blogger/ blog
-
orion lady
- Komunikatorka

- Kontakt:
jst nekak še kr ne dojamem kk nj si tamplate zamnejam. mislm, vem v teoriji kk se to nardi, sam te teorije ne znam prenest v prakso. aaa. sj to sam z neta skopiraš kodo in jo vstaviš tja not, an? no, men to ne gre. je možn d je zarad kompa al pa kšnih nastavitev? mislm, piše neki d koda ni zaključena. pa sploh noče, nooo. kok me to psihira. prosim, heeelp.
deborah napisal/-a:jst nekak še kr ne dojamem kk nj si tamplate zamnejam. mislm, vem v teoriji kk se to nardi, sam te teorije ne znam prenest v prakso. aaa. sj to sam z neta skopiraš kodo in jo vstaviš tja not, an? no, men to ne gre. je možn d je zarad kompa al pa kšnih nastavitev? mislm, piše neki d koda ni zaključena. pa sploh noče, nooo. kok me to psihira. prosim, heeelp.
em, a maš prekopljeno v classic template? ker če to nimaš, potem ti drugih kod ne sprejme in ti to napiše, kar ti pač napiše..
mislm, da je za to koda, k se jo da odstrant...
footer (se mi zdi, da piše), če jo bom našla, ti jo prlimam
lej, pr men je tkole:
footer (se mi zdi, da piše), če jo bom našla, ti jo prlimam
lej, pr men je tkole:
Koda: Izberi vse
<!-- START FOOTER -->
<div id="footer">
<div id="credits"><font size="2px">Layout design by <a href="http://pannasmontata-templates.net">Pannasmontata</font></a></div>
</div>
<!-- END FOOTER-->To tud pr men zdej počnenutella napisal/-a:Tamala` napisal/-a:a tut na tem linku ti ne gre?
Ne, ko vpišem username in password me nazaj na to vrže (da morm še enket vpisat)
Pa sploh ne morm zamenjat na to novo verzijo
oziroma jst se tam upiše k je new blogger, ampk pol pr men ni nobenih tistih novostih k nej bi ble

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
MorningStar
- Sramežljivka

-
Angel girl