Končno pogledala The Texas chainsaw massacre: The beginning. Ma meni je kul film! Ta Tommy je redno grozen s to motorko :S
Drugače pa me danes čaka še Apocalypto. Upam,da bo kul.
Men je bla tut Hudicevka ful luskan filmck, sam je pa cist drgacn k knjiga. Sploh nism mogla vrjet. Sej vem, da noben film ni isti k knjiga, sam to je blo pa res cist drgac - pou stvari u filmu je izmisljenih, poudarja cist druge stvari itd. Sam mi je biu film useen velik bl usec k knjiga.
tiasha napisal/-a:Uceri sm gledala Hudicevko v Pradi in mi je prou luskan filmcek, tak mal za sprostit pa tko ... nc posebnga, ampak luskan
mene razočara, kr se z onim dol da
Ja tut mene ja ... To mi pa res ni ušeč ...
Uf to pa sploh nism vedla, da je knjiga ... pa zanimivo, da ti je biu film bolj ušeč ,k ponavadi so lih knjige boljše ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
_nana_ napisal/-a:nazadnje sem pogledla little miss sunshine pa mi je biu fajni... čist lahkotno se ga lahko gleda!!
Jst sm ga včeraj gledala ... res dobr, zanimiv film Na momente mi je šlo kar na jok Čist odbita družina so
A pol je tale little miss sunshine vredna tistih preveč evrčkov kokr je zdej karta? Ker bi šla en lušn tak, lahkoten filmček gledat ... da mi ni treba 2h napeto in pozorno zravn razmišljat in bit 100% skoncentrirana
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Ja, Tjaša karte so itak predrage, če ne bi mela zastonj, verjetn ne bi šla gledat tega filma ampak mi je bil pa res všeč, nad pričakovanji, tko da mislm, da se splača dat € Konc filma je pa čist odbit ...