avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

petar napisal/-a:za mlade voznike (voznike začetnike) so manjši in šibkejši avtomobili, ker večina mladoletnikov, ki se zdaj trudijo izpit narest pri 16 ali pa 17 letih itak sploh ne vidi čez volan. poznam primer ko je očka svojemu ˝izkušenemu vozniku˝ sinu kupil avto s 300 KM pa se je ta zaradi prevelike hitrosti ubil in to na njegov 19 rd.

Jah to je pa fotr k mu kup tak avto, da je adijo...ne pa jst :cry:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

Jochie napisal/-a:http://www.mycoolclips.com/?v=b653e1c15377e17545245dbb86c8881f

mater kakšni pospeški! :eek: :eek: :eek:

:lol:

:lach: :lach: definitivno maj đrim kar!! zakon!

sicer pa si želim zase vw beetle (2006), lahko cabrio črne barve. :hearts:
al pa saab 9-3 convertible! :cool:
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

čez kakšnih par mesecev najbrž tudi na našem dvorišču... :love:Slikabomo ta zadnji model lepotca zamenjali z novejšim...ni ga čez passata( pa mojo astro :D )
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Evo dekleta oglejte si BMW-ja z Hondino mašino :lol:
Prov lepo zvok je vožnja je pa tud super.... :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
asoncek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a asoncek »

Moj sanjski avto pa je družinski avto, kot naprimer scenic al pa Picasso! Vozim pa Forda sam premajhenga za dopust, ku pelem vso kramo s seboj!!!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Jaz bi pa mela čist takega... predelana Honda S2000. :hearts:

Slika
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Zelo dobra izbira....ampak za moj okus je ta Honda zrižana....ampak to je moje mnenje...

Glavn, da je teb všeč pa da je HONDA :wink:

Men je pa tale huda
Slika
:cool:

Moja ljubezen in bodoča lubica, ko bom lahko vzela velik kredita bo mojaSlika
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

no meni je audi zaj ful pri srcu,ko bom mela svojo plačo si ga bom ziher kupla..audi a4 mi je trenutno najbol..drugač pa tudi peugeot 206 cc!!najrajše pa bi seveda mela audija..mogoče se mi okus še spremeni
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

No tale Audi je :eek: :eek: :D
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Da se pohvalim: s petkice (renaultove) sem par let nazaj prešaltala na Hondo (ki sva jo delile z mamo)...
in po novem mam čisto svojega Volvota (sicer starega 13 let, ma pa odlično ohranjenega). :D

In glede na to, da sem prevozla že kup različnih avtov, moram priznat, da so po občutku vožnje Honde daleč najboljše. Ne Audi A4 ali A6, ne VW Golf GTI, ne Passat se ne morejo primerjat s Hondinimi modeli.
Občutek med vožnjo je res neverjeten.
No, če bi imela neomejene finance, bi izbrala Toxotin Pryus (ki se BTW tudi odlično vozi). ;)
Imaš, da me vikaš!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Moj fotr pa zdej kupuje nov (družinski) avto, tko da sva šla s fantom danes pogledat Mazdo 5 in Toyota Corrola Verso. Morem rečt, da me je Mazda kar navdušla, ker je ful prostorna, ima ful opreme, cenejša je, pa še prodajalec je dejansko poznal avto, ker una deklica na Toyoti je kar malo debelo gledala ko jo je moj fant kej vprašal...Pa še furat smo se šli in je blo fajn. Ni pa še nič odločeno, iščemo u bistvu en velik enoprostorec oz. jeep (čeprav za tako ceno jih je bolj malo) za nekje do 25.000. Če ima kdo še kak pameten predlog kar na plano z njim. ;)
Aja, Peugeot, Renault, Citroen in podobna jajca odpadejo, ker smo se odločli, da bomo tokrat vzeli en kvaliteten avto, ki se ne bo skos kvaru. :roll:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Corolla Verso je zakon avto. Pregleden, odziven, lahko vodljiv. Voznik ima lep razgled nad dogajanje pred in za sabo. Mazde še nisem vozla, tko da ne morem primerjat. ;) Predlagam samo, da ne obupate nad Toyoto.
VWjev Tuoran ste si že ogledali? Po Škodin Roomster (zgleda nikakvo, a je res praktičen avto)?

Je pa zanimivo, kako lahko prodajalci vplivajo na prodajo izdelka: evo, ena čisto "mimo" baba in človek lahko zgubi čisto ves interes, ki ga je gojil za določeno zadevo. Škoda, da se bolj ne pazi koga se zaposluje. :?
Imaš, da me vikaš!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

No, to je res, da prodajalec ful vpliva. Sam definitivno se pa nebi zaradi prodajalca odrekla avtu. Je tudi Toyota še vedno v igri, nč bat. ;) Je pa res, da dobimo Mazdo z isto oz. še malo več opreme za 2000 evrov ceneje, kar je tudi precejšen plus. Tourana in Roomsterja si pa še nismo pogledali.
Sicer pa sta si Corrola Verso in Mazda 5 kar precej podobna po obliki in tudi notranjosti...Res, osrednji konzoli sta zelo zelo podobni (čeprav pri Corroli je malo lepša :D)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Honda FR-V bi bila moj izbor (verjetno pa bi počakal na diesel motor). čeprav je pohvalno, da se odločate za japonce. če bi pa že moral izbrati med mazdo 5 in toyoto corollo verso... mazda ima lepši zunanji design (uh, tole je pa ženska izjava... :oops: :oops: :oops: )

kakorkoli, na vašem mestu bi šel do prodajalcev avtomobilov Mazda, Toyota, Honda, povedal, da kupujete nov avto, med katerimi modeli se odločate ter da bi radi dobili testni avto za enodnevno uporabo. in potem se tisti dan drajsajte z avtom in izbira bo potem lažja.
Odgovori