Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Kika napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:A je kera morala plačat tud katere druge KT al samo Logest? V mojem primeru me to zanima za Femoden :?

Šla danes po femoden in ni nič za doplačat :D

HVALA za informacijo! :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a je možno da ti kontracepcijske tablete zmanjašajo, ampak ornk zmanjšajo libido??namreč jst sm dobila tak filing, glede na to da ko sem jemala tabletke mi je želja po sexu pojenjavala...zdaj ko ji pa ne jemljem en mesec, je pa čist velika :D ...
in kere tabletke naj nebi povzročale zmanjšanje libida??mi jih bo ginekolog hotel zamnejati glede na ta prolem?
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

*purple bitch*, men se enako dogaja, sem trenutno brez pa mam fuuuul večjo željo :P mela pa logest prej.
hm, mislim da bi jih gin. mogla obvezno zamenjat, sama to štejem pod resni stranski učinek, ka ti bojo tablete če pol nočeš sexat.. :)
samo pol je pa vprašanje katere libida ne zmanjšajo oz. pomoje je odvisno od posameznice do posameznice.. se treba pozanimat
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja no..kr naenkrat bi vsak dan 6x sexala, prej pa tud enkrat na tedn ne :? to je mal bed...bom jst kr h ginekologu skočila, sam kaj ko rab dva mesca da me naroči :roll:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Tabletke full zmanjšajo libido, vsaj meni so ga. Jst ne vem no, ampak očitno nekatere dolitjo prav vsi stranski učinki tabletk. Jst sem sploh nisem mogla pripravit do sexa, tut kok sva že, sem full težko doživela orgazem... potem med menstruacijo pa še obvezne migrene. Tko da pri meni so ble tabletke 100% zaščita. Itak se mi ni nikol seksal :? KO sem jih nehala jest se je vse spremenila 100krat na boljše, edin menstruacij nimam točnih zdej.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Evo prov zarad tega razloga sm šla jst menjat tabletke mela sm pa logest in to kr precej časa (4leta). Ker mojga libida kr ni blo več - sploh nism mela potrebe po seksu :roll:
Glih dons bla pri ginekologu mu povedala težave in zdej mam te čist nove yasminelle (amak so samoplačiniške in bom na vsake 3 mesece ob 6 jurčkov). Če bo pomagal sm tut tok prpravljena dat :wink:

A ma mogoče že katera kaj izkušenj z temi tabletkami??
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

V čem so pa različne od Yarine?
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja jst sm tut najprej misnla, da bi bo dala Yarina tabletke ... pa je rekla da so to kao novejše iz še z manj hormonov itd...
Itak so pa te ali pa yarina plačljive :wink:
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

To vem da so oboje plačljive. Boš povedala kako se obnesejo ;)
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Bom, bom :ja:
Sam zdej morm še do konca logest porabt (ta mesec) pol grem pa na te nove ... jst resnično upam da bo kej spremembe :?
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a ice-red »

ko že lih govorite o manjši potrebi po seksu zarad tablet (jem logest) sm mela jest enake težave, pa sploh nism pomislna na tablete, ampak sm mislna da je z mano kej narobe, ker nism mela potrebe. pa drgač bi ful seksala.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

jaz zaj par dni jemljem te tabletke Harmonet, ki mi jih je dala v lekarni namesto Logest...(Harmonet niso za doplačat)
in so čist uredu, glede na to da sm ful občutljiva so zgleda res iste kot Logest:)
virgo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a virgo »

tut jst mam YASMINELLE tabletke, sicer šele 2 mesca, prej sm mela pa 5 let CILEST..letos poleti pa sm prekinla s cilest za 1 mesec, samo sem jih po 1 mescu spet začela jemat..in kmal po tem so se mi pojavl mozolji, ki jih nikol nisem imela, no ja, razen v osnovni in srednji šoli.. lahko bi bla vzrok hrana, morje...ampak to ne, tko da sm se po posvetu z ginekologinjo odločila za druge tablete, tko da mam zdej te, yasminelle.
razlike ni ne vem kakšne, mozolje mam še vedno, prou trdovratni so in mi grejo že zlooooooo na živce..ne vem več kaj naj nardim :?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Zanima me nekaj glede upada zelje po seksu v povezavi z jemanjem kt... Kako naj vem, da so za to res krive kt?
Namrec vzrokov je lahko mali miljon... od samega ciklusa menstruacije, enkrat je zelja vecja, drugic manjsa, do stresa, casa, ki je na voljo za te 'dejavnosti' ipd.
Jemljem logest in nekako bi rada ugotovila ali bi bila zelja po seksu vecja, ce jih ne bi jemala... je pa problem, ker jih jemljem ze od vsega zacetka, odkar imava s fantom spolne odnose, torej nimam pojma, ali bi bila zelja dejansko vecja, ce jih ne bi jemala... S tem, da bi jih nehala jest pa ne bi rada eksperimentirala, ker jih uporabljam ze vec kot leto in pol, ciklus je urejen do urice natancno, vem, da ni zdravo preklapljat med jemanjem in nejamnjem, zascita pa je ob uporabi kt najvecja in to se mi zdi najbolj vazno... Zdi se mi jih neumno zamenjati za kaksne druge, ker ne vem kaksne cudne stranske ucinke bi mi povzrocale tiste in ali je res fora v kt... :?

Malce zmedeno, vseeno upam, da katera razume in ima kaksen pametn nasvet :wink:
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Jaz sem mislila, da na mene niso vplivale tabletke glede želje po seksu, čustvenosti in to.. Sam šele pol, ko sem jih nehala jemat sem opazila razliko :D

Tako, da nekaj je že na tem..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Zaklenjeno