The Sims
-
- Kofetarica
- Kontakt:
to pomen, da si sam update snela dol, za posodobit ta dodatek. se mi je zdel mal čudn, k si rekla, da si jo iz ene strani potegnla dol, ker je to praktično nemogoče. zloudej si jo z mulo dol al pa z torrenti, pol boš pa tud to lh uporabla oz. preverla, če je pač do konca posodoblena. no ja, sj to ti nardi takoj, k se inštalira 

men tud še un biznis manka pa pets.. pol pa mislm, da bodo vse... komi čakam
no ja, pa še letni časi.
maudisa, ko inštaliraš ta dodatek, zalaufaš tisto ikonco, k si jo do zdj rabla. jz mam recmo, odkar sm si naložila glamur lajf, morm to zalaufat. pa igram brez cd-ja, kar je zlo priročno
če maš samo simse naložene pa boš to mela pets naložen, boš pač vrjetno mogola simse zalaufat. to, kar si pa ti dol snela iz neta, ti pa samodejno prever, ko inštaliraš igrco, ti napiše neki v smislu, da bo zdj preveru, če so simsi do konca uploadani. to je to 

maudisa, ko inštaliraš ta dodatek, zalaufaš tisto ikonco, k si jo do zdj rabla. jz mam recmo, odkar sm si naložila glamur lajf, morm to zalaufat. pa igram brez cd-ja, kar je zlo priročno

maudisa, anytime
frenkie, poglej si tukile
baje je treba do marca počakat, da jo uradno izdajo al kaj že, pol se jo bo pa dal dobit
men zgleda fajn 

frenkie, poglej si tukile
baje je treba do marca počakat, da jo uradno izdajo al kaj že, pol se jo bo pa dal dobit

jagodka85 napisal/-a:frenkie, poglej si tukile
baje je treba do marca počakat, da jo uradno izdajo al kaj že, pol se jo bo pa dal dobitmen zgleda fajn
waaw to pa ful hudo zgleda

Jaz same igre ne igram več tok, sem pa bla en čas kr fajn zasvojena z simsi. Mi je bol ql gradit hiše, pa pol v body shopu simse delat.
Me pa zanima če kdo ve, kako nardit takšne simse kot na tej strani
Kako se dodajajo vse te obleke, barve & oblike frizur, makeupi, barve oči, nakit itd.?
Me pa zanima če kdo ve, kako nardit takšne simse kot na tej strani
Kako se dodajajo vse te obleke, barve & oblike frizur, makeupi, barve oči, nakit itd.?
ne ne, ni nobenga določenga vrstnega reda
lahko inštaliraš tega, pol tistga, pa še ta tretga, al pa sam enga, pa ne bo nč narobe. pač nek dodatek k igrci. men so fajni dodatki, k dobiš pol še dost dodatnih stvari, pa se lh afnaš
sploh, če poznaš kodo za dinarčke
pa http://www.modthesims2.com/ tukej poglej, se registrirej in si lh brezplačne dodatke (cunce, make-up, hiše, pohištvo...) dol zloudaš

pa http://www.modthesims2.com/ tukej poglej, se registrirej in si lh brezplačne dodatke (cunce, make-up, hiše, pohištvo...) dol zloudaš