Ojla.
Glede na to, da tud jaz hodim na fitnes, sem se odločla pisker pristavit.
In sicer, začela sem lani julija pa še vedno hodim. Tak 4x na teden, dneve vmes pa imam še doma svoj program vadbe. V fitnesu mi lastnik zmeraj da program z vajami, ki naj ga nardim, tako da ponavad 40 minut raznih vaj, pol pa grem še za 30 minut na kolo in je to to.
Kar se izoblikovanja postave in kg tiče: s fitnesom jih vsekakor prej pridobiš kot pa zgubiš, vsaj pri meni je tako. Julija lani sem imela 58 kg, danes jih pa imam tam med 62 in 63 kg. Kar je pa fora pa je, da so mi vsa oblačila še vedno enako prav, kajti pridobila sem na mišicah. Tud telo se mi je izoblikovalo in sem si res prav všeč, sploh ko se grem tuširat in se lahk v ogledalu ogledujem - kake fajne trebušne mišice mam...
Mal se hecam, sam je pa res, da ful pridobiš na samozavesti, počutje je superca, tak da res kapo dol pred fitnesom. Pa tud bolj zdravo se počutim, bolj fit, tak da highly recommendam vsem.
Aja, še besedica o moji prehrani: odkar hodim na fitnes, pojem veliko več kot prej, to pa najverjetneje zaradi mišic, kajne? Jem pa bolj ali manj vse, čokolada je pa zame itak number 1 man made thing, edino zvečer ne jem, pijem bolj ali manj sam vodo.
Ne jemljem pa teh nekih proteinskih napitkov itd., ker si ne bi rada zdravja pokvarila. Je sestra, ki tud hodi na fitnes, to zadnjič nabavla pa je tak bruhala, da je rekla nikoli več. Je to že bolj za tiste, ki se prav s fitnesom in bodybuildingom ukvarjajo, ne pa za nas, ki se, recimo temu, rekreativno ukvarjamo s tem.
Dovolj bo...
Fajn fitnesirajte oz. workoutajte!
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)