Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Nina_23 napisal/-a:Tud ostali deli telesa, ampak mislim da trebušček najbolj. :wink:

Js dobim mišice na trebuhu vidne že če samo doma ene parkrat trebušnjake delam, tut roke niso problem. Problem so bol tisti za ženske najbolj kritični deli telesa. :?
Nina_23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nina_23 »

maneken30, k si napisal da je tud predvsem odvisno od prehrane ... Lej, tko ti bom rekla ... To imaš prov, s tem se strinjam, ampak zase ti lahko rečem da jem dobesedno dost svinjarij in sladkarij, nič se ne pazim. Pa se mi je kljub vsemu temu lepo oblikovalo telo. Tko da je res odvisno od posameznika kako in kaj. Jem tudi zdrave stvari, pijem dost tekočine in tega, ampak tud sladkarij dost požrem. :D
maneken30
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a maneken30 »

Nina_23 napisal/-a:maneken30, k si napisal da je tud predvsem odvisno od prehrane ... Lej, tko ti bom rekla ... To imaš prov, s tem se strinjam, ampak zase ti lahko rečem da jem dobesedno dost svinjarij in sladkarij, nič se ne pazim. Pa se mi je kljub vsemu temu lepo oblikovalo telo. Tko da je res odvisno od posameznika kako in kaj. Jem tudi zdrave stvari, pijem dost tekočine in tega, ampak tud sladkarij dost požrem. :D

vsekakor je odvisno od posameznika...hiter, počasen metablizem,..
je pa tudi odvisno od količine vnosa kalorij in porabe le njih...
potem pa si lahko srečna da imaš tak metabolizem in presnovo
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objava Napisal/-a LoLLypoop=)) »

jst sm mela svoj fintes kr sama doma =)) za dobro jutro trebušnjaki in sklece, zdrava prehrana (največ solate, tuna in mlečni izdelki)...pila sm velik tekočine brez sladkorja....enkrat tedensko pojedla kar sm hotla-se cel dan "kršla"....velik športala sama s sabo, bla v naravi,na konju.....vam povem....v dveh mescih sm imela postavo ki sm si jo želela....
....je bla pa tut druga možnost...tip,ki je nek prvak v tem body.....(karkoli je) mi je dal dieto,z njim sm hodila na treninge.....to je zame mučenje....=))
tako pa si doma,komot v fotelju,gledaš TV in dviguješ uteži,z nogami voziš kolo ali celo sobno.....miljon variant.....
in ta tip,ma res mišice mišice...sva tut kolega in lahko rečm,da ni v njemu tut ena inekcija testosterona....ampak se resnično trudi vsak dan....
ginjoy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod milim nebom

Neprebrana objava Napisal/-a ginjoy »

a mogoce katea ve kje je kaksn ugoden fitnes......predvsem v domzalah

in pa kolk kej stanejo trenerji tam....plis napiste kaj ker me full matra..... :idee:
life is very fun,only if we wont to!
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

V Domžalah maš Otelo center, pa še tam pri kitajski je tud nek fitnes center, samo ne vem kako se imenuje. Glede cen je najbolje da pregledaš njihove internetne strani. Ampak več al manj je povsod približno enako pač jurja gor al pa dol, mislm da je tm okol 12 tisoč (ne bomo še v evrih haha) mesečna. Glede trenerjev pa najbolj da se pozanimaš tam, kako ti lahko pomagajo.
ginjoy
Sramežljivka
Sramežljivka

thanks za odgovor... :gut:
Uporabniški avatar
Red Nupy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Red Nupy »

evo, še en v okolici domžal. fitnes center ložar. :top: ..domače in poceni! :)

http://www.fitnes-lozar.si/Cenik.htm
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

ginjoy napisal/-a:a mogoce katea ve kje je kaksn ugoden fitnes......predvsem v domzalah

in pa kolk kej stanejo trenerji tam....plis napiste kaj ker me full matra..... :idee:

jst sm v Otelu v Domžalah in je dost drago za kombiniranko kart dam okrog 15.000...sam mi je pa full všeč...je pa pri kitajski FIT-FIT
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

jemina napisal/-a:Jz bi tud šla v fitnes...samo sploh ne znam teh vaj delat :?

sej majo povsod v fitnesih treenerje al pa une, ki sam vaje kažejo in ti mau mašine razkažejo in povejo za kaj so dobre... :wink:
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Ojla.

Glede na to, da tud jaz hodim na fitnes, sem se odločla pisker pristavit. :D

In sicer, začela sem lani julija pa še vedno hodim. Tak 4x na teden, dneve vmes pa imam še doma svoj program vadbe. V fitnesu mi lastnik zmeraj da program z vajami, ki naj ga nardim, tako da ponavad 40 minut raznih vaj, pol pa grem še za 30 minut na kolo in je to to.

Kar se izoblikovanja postave in kg tiče: s fitnesom jih vsekakor prej pridobiš kot pa zgubiš, vsaj pri meni je tako. Julija lani sem imela 58 kg, danes jih pa imam tam med 62 in 63 kg. Kar je pa fora pa je, da so mi vsa oblačila še vedno enako prav, kajti pridobila sem na mišicah. Tud telo se mi je izoblikovalo in sem si res prav všeč, sploh ko se grem tuširat in se lahk v ogledalu ogledujem - kake fajne trebušne mišice mam... :D

Mal se hecam, sam je pa res, da ful pridobiš na samozavesti, počutje je superca, tak da res kapo dol pred fitnesom. Pa tud bolj zdravo se počutim, bolj fit, tak da highly recommendam vsem.

Aja, še besedica o moji prehrani: odkar hodim na fitnes, pojem veliko več kot prej, to pa najverjetneje zaradi mišic, kajne? Jem pa bolj ali manj vse, čokolada je pa zame itak number 1 man made thing, edino zvečer ne jem, pijem bolj ali manj sam vodo.

Ne jemljem pa teh nekih proteinskih napitkov itd., ker si ne bi rada zdravja pokvarila. Je sestra, ki tud hodi na fitnes, to zadnjič nabavla pa je tak bruhala, da je rekla nikoli več. Je to že bolj za tiste, ki se prav s fitnesom in bodybuildingom ukvarjajo, ne pa za nas, ki se, recimo temu, rekreativno ukvarjamo s tem.

Dovolj bo...

Fajn fitnesirajte oz. workoutajte! :)

Lp,

K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hmmm, proteinski napitki so nujni, če nimaš možnosti na dan pojest tok beljakovin, kt jih je predpisanih... Recmo da je za ns, k se s čim ukvarjamo al pa na fitnes hodmo, priporočeno od 1.5 do 2 g beljakovin na kilogram teže. In js se loh na glavo postavm, pa jih na dan ne morm tok dobit (plus to, da ne morm jest petkat na dan sploh)... Tko da umes ene dvakat zmešam une praške u jogurt in je na tak način ful laži, pa še kalorično je zlo mau.

Sm pa tut js mela na začetk 100 procentno sirotko (kr je naukljub okusu ena izmed najbolših tovrstnih zadeu-tko mi je model u štacun reku) in sm umerala usakič, k sm jo mogla pit. Pa smo nabavl zdej neki drucga, z okusom čokolade, tko da zdj to dvoje mešam in je prou d best. Za direkt po treningu mam pa neki z več OH pa mau mn B, je pa z okusom piškota in je njami :) Ni pa to nč kej škodliu, sploh ne na tak način kt jemo mi rekreatiuci.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
ginjoy
Sramežljivka
Sramežljivka

ja zdej sem se vpisala k lozarju in je full kull :D
Uporabniški avatar
Red Nupy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Red Nupy »