? pač se je mal zredila... res je, da za to postavo pač niso več tele cunce iz AH primerne, ampak lepa je pa še vedno, pač je mal bol polna. ne morš tko no :?
ne bi rekla, če bi šla iz recmo 50 na 100 kr naenkrat, tko je pa pač dodala ene par kilc oz. ma mal več cm-jev zdj okol bušija pa nogic.. a zato je zdj kot bomba?

jaz sprejmem kritiko pozitivno in bi bila vesela če bi me kdo opozorila da naj se mal opazim...ka bomba je ja!! :lol:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

_nana_ napisal/-a:Špela je vsaj dokaz, da se v svoji koži vredi počuti tud na odru, čeprav ma kak kilogram več, ki ji ga ni strah pokazat celi širni Sloveniji!!
:gut:

jah ja an, men je prou všeč, k ni še ena suhica, k se hoče dokazvat svetu... se mi zdi, da je zdj še bl luštna, k pa prej... kila gor al pa dol, še vedno je ona ona in še vedno dobr poje... in ne, ni kot bomba...
atomickitty, ne vrjamem,d a bi sprejela tako kritiko pozitivno...
Špela je čist kul, taka k je, se prav z mal več kilogrami, k pa ena "normalna" ženska.
Odgovori