* Enkrat mi je en tip v diskoteki vzel baretko in mi v zameno dal svojo vozniško z namenom, da bi naslednji dan prišla na njegovo nogometno tekmo in bi me lahko še videl.

* En se je na veliko hvalil s svojo Opel Tigro in kako me bo z njo peljal na pijačo, pol pa sva s kolegico ugotovile, da peca obe in to na enake fore - sicer pa že tako al tako ni mel nobene šanse - ne pri eni, ne pri drugi!

* Nasploh bedni so mi bli pristopi fantov za katere sem vedla, da so zasedeni, pa so se le nekaj trudili okrog mene - lahko je še tako izviren in čudovit, ampak če je zaseden, nima pomena da se sploh trudi - me kar odnese stran!
* Eden (sicer iz združbe, s katero smo bli svoje čase vedno skupaj) je bil tako sramežljiv, da sem večino stvari zvedla prek kolegov, sam pa se mi je izpovedoval samo preko telefona, ponavadi ob štirih zjutraj, čista koma.

* Pristop v smislu 'Pusti fanta, ker vidim, da se samo prepirata... Z mano bi ti blo velik lepše...' tralala... (em, če bi ti dal mir in se ne bi silil tja, kamor ni treba, se mogoče ne bi prepirala!)

Pa še je blo takih in drugačnih... ko sem še na veliko hodila ven s kolegi, se je vedno znova našel kakšen lolek, ki je nazadnje pač ostal z dolgim nosom. Je*iga!