The Sims

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Mam eno vprašanje...

Imam sims 2 pa dodatek pets gor naloženo tudi na računalniku..Kaj narediš da to špila? Kaj moraš naret z tem dodatkom?
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Maudisa napisal/-a:Mam eno vprašanje...

Imam sims 2 pa dodatek pets gor naloženo tudi na računalniku..Kaj narediš da to špila? Kaj moraš naret z tem dodatkom?

ja...a maš petse že inštalirane?
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Slika

tole se mi izpiše ko želim zagnati to...Pa ne vem kaj naj naredim...Sem si pa program potegnila z ene strani-je možno da ne dela?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

to pomen, da si sam update snela dol, za posodobit ta dodatek. se mi je zdel mal čudn, k si rekla, da si jo iz ene strani potegnla dol, ker je to praktično nemogoče. zloudej si jo z mulo dol al pa z torrenti, pol boš pa tud to lh uporabla oz. preverla, če je pač do konca posodoblena. no ja, sj to ti nardi takoj, k se inštalira :)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aja? Ups... :D

Ok,sam to še.Ko maš pravi dodatek potegnjen dol kaj to pol kar se samo zažene in to je to? Kaj pol ko igraš moraš vedno to zagnat al vklopiš kar simse ?
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jz spadam med obsedence igrice Sims. No zdej ko je šola se je tud prtaknit ne upam, med počitnicami pa jo lahko igram cele dneve..... Sploh ne morem nehat. Imam vse nadgradnje razen une bussines al kaj je ze......
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

men tud še un biznis manka pa pets.. pol pa mislm, da bodo vse... komi čakam :D no ja, pa še letni časi.
maudisa, ko inštaliraš ta dodatek, zalaufaš tisto ikonco, k si jo do zdj rabla. jz mam recmo, odkar sm si naložila glamur lajf, morm to zalaufat. pa igram brez cd-ja, kar je zlo priročno :) če maš samo simse naložene pa boš to mela pets naložen, boš pač vrjetno mogola simse zalaufat. to, kar si pa ti dol snela iz neta, ti pa samodejno prever, ko inštaliraš igrco, ti napiše neki v smislu, da bo zdj preveru, če so simsi do konca uploadani. to je to :)
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

jagodka85 napisal/-a:no ja, pa še letni časi.

Letni časi?? Prvič slišm! Kako pa to zgleda? A tko, da je enkrat zima, enkrat poletje...?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

maudisa, anytime :)
frenkie, poglej si tukile
baje je treba do marca počakat, da jo uradno izdajo al kaj že, pol se jo bo pa dal dobit :) men zgleda fajn :ja:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

jagodka85 napisal/-a:frenkie, poglej si tukile
baje je treba do marca počakat, da jo uradno izdajo al kaj že, pol se jo bo pa dal dobit :) men zgleda fajn :ja:

waaw to pa ful hudo zgleda :) ... se že vidm kako bom planila po njej ko bo vn pršlo :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

o ja, tud jz, pa če je to zadna stvar, k jo nardim :lol: ne, sam res, če je ne bom tko dobla, jo bom pa kupla, pa ne je*** spljoh :D
me.geisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: daleč stran...

Neprebrana objava Napisal/-a me.geisha »

Jaz same igre ne igram več tok, sem pa bla en čas kr fajn zasvojena z simsi. Mi je bol ql gradit hiše, pa pol v body shopu simse delat.
Me pa zanima če kdo ve, kako nardit takšne simse kot na tej strani
Kako se dodajajo vse te obleke, barve & oblike frizur, makeupi, barve oči, nakit itd.?
Tryanna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tryanna »

Čist sem not padla, včeraj sem kakšnih 5ur skupaj za računalnikom sedela in igrala :D...Zaenkrat res sploh ne pogrešam dodatkov, k je itak tolk stvari, sam grem vseen jutr v bigbang pogledat kolk stanejo :). A je vseeno katerega kupim, al jih je treba mogoče inštalirat po kakšnem vrstnem redu?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ne ne, ni nobenga določenga vrstnega reda :) lahko inštaliraš tega, pol tistga, pa še ta tretga, al pa sam enga, pa ne bo nč narobe. pač nek dodatek k igrci. men so fajni dodatki, k dobiš pol še dost dodatnih stvari, pa se lh afnaš :D sploh, če poznaš kodo za dinarčke :)
pa http://www.modthesims2.com/ tukej poglej, se registrirej in si lh brezplačne dodatke (cunce, make-up, hiše, pohištvo...) dol zloudaš :)
me.geisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: daleč stran...

Neprebrana objava Napisal/-a me.geisha »

em...ja še eno vprašanje :oops:
ko si to dol zloudam, se mi shrani v moje dukomente, kako pa pol to v body shop spravim?
Odgovori