London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

smotkA napisal/-a:Velika večina stvari, tud HM, Zara, Mango ... je dražjih.

sm se zdele spomnla d sm frendici prov rekla d nej ne kupuje enga pulovrčka v zari k je bil pr ns isti za ene dva kosa cenejši.
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yancha »

London rulz :love: . Zaljubljena sm v Veliko Britanijo...Bila tam lani (lih med terorističnimi napadi), pa letos sm bla tud gor, pa cez 2 mesca grem spet :D . Res čudovita dežela...
No,pa Brighton se splača obiskat...ful lepo obmorsko mesto.Če je zlo vroče poletje (kot npr.letos), se da clo u Atlantiku mal namočit :razz: .
mala bula
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Posočje

v London novembra?

Neprebrana objava Napisal/-a mala bula »

Jaz še nisem bila v Londonu, imam pa v načrtu it v kratkem. Ful sem dobila ugodno ponudbo za letalske vozovnice, ampak za november (od 8.11 do 14.11) ... pa ne vem, to najbrž ni ravno primeren ča, je že mraz, pa kratki dnevi, ha? ... Kaj mislite tiste, ki ste že bile? Najbrž ste bile bolj spomladi oz. poleti.

Drugače sem pa gledala za konec aprila, začetek maja (prazniki), pa piše da ne easyjet ne ryanair nimata letov takrat. Se mi zdi malo čudno ... mogoče pa samo še ni urnikov zunaj??

Ful se ne spoznam na to organizacijo potovanj :oops: , letela pa sploh še nikoli nisem. S kom ponavadi letite, poznate kakšne finte, na kaj je treba biti pozoren, ipd.?

Hvala!
alina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Re: v London novembra?

Neprebrana objava Napisal/-a alina »

mala bula napisal/-a:Jaz še nisem bila v Londonu, imam pa v načrtu it v kratkem. Ful sem dobila ugodno ponudbo za letalske vozovnice, ampak za november (od 8.11 do 14.11) ... pa ne vem, to najbrž ni ravno primeren ča, je že mraz, pa kratki dnevi, ha? ... Kaj mislite tiste, ki ste že bile? Najbrž ste bile bolj spomladi oz. poleti.

Drugače sem pa gledala za konec aprila, začetek maja (prazniki), pa piše da ne easyjet ne ryanair nimata letov takrat. Se mi zdi malo čudno ... mogoče pa samo še ni urnikov zunaj??

Ful se ne spoznam na to organizacijo potovanj :oops: , letela pa sploh še nikoli nisem. S kom ponavadi letite, poznate kakšne finte, na kaj je treba biti pozoren, ipd.?

Hvala!

letov ne moreš rezervirat toliko v naprej, zato ti pa ne easyjet ne ryanair ne vrže ven datumov! london je aktualen v vsakem obdobju leta. jst sm bila lani za božič in je bilo precej topleje kot tukaj, dokler seveda ni bilo vlage, ker ko je pa enkrat vlaga v zraku se ti zdi pa 3x bolj mrzlo kot dejansko je! pa tut sonce smo imeli decembra, medtem ko je pri nas vsak dan snežilo za znoret. mi je pa še zmeraj bolj všeč london poleti, predvsem zato ker lahko poležavaš v parkih, kar pozimi seveda ne moreš. ni pa vreme ne vem kaj poleti, ker je tam okrog 20 stopinj, lahko je sicer tudi mnogo več, ampak ponavadi je bolj ena srednja žalost.

jaz zadnjih par let letim samo še z nizkocenovnimi letalskimi družbami, ker prideš res poceni skozi. ponavadi je tako, da tik pred zdajci ne dobiš ravno ugodne cene, ker takrat že full narastejo, ni pa treba pol leta prej rezervirat, ker je to kot si že ugotovila ne mogoče. fint niti ni ne vem kakšnih, če bi nekam rada šla, se mi zdi da je vsaj en mesec prej priporočljivo mal čekirat cene kart, ker se spreminjajo iz dneva v dan in pač poskušaš ujet najcenejšo ponudbo. edino kar sem opazla so obupne cene easyjeta iz brnika-dejansko ne vem če so sploh kdaj nizke :roll: se pa zelo splača po novem wizzair, ki tudi leti iz brnika in ima ugodnejše cene kot easyjet. če pa želiš leteti z ryanairom je problem ta, ker moraš vsaj do trsta ali celovca (začne spet letet v london 19.12.-zdaj kakšno leto ni bilo proge), po ta novem pa 31.10. odprejo tudi progo pula-london. tako da možnosti je v bistvu ogromno. ko si pa enkrat tam pa samo na bus do centra (najcenejša varianta), pa fajn je met hostel že rezerviran, potem pa pot pod noge...za vidt maš res ogromno!
It looks like we could have made it baby...me and you!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Moj frend gre ta četrtek v London....iii kaj bi šla takoj z njim :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
mala bula
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Posočje

Neprebrana objava Napisal/-a mala bula »

Tigi, hvala!! Se mi je zdelo čudno, zakaj ne vrže ven datumov ... :oops:
Zdaj ne vem ali počakat do aprila ali iti zdaj novembra. :?: Ma najbrž bom počakala do praznikov, ne bi rada preveč zamudila na faksu ... LP!
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANSAF »

mala bula napisal/-a:Tigi, hvala!! Se mi je zdelo čudno, zakaj ne vrže ven datumov ... :oops:
Zdaj ne vem ali počakat do aprila ali iti zdaj novembra. :?: Ma najbrž bom počakala do praznikov, ne bi rada preveč zamudila na faksu ... LP!

jst ti predlagam april, ce ne drugega lahko naletis na lepo vreme, in bo uzitek se sprehajati ali pa celo posedeti v njihovih lepih parkih.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

dons je glih točn en let odkr smo šil v london :english: pa se mi zdi k d je t prv dan k smo nazaj pršli :love: jap, bo treba spet mal it pogledat č se je kej spremenil ...
coldrex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a coldrex »

hej sweet_kitty boš kej poročala kako je v londonu? kakšna je šola? si se že navadla novega življenja?
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

jaz sm bla v Londonu prvič letos januarja. Bila sem tam en dan preden sem šla naprej v Talin, in potem še nazaj grede en dan. Tako da nekaj malega Londona sem videla... en dan je pač premalo:) London je izredno lep, res nekaj posebnega, mogoče malo drag(ampak to niti ni tako pomembno)
Prvo noč smo spali v hotelu De salis (neka indijska varjanta...super hotel z indijsko restavracijo) :) Nazaj grede (drugo noč) pa v hotelu Radisson (že hotel sam po sebi ti nudi velike užitke....)
London me je res očaral s svojo posebnostjo, ljudje s svojim naglasom:) Še se bom vrnila tja...še posebej v eno ogromno knjigarno tam sredi Londona ....
:razz: :razz: :razz:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

ANSAF napisal/-a:jst ti predlagam april, ce ne drugega lahko naletis na lepo vreme, in bo uzitek se sprehajati ali pa celo posedeti v njihovih lepih parkih.

Wuhu jst grem letos aprila za en tedn v London ... :D
Letalske karte mam že rezervirane, sm jih pa plačala 15.000 na osebo, povratna, z vsemi taksami ... jupi :D

Zdej si moreva pa samo še en poceni hostl najt, pol pa začet na polno šparat ...
Aja drugač pa že komi komi čakam, ker si noro želim vidt London, že od kar pomnim :jump:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

KJE si dubla tko pocen karte? :eek: :oops:
js bi sla tut spet mal do londona...kar za mal dalj casa, se mi zdi tako srckano mesto
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Sej pa letalska karta za London je ful poceni. Od vedno ze :)
Jaz ga letos tut picim v London, pa ce pol celo leto zivotarim :) Za manj kot 10 dni sploh ne grem :D
Hello, 911. I''m on fire!
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

inaa na Easyjetu in sicer čist v začetku aprila ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
.::barby::.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .::barby::. »

jst grem pa v začetku maja :jump: :jump:
odkar vem zase sm si želela obiskat london in k sm zvedla d grem, sm začela kar jokat. k sam pomislm d bom šla, mi gredo kar dlake pokonc.
tok sm vesela k še nikol :jump: :jump: :jump:
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
Odgovori