smotkA napisal/-a:Velika večina stvari, tud HM, Zara, Mango ... je dražjih.
sm se zdele spomnla d sm frendici prov rekla d nej ne kupuje enga pulovrčka v zari k je bil pr ns isti za ene dva kosa cenejši.
mala bula napisal/-a:Jaz še nisem bila v Londonu, imam pa v načrtu it v kratkem. Ful sem dobila ugodno ponudbo za letalske vozovnice, ampak za november (od 8.11 do 14.11) ... pa ne vem, to najbrž ni ravno primeren ča, je že mraz, pa kratki dnevi, ha? ... Kaj mislite tiste, ki ste že bile? Najbrž ste bile bolj spomladi oz. poleti.
Drugače sem pa gledala za konec aprila, začetek maja (prazniki), pa piše da ne easyjet ne ryanair nimata letov takrat. Se mi zdi malo čudno ... mogoče pa samo še ni urnikov zunaj??
Ful se ne spoznam na to organizacijo potovanj, letela pa sploh še nikoli nisem. S kom ponavadi letite, poznate kakšne finte, na kaj je treba biti pozoren, ipd.?
Hvala!
mala bula napisal/-a:Tigi, hvala!! Se mi je zdelo čudno, zakaj ne vrže ven datumov ...![]()
Zdaj ne vem ali počakat do aprila ali iti zdaj novembra.Ma najbrž bom počakala do praznikov, ne bi rada preveč zamudila na faksu ... LP!
ANSAF napisal/-a:jst ti predlagam april, ce ne drugega lahko naletis na lepo vreme, in bo uzitek se sprehajati ali pa celo posedeti v njihovih lepih parkih.