Pilates

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

jaz pa nisem za te vrste telovadbo... preveč mi je "mirno". mogoče se motim, ampak, ko se si jo potegnila z mule, sem bila kar malo razočarana. mam raje tae bo :box:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Dons sm bla ful pridna in sm nardila 20 minute workout. Se mi je zdel kr u redu in bom jutr spet :)
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Js delam vaje zdle redno dober mesec dni in so rezultati res neverjetni. :eek: S tem, da se še malo pazim pri prehrani, no dobro - se kr fajn pazim in delam vaje dvakrat na dan, če mi le znese. Torej, zjutraj 8 minutne, zvečer pa 20 minutne.
Pozna se pa tako na tehtnici kot pri oblikovanju postave. Res sm zlo vesela in mam prav voljo, ko vidim, da so tako dobri rezultati. :)
Waiting in the queue oh whoopee doo
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *meti* »

steLLcy napisal/-a:Js delam vaje zdle redno dober mesec dni in so rezultati res neverjetni. :eek: S tem, da se še malo pazim pri prehrani, no dobro - se kr fajn pazim in delam vaje dvakrat na dan, če mi le znese. Torej, zjutraj 8 minutne, zvečer pa 20 minutne.
Pozna se pa tako na tehtnici kot pri oblikovanju postave. Res sm zlo vesela in mam prav voljo, ko vidim, da so tako dobri rezultati. :)

steLLcy cestitam :top: si pa res pridna, da delaš vsak dan in to dvakrat :wink: me pa zanima kje si dobila te 8 minutne vaje, povsod kjer sem gledala sem dobila samo 20 minutne.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

*meti* napisal/-a:
steLLcy napisal/-a:Js delam vaje zdle redno dober mesec dni in so rezultati res neverjetni. :eek: S tem, da se še malo pazim pri prehrani, no dobro - se kr fajn pazim in delam vaje dvakrat na dan, če mi le znese. Torej, zjutraj 8 minutne, zvečer pa 20 minutne.

steLLcy cestitam :top: si pa res pridna, da delaš vsak dan in to dvakrat :wink: me pa zanima kje si dobila te 8 minutne vaje, povsod kjer sem gledala sem dobila samo 20 minutne.

po moje je mislila 8 minutne vaje za trebušne mišice :)
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

Hvala. Se trudim. :D
Kje sem dobila? Na netku. :oops:
Takle so pri meni poimenovane: Winsor Pilates - 8 Minute Abs
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jst tud jutr začnem še s temle 8 minutes, drgač pa love pilates :zustimm:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka

a mate vi tud od teh 8 minutnih vaj ful slab posnetek? men to res nagravžn šumi :(
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

No, jaz sem tudi začela še z 8 minutnimi vajami in so mi res superca! Prav čutim vsako trebušno mišico! Noro! :jump: Pilates res rox! ;D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

steLLcy, kako oz. na kak način se pa to pozna na postavi? Mal sm smotano uprašanje postavla, nevem kako nej uprašam :D

Maš manjšo/bolj privzdignjeno,.... rit? Ravn trebuh,..?

Upam, da razumeš kaj sm hotla uprašat :oops: Pa se bom po tvojem odgovoru odločla mogoče s tem probat :D

Kako je pa kaj celulit in Pilates?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Meni se pilates najbolje pozna na pasu. Že kar precej let delam trebušnjake - klasične in za stranske mišice, ampak se mi pilates vseeno pozna.
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Meni se najbolj poznala pri pasu, drugače se ti pa tudi izoblikujejo mišice na nogah...vsaj meni so se... pa tudi ful boljše počutje je pol... :D
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

@renatka_
Ne vem točno kaj te zanima. No, kakorkoli o pilatesu kot vaji si lahko prebereš tule, da vidiš kako deluje na telo.
Če te pa zanima kako se jaz počutim, pa sem že tako povedala, da js počasi zgubljam kilogramčke, poleg tega se pozna na trebuščku (tu najbolj), na stegnih, rokah ... je pa odvisno od tega katere vaje delaš, ker jih je več.

Skratka js ti kej več ne morem povedat, kot to kar sem že. :)
Priporočam pa, ampak res nočem zvenet kot tista reklama na Top Shopu. ;)
Pa še ene par uporabnih linkov:
http://www.pilates.com/BBAPP/V/home.html
http://www.winsorpilates.com/
http://www.pilates.si/
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

hm, a da lahko katera še kakšen naslov, da si dol potegnem? ker zaenkrat mam samo 3 zadeve, pa bi rada še kaj drugega. pa da ni samo po 20 minut. hvala :)
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka

Poison Girl napisal/-a:hm, a da lahko katera še kakšen naslov, da si dol potegnem? ker zaenkrat mam samo 3 zadeve, pa bi rada še kaj drugega. pa da ni samo po 20 minut. hvala :)

Jaz sem poiskala na muli, v iskalnik samo vpišeš "pilates" in ti ven vrže ful enih stvari, niso samo 20-minutni. Dobila sem tud pilates for dummies, ki ni od te mari winsor, ful dobr, ker ti vse podrobn razloži kako morš delat, za začetnike res :zustimm:
Odgovori