severa napisal/-a:Vipava pa je neki druzga kot pa Kosovo, ja? Kake maš no, a Afganistan je tudi isto, gledajo dvd-je?
Glede komunikacije med poklicnimi vojaki, sej imajo 5. stopnjo izobrazbe a ne? Po moje naletiš tudi na zanimive, no mene osebno pravtako ne interesirajo...
Spet me v smeh spravljate
Kolkrat pa gre en vojak v Afganistan? Ker eni govorite lih tko k, da jih vsak dan dol pošiljajo in ponavadi je to 1x, 2x v celi karieri oz. čist odvisno kje delaš, ampak zagotovo ne hodijo kr naprej dol eni in isti. Te bolj nevarne misije so
prostovoljne in se vsak posameznik odloči ali bo šel ali ne... tut ne hodijo masovno dol in se za to ponavadi odločijo res tisti, ki so čist v tem. Sploh pa nikol nisem rekla, da so misije pice of cake - jest sem govorila za straže in terene, ki so večinoma znotrej Slovenije in niso čist za nobenga smrtno nevarne.
Pa mislm, da me lah 5x bolj skrbi, da se mu bo kaj nardilo na cesti kot pa na misiji na Kosovu. Od kar mamo slovensko vojsko še nikol nisem slišala, da bi kšn slovenski vojak umrl.