no, tudi meni se je dogajalo...
pred leti sem imel družbo na hrvaškem in sem s prijatelji hrvati hodil v disko. in ponavadi sem v disku spoznal dekleta, ki so jih prijatelji že poznali. če mi je bila katera všeč, sem jo začel osvajati...in pri nekaterih nisem bil uspešen...ko pa je prišel čas odhoda, smo se zmenili, da jih zapeljemo domov, da ne bodo šle na štop oz. z avtobusom. pridemo na parkirišče in pri vseh je bila ista izjava: "kako imaš dobar avto!?

" in prav vse so me začele osvajati!
včeraj...s prijateljem, s katerim se že dolgo nisva videla, sva šla na pijačo. šla sva v lokal, kjer dela dekle, ki mu je ful všeč in med katerima se nekaj plete...počaaasi plete...
ko je lokal zaprla, sva jo odpeljala domov, v avtu smo debatirali, se zajebavali. ko smo prišli do njenega mesta, sem ustavil avto, ter rekel: "grem jaz na sprehod, da bosta malo sama". čez 20 minut prideta iz avta, se poslovimo in ona reče: "upam, da se še kdaj vidimo, upam, da kmalu!" ok, vljudnostna fraza, sem si mislil...
ko ona odide, greva midva proti domu in on reče: veš, takoj ko si šel ven, me je vprašala, če imaš veliko denarja, ker imaš tako dober avto!