js mam pa sestrično k je zdei že 2 leto u gardi in si je zdei zmisla d gre u afganistan in pupa dejansko gre

christianni cruz napisal/-a:ok zdei grm pa jst skor mal off topic
js mam pa sestrično k je zdei že 2 leto u gardi in si je zdei zmisla d gre u afganistan in pupa dejansko gretle doma bomo pa usi na trnih kako bo z njo , sicer je čist moški tip človeka ( na ene 50m niti ne pošineš da je punca) ampak pomoje ji dol nebo lahko...bo pa morebiti mal lažje k greta oba s fantom skupi.
margicka napisal/-a:Peterca18 napisal/-a:Nisem brala vaših komentarjev, samo napisala bi rada svojo izkušnjo in svoje mnenje. Ja, imela sem ga. Tudi jaz preživela nekaj podobnega kot si ti opisala. Ves čas sem si govorila, da sem neumna. Vojske ne odobravam in moj fant je že lahko kaj boljšega kot vojak. Rada sem ga imela ampak sem ga zaradi vojske na koncu pustila. Šel je v vojsko ker se mu ni dalo študirat. Dala sem mu na izbiro: jaz ali vojska. Nisem bila egoist, samo dobro sem mu hotela.
halo?!
blue eye napisal/-a:margicka napisal/-a:Peterca18 napisal/-a:Nisem brala vaših komentarjev, samo napisala bi rada svojo izkušnjo in svoje mnenje. Ja, imela sem ga. Tudi jaz preživela nekaj podobnega kot si ti opisala. Ves čas sem si govorila, da sem neumna. Vojske ne odobravam in moj fant je že lahko kaj boljšega kot vojak. Rada sem ga imela ampak sem ga zaradi vojske na koncu pustila. Šel je v vojsko ker se mu ni dalo študirat. Dala sem mu na izbiro: jaz ali vojska. Nisem bila egoist, samo dobro sem mu hotela.
halo?!
Men tud ni jasn![]()
Se bom trenutno rajš izognila raznim komentarjem..
jullia napisal/-a:pa ne mi tukaj govorit o verjetnosti, več slovencev procentualno umre na cesti, kot pa na vojaških misijah.
severa napisal/-a:Vipava pa je neki druzga kot pa Kosovo, ja? Kake maš no, a Afganistan je tudi isto, gledajo dvd-je?
Glede komunikacije med poklicnimi vojaki, sej imajo 5. stopnjo izobrazbe a ne? Po moje naletiš tudi na zanimive, no mene osebno pravtako ne interesirajo...