Mene pa zanima kolko vas je prišlo vse skupaj približno enotedensko potepanje po Parizu? Tu mislim všteto nekje, poceni letalsi prevoz, poceni prenočišče...vse ostalo pa tako ali tako vem, da ni poceni.

katrin21 napisal/-a:Salut!![]()
Mene pa zanima kolko vas je prišlo vse skupaj približno enotedensko potepanje po Parizu? Tu mislim všteto nekje, poceni letalsi prevoz, poceni prenočišče...vse ostalo pa tako ali tako vem, da ni poceni.

*MajCiKa* napisal/-a:alina napisal/-a:mona lise pa se ne sme slikat in jo ves čas strogo nadzorujejo![]()
Em a druge slike pa lahka slikaš al je tud prepovedano?
sem pa slikala ene par stvari v louvru! sploh tisti del, kjer je urejen napoleonov apartma, pa kjer imajo razstavljene kronske dragulje.
Fantasistykke napisal/-a:Bom šla nekoč. Si ful želim. Zaenkrat je na skopredu takoj za Londonom.
Ful me zanima seveda Eifflov stolp, elizejske poljane, Louve, Versailess pa tut v ta disneyland bi šla an =)
-konc 8razreda smo šli z župnikom
za 200€---> res da je hecn, sam smo se pa super mel&ogromno vidl)
To mesto se res splača it pogledat!
No, če bi me varnostniki dobil ne bi blo glih super!
Drgač je pa ta slika itak v taki stekleni vitrini, še dodatno zavarovana!
) , pa Moulin Rouge
Men se ni zdela nč kej posebna!
alina napisal/-a:*MajCiKa* napisal/-a:alina napisal/-a:mona lise pa se ne sme slikat in jo ves čas strogo nadzorujejo![]()
Em a druge slike pa lahka slikaš al je tud prepovedano?
na različnih koncih muzeja so znaki, da ne smeš nič slikat, ampak kakšna stvar se vseeno da, ker ne pazijo tako strogo kot okrog mona lise! ker tam maš pa rest direkt pred sliko dva al tri varnostnike in res takoj opazijo tudi če poskušaš kaj na skrivaj in pol je cel halo, ko se tista zoprna ženska začne nate dret po možnosti v francoščini-tako da to res odsvetujemsem pa slikala ene par stvari v louvru! sploh tisti del, kjer je urejen napoleonov apartma, pa kjer imajo razstavljene kronske dragulje.

. slikal smo jo lahko ja. pa ni bilo takrat kake gneče okol slike. vrtovi luxembourga so bli tud lepi. elizejske poljane pa so se mi zdele brezvezne. pač ulica s trgovinami. niti najmanj romantično. u najbolj so mi ble ulične palačinke
njamiiiii, res največje pancakes k sm jih vidla v lajfu z nutello, banano in kokosam. kalorična bomba, ampak vredno
hrana v restavracijah je bla pomoje (se spomnem sam testenin) okusna.