Drugač pa tut men ni jasno kako ju ti ločiš

estrella19 napisal/-a:joj, zdej ste pa že mal tečne s tem "kako si lahko opazila to pa to..."
mary-kate and ashley bigg je pač njuno oboževalka in velik ve o njih dveh. kaj je tle problem mi ni jasnose pa že ves čas norca delate iz nje..krneki. če bi bla fenica angeline jolie bi blo pa vse kul, če ve da ma piko nad ustnico,a??
polly-polly napisal/-a:Sej pr temu vprašanju se ni noben norce delu, saj jest ne. Resn me je zanimal kako ju loči. Jest zej učim smučanje 2 dvojčka in jih tut slučajn ne ločm, pa me je pač zanimal kako pa ona njiju.
polly-polly napisal/-a:estrella19 napisal/-a:joj, zdej ste pa že mal tečne s tem "kako si lahko opazila to pa to..."
mary-kate and ashley bigg je pač njuno oboževalka in velik ve o njih dveh. kaj je tle problem mi ni jasnose pa že ves čas norca delate iz nje..krneki. če bi bla fenica angeline jolie bi blo pa vse kul, če ve da ma piko nad ustnico,a??
Sej pr temu vprašanju se ni noben norce delu, saj jest ne. Resn me je zanimal kako ju loči. Jest zej učim smučanje 2 dvojčka in jih tut slučajn ne ločm, pa me je pač zanimal kako pa ona njiju.
estrella19 napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Sej pr temu vprašanju se ni noben norce delu, saj jest ne. Resn me je zanimal kako ju loči. Jest zej učim smučanje 2 dvojčka in jih tut slučajn ne ločm, pa me je pač zanimal kako pa ona njiju.
erm..preber tole temo mal nazaj pa boš vidlo točno kdo in kako se je norca delal ...