Tenis
Ja, Šarapova se je komaj izvlekla ... sem gledala prejle posnetek. Pri 6:6 v tretjem nizu je mislila, da igra tie-break, sploh ni vedela, da se igra na razliko.
Ampak karakter pa je, treba priznat. Nikoli ne popusti ...
Ampak karakter pa je, treba priznat. Nikoli ne popusti ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
kr.ena napisal/-a:Ja, Dementijeva s svojim bogpomagaj servisom je že enih 7,8 let med osmerico na lestvici ...
.
dementieva je razred zase --->

girlie napisal/-a:Ja, k to kok ma mocn udarc je pa itak ful povezan s tem kok visok je na lestvici
ne...vsaj v celoti ne...samo pinovo vsaka naša "kibla" premaga...
Zadnjič spremenil thebest, dne 17. Jan. 2007 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Dvomim, da Pinovo vsaka "kibla" premaga. Včeraj je imela dober dan. In dobro se je pripravila na Šarapovo, ki jo je treba malo gonit levo in desno, ker se ful slabo giblje po igrišču.
Sem videla že kar nekaj igralk, ki igrajo zelo na moč, pa so tam nekje okrog 80. mesta na lestvici. Moč ni vse ... in prav zato mi je Šarapova malo dolgočasna, čeprav se trudi popravit tudi druge aspekte svoje igre, ampak še vedno je to večinoma nabijanje z osnovne črte.
Poglej Hingisovo, recimo. Tenis igra tako kot šah. S taktiko in možgani. In lahko premaga tudi dvakrat močnejše (fizično) igralke od sebe.
Sem videla že kar nekaj igralk, ki igrajo zelo na moč, pa so tam nekje okrog 80. mesta na lestvici. Moč ni vse ... in prav zato mi je Šarapova malo dolgočasna, čeprav se trudi popravit tudi druge aspekte svoje igre, ampak še vedno je to večinoma nabijanje z osnovne črte.
Poglej Hingisovo, recimo. Tenis igra tako kot šah. S taktiko in možgani. In lahko premaga tudi dvakrat močnejše (fizično) igralke od sebe.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
Jochie napisal/-a:kr.ena, boš ti meni kaj pomagala športne stave igrat???![]()
včeraj sem stavil 14 parov, 13 sem jih zadel, zajebal me je malisse, ki je izgubil z...nespomnimseimena...
če zadenem, dobiš provizijo!![]()
![]()
Športne stave pa res niso moje področje ...

thebest napisal/-a:ja meni je pa recimo za razliko od tebe dolgočasno gledat Dementievo ko se muči s servisom(70-80km/h)...
Saj, stvar okusa. Pravim le, da ni rečeno, da je igralka boljša, če igra močneje. Lahko je tebi bolj zanimiva ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava