Dialogi so taki, da ne veš al bi se smejal al jokal, praktično cel film pa gledaš nekoga, ki teče skozi gozd. Bedno.
Res, eno večjih filmskih razočaranj v zadnjem času.

ushergirl napisal/-a:Jaz sem šla včeraj gledat film Tiger in sneg. Sem mislila da bo ful slabši, pa me je prijetno presenetil. Pa ni tak pocukran film. Vsaj meni se ne zdi. vreden ogleda!
sinička napisal/-a:včeri sm šla gledat Apokalipto... super film, še posebno mi je bilo všeč, da niso govorili v angleščini, veliko bolj prepričljiv se mi je zdel
samo ne štekam zakaj je filmu naslov "apokalipto"![]()
![]()
a mi lahko prosim razloži?
Dagi napisal/-a:sinička napisal/-a:včeri sm šla gledat Apokalipto... super film, še posebno mi je bilo všeč, da niso govorili v angleščini, veliko bolj prepričljiv se mi je zdel
samo ne štekam zakaj je filmu naslov "apokalipto"![]()
![]()
a mi lahko prosim razloži?
Js sm ga gledala včerej... men je ful fajn, ful huda vsebina, sam res mal preveč nagravžn na cajte... Zakaj apokalipto... mogoče zato ker predstavlja konec neke civilizacije...
purple_rain napisal/-a:Malo OT, ampak pač glede tega filma.. sem v zadnji Sobotni prilogi Dela brala intervju s slovenskim arheologom in poznavalcem majevske kulture - Ivan Šprajc -, ki pravi, da je veliko stvari v tem filmu zgrešenih; v smislu, da ne držijo za to civilizacijo, ampak se nanašajo na druge, ki so prej&potem živele na tistem ozemlju.
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:počitnice - pocukran ampak ful romantičen in lep. priporočam!