blogger/ blog
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
jst nekak še kr ne dojamem kk nj si tamplate zamnejam. mislm, vem v teoriji kk se to nardi, sam te teorije ne znam prenest v prakso. aaa. sj to sam z neta skopiraš kodo in jo vstaviš tja not, an? no, men to ne gre. je možn d je zarad kompa al pa kšnih nastavitev? mislm, piše neki d koda ni zaključena. pa sploh noče, nooo. kok me to psihira. prosim, heeelp.
deborah napisal/-a:jst nekak še kr ne dojamem kk nj si tamplate zamnejam. mislm, vem v teoriji kk se to nardi, sam te teorije ne znam prenest v prakso. aaa. sj to sam z neta skopiraš kodo in jo vstaviš tja not, an? no, men to ne gre. je možn d je zarad kompa al pa kšnih nastavitev? mislm, piše neki d koda ni zaključena. pa sploh noče, nooo. kok me to psihira. prosim, heeelp.
em, a maš prekopljeno v classic template? ker če to nimaš, potem ti drugih kod ne sprejme in ti to napiše, kar ti pač napiše..
mislm, da je za to koda, k se jo da odstrant...
footer (se mi zdi, da piše), če jo bom našla, ti jo prlimam
lej, pr men je tkole:
footer (se mi zdi, da piše), če jo bom našla, ti jo prlimam

lej, pr men je tkole:
Koda: Izberi vse
<!-- START FOOTER -->
<div id="footer">
<div id="credits"><font size="2px">Layout design by <a href="http://pannasmontata-templates.net">Pannasmontata</font></a></div>
</div>
<!-- END FOOTER-->
To tud pr men zdej počnenutella napisal/-a:Tamala` napisal/-a:a tut na tem linku ti ne gre?
Ne, ko vpišem username in password me nazaj na to vrže (da morm še enket vpisat)

oziroma jst se tam upiše k je new blogger, ampk pol pr men ni nobenih tistih novostih k nej bi ble

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land